Абониране

Обновено

Искате да сте в крак с новостите при шпионския софтуер и сигурността? Абонирайте се за бюлетина на Virusi.bg!
С натискането на бутона за изпращане на заявка, потвърждавате, че сте съгласни, че virusi.bg ще обработва и съхранява информацията ви, подадена чрез този формуляр, включително всякакви актуализации в съответствие с декларация за поверителност

 

Subscribe to 2-Spyware newsletter

2-spyware е надежден източник на новини свързани с кибер сигурността, зловредния и шпионски софтуер, както и на ръководства за премахване на различни вируси. Всяка статия е подготвена от опитни IT специалисти, които непрекъснато усъвършенстват знанията си и споделят новини за кибер престъпността както с професионалните, така и с по-неопитните компютърни потребители. 

Икономиката на кибер престъпността повдига въпроса за постоянно свързания ни с Интернет живот и липсата на достатъчно знания за най-добрите практики за сигурност. Резултатът от това е, че кибер престъпността е също толкова често срещана, колкото и престъпността в реалния ни живот. Няма съмнение, че познаването на последните тенденции при зловредния софтуер и сигурността е направо задължително в днешния свят. 

Противно на всеобщото смятане, кликването върху съмнителни линкове не е единственият начин да позволите на хакерите да получат достъп до компютъра ви и до личната ви информация. 

В наши дни, престъпниците могат да достигнат до компютъра ви с лекота, ако отлагате софтуерните актуализации, които компютърът непрекъснато ви напомня да правите. Освен това, компютърът ви може да бъде компрометиран и веднага след като сте посетили любимия си уеб сайт. Очевидно, има различни неочаквани техники, които кибер престъпниците използват за получаване на достъп до компютъра ви или информацията съхранявана на него от разстояние.  

И все пак, не е много лесно да се защитите от зловреден софтуер, фишинг или скам, тъй като кибер престъпниците постоянно променят техниките, които използват за заблуждаване на компютърните потребители. Няма защитен метод, който да ви държи в пълна безопасност, защото измамниците бързо намират начини да заобиколят традиционните методи за сигурност. 

Екипът на 2-spyware избира най-важните теми от света на кибер престъпността и ги представя на читателите на достъпен за тях език. Ако искате да научите повече за най-новите схеми за измама, използвани от онлайн измамниците и създателите на зловреден софтуер, абонирайте се за бюлетина на 2-Spyware и получавайте най-важните новини директно в електронната си поща. 

Научавайте новостите докато пиете сутришното си кафе: научавайте първи за най-новите уязвимости на Android, новите видове рансъмуер и най-новите тенденции при фишинга, използвани от измамниците. Ще ви отнеме не повече от 10 минути да прегледате новините, а това може да ви помогне да не станете жертва на кибер престъпление.

Помогнете ни да разпространяваме новините за опасни компютърни вируси

Safety online is a matter of everyone's concern

Екипът на 2-spyware приканва всички уебмастъри да се присъединят към битката с кибер престъпността и да ни помогнат в разпространението на новините за компютърни заплахи, които растат в световен мащаб. Плъгинът Вирусна активност (Virus Activity) е притурка на няколко езика към вашата уеб страница, която предоставя информация за най-новия и най-опасен злонамерен и шпионски софтуер. 

Помощникът показва списък с наскоро откритите компютърни заплахи, както и такива, които наскоро са се активизирали. Дължината на споменатия списък може да бъде конфигурирана да представя определен брой активни компютърни вируси. 

Virus Activity WordPress plugin

Нека вашите посетители знаят, че могат бързо да премахнат шпионския осфтуер

Добавете плъгина Virus Activity към страничната или долната лента и позволете на посетителите си да се запознаят със съвременните компютърни заплахи. Един поглед към помощника ще предупреди потребителите за текущи рансъмуер кампании, нови версии на зловреден банков софтуер или браузър-похитител, който активно се разпространява заедно с безплатен софтуер. 

Посетителите на вашата уеб страница ще получават най-новата информация за агресивни версии на зловреден софтуер за Windows, Mac и Android OS, тъй като списъка със заплахите се актуализира ежедневно. Помощникът е много гъвкав – адаптира се автоматично към дизайна на уеб страницата ви или може да го персонализирате сами според вашите предпочитания.  

Файлове
Софтуер
Сравни