Премахни unTabs extension вирус (Упътване за премахване) - Лесно упътване за премахване

Упътване за премахване на unTabs extension вируси

Какво е Вирус с файлово разширение unTabs?

Стотици потребителски оплаквания за разширението unTabs разкриват истинската му функционалност

Вирусът UnTabs

Разширението UnTabs е зловреден браузър-похитител, който е далеч по-опасен от останалите програми от този вид. Този съмнителен браузър-пренасочващ вирус има за цел браузъра Google Chrome и го похищава без позволението на потребителя.

Обикновено сменя търсачката по подразбиране на потребителя с cleanserp.net или друга съмнителна и започва да показва различни реклами в изскачащи прозорци и банери.

Зловредното разширение се показва в списъка с разширения на Chrome, но това, което обърква потребителите е, че те са означени като „Installed by enterprise policy/Инсталирано от фирмената политика,„, а също така има и съмнителен ред до тях, който гласи, че разширението се управлява и не може да бъде деактивирано.

Подобни знаци мога да накарат жертвата да изпадне в отчаяние и паника, но все пак премахването на пренасочващия вирус UnTabs е възможно, въпреки че изисква известно време и търпение. За да разберете дали сте засегнати от споменатото браузър-разширение, вижте списъка с признаци на инфекцията по-долу.

 • вирусът UnTabs променя началната страница и адреса на новия раздел на hxxp://cleanserp.net или друг фалшив сайт за търсене, който предоставя модифицирани резултати от търсенето;
 • Зловредното разширение действа малуер и забавя компютъра, като засегнатият браузър се срива или забавя работата си от време на време;
 • Изглежда много трудно или дори невъзможно да бъде премахнат;
 • Браузърът внезапно започва да отваря нови раздели или прозорци и зарежда реклами на трети лица в тях. Жертвата, също така, може да забележи места с подчертан текст в уеб страниците, които посещава, които показват реклама, щом поставиш мишката върху тях;
 • Заразеният браузър може неочаквано да пренасочи потребителя към съмнителни уеб страници без позволението на жертвата.

Зловредното разширение се рекламира като готин инструмент, който помага да преобразувате разделите на Chrome в списък, да ги запазва в една или повече групи и да ги възстанови с един клик. За съжаление вместо да осигури полезни функции, това разширение има различни зловредни характеристики. Трябва да ви предупредим, че разширението в момента е налично в Google Web Store, така че трябва да сте много внимателни, докато Google преустанови разпространението му, за това има много причини.

Дори не е нужно да изтегляте програмата, за да забележите отрицателните коментари, които вече е получила от потребителите. В момента на подготовка на тази статия има над 600 отрицателни или с една звезда коментари за разширението и дори още повече оплаквания за проблеми при опит да бъде премахнато.

Това много ясно създава образ на ненадежден софтуер, който прави всичко възможно за да не позволи на потребителите да го премахнат от компютрите си. Няма нужда да казваме, че това е типично поведение на зловреден софтуер.

Въпреки всичко, това измамно разширение не разчита на легитимни средства на разпространение. Всъщност то принадлежи към група, която използва изскачащия прозорец “Add Extension to Leave”, за да принуди потребителите да го инсталират на компютрите.

То също прониква в компютрите чрез нечестни маркетингови методи, като бандлинг . По-късно ще разгледаме по-подробно стратегиите за разпространение на вируса, но преди това нека се запознаем с това, което прави вируса, каква е целта на похищението му и какви техники е добре да използваме за пълно премахване на unTabs.

Изображение показващо Un TabsРазширението Un Tabs прониква в уеб браузърите без съгласието на потребителя. След това започва да генерира огромни количества реклами, които като се кликне върху тях генерират приход за рекламодателя.

UnTabs се категоризира като потенциално нежелана програма, и по-специално като принудително разширение, която прониква в компютрите, за да генерира доход за създателите си.

След като разширението бъде инсталирано, то започва да инжектира реклами, банери, интерстициални реклами, изскачащи прозорци и други рекламни компоненти на уеб страници, които потребителят посещава, като се надява, че някои потребители ще бъдат изкушени и ще кликнат върху тях. За съжаление, трудно е да се разбере, че тези реклами не принадлежат на уеб страниците, които жертвата посещава и че това представлява дори по-голяма заплаха за личната информация и сигурността на жертвата.

Създателят на това съмнително разширение иска да е сигурен, че рекламата е колкото се може по-интензивна, тъй като той получава комисионна за трафика, който успее да пренасочи към рекламираните уеб страници. С други думи, потребителят се ангажира с т.нар. плащане за клик (pay-per-click) рекламна стратегия без да знае за това.

За да постигне дори още по-добри резултати, зловредният софтуер може да започне да проследява навиците ви на сърфиране, да записва заявките за търсене, посетени уеб страници, време прекарано в тях и др, За тази цел, разширението използва проследяващи технологии като бисквитки и уеб маяци (web beacons).

По този начин, рекламиращият избира рекламите според интересите на жертвата, като ги прави трудни за пренебрегване. С течение на времето може да започнете да изпитвате усещането, че всяка ваша онлайн стъпка е наблюдавана и монетизирана. Затова силно ви препоръчваме да премахнете вируса преди браузъра ви да се превърне в билборд за различни реклами. Бързо ще се отървете от вируса с помощта на професионален антишпионски софтуер като FortectIntego.

Лъжливи сайтове използват изскачащите прозорци “Add Extension to Leave”, за да пробутват зловредни разширения на потребителите

Вирусът unTabs обикновено достига до Chrome браузърите в резултат на принудителна инсталация. Потребителите, които редовно се ровят в нелегално съдържание или съдържание за възрастни могат да бъдат пренасочени директно към unTabs.com или да бъдат принудени да инсталират разширенията чрез базирания на JavaScript диалогов прозорец “Add Extension to Leave”. Имайте предвид, че може да получите предложение да го инсталирате след като сте пренасочени към скам сайтове като takeitnow.club или carrerafun.club.

Потребителите често се опитват да отменят инсталацията като отбелязват отметката “Prevent this page from creating additional dialogs/Не позволявай на тази страница да показва допълнителни диалогови прозорци”. Но това няма да проработи.

За да излезете от такива зловредни страници и да попречите на инсталацията на unTabs, браузърът или разделът на браузъра трябва да бъдат спрени посредством Мениджъра на задачите (Task Manager). Ще обясним тази техника по-подробно по-нататък в текста.

Както вече споменахме, зловредният софтуер може да бъде инсталиран директно от официалната уеб страница, други страници, които рекламират различни разширения, а също така е възможно да го инсталирате и заедно с някоя безплатна програма, с която е групиран. Поради тази причина ви съветваме да проверите настройките за инсталиране на софтуер много внимателно, когато се каните да инсталирате нов софтуер на компютъра си.

Ако вирусът ви кара да изберете Стандартни или По подразбиране инсталационни настройки, не спазвайте тези инструкции, а вместо това изберете Потребителски или Разширени настройки. Последните две опции ви дават възможност да разгледате всички програми и инструменти, които са групирани с избрания софтуер и да откажете инсталацията им.

Обикновено, всичко, което трябва да направите, за да откажете инсталирането на допълнителния софтуер, е да махнете отметките от квадратчетата, които са до съгласията за инсталиране на предложените добавки.

Подгответе се за премахване на вируса unTabs

Премахването на UnTabs изисква търпение. Това зловредно разширение се вкоренява в системата и за разлика от другите браузър-похитители, то не просто оставя притурка в браузъра. За да премахне вируса unTabs, жертвата трябва да следва стриктни инструкции и да премахне опасните компоненти както от браузъра, така и от системата.

Има няколко начина да деинсталирате вируса ръчно, въпреки че ще получите най-добри резултати, ако след приключване на ръчното премахване, направите пълно системно сканиране с антишпионски софтуер. По този начин ще откриете всички останали елементи на зловредния софтуер, които може да сте пропуснали.

Методът на премахване трябва да бъде избран според компютърните ви умения и характеристиките на системата. Не трябва да се опитвате да премахвате зловредния софтуер от компютъра сами, ако преди не сте се сблъсквали с такъв проблем. Достатъчно е да сканирате устройството си с надеждна антивирусна програма и тя ще премахни вируса вместо вас. Лесното ръководство по-долу ще ви помогне с тази процедура.

Може да премахнете, нанесените от вируса щети, като използвате FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner и Malwarebytes са подходящи за откриване на потенциално нежелани програми и вируси, заедно с всичките им файлове и записи в регистрите, които са свързани с тях.

Специално предложение
действай сега!
Свали
Fortect Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Intego Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Съвместим с macOS
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Fortect Intego, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Fortect Intego разполага с безплатен неограничен скенер. Fortect Intego предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Fortect, може да опитате с SpyHunter 5.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Intego, може да опитате с Combo Cleaner.

Упътване за ръчно премахване на unTabs extension вируси

Деинсталиране от Windows

Ако откриете, че unTabs се опитва да се инсталира в браузъра ви, трябва да затворите Chrome като използвате бързата клавишна комбинация ALT+CTRL+DEL, за да стартирате мениджъра на задачите (Windows Task Manager). След като сте в прозореца на мениджъра, изберете всички действащи Chrome процеси и натиснете End Task, за да ги спрете. 

В случай, че вирусът успее да се промъкне в системата ви, ще трябва да го премахнете ръчно като следвате долните инструкции. Има два метода на ръчно премахване, които ще ви помогнат да изтриете вируса завинаги.

Метод 1. Оправете проблема чрез CMD

 1. Натиснете Windows Key + R за да отворите прозореца RUN. Напишете cmd и след това натиснете клавишите Control + Shift + Enter едновременно.
 2. Копирайте и поставете следните команди, ред по ред и натиснете Enter след като поставите всеки от тях в Командния ред:
  • rd /S /Q „%WinDir%\System32\GroupPolicyUsers“
  • rd /S /Q „%WinDir%\System32\GroupPolicy“
  • gpupdate /force
 3. Проблемът трябва вече да е решен.

Метод 2. Изтрийте папката на зловредното приложение

 1. Първо отидете в раздела с Разширения на Chrome (използвайте потребителските инструкции за Google Chrome дадени на тази страница) и направете снимка на ID номера на зловредното разширение. Може да го копирате или да го запишете. 
 2. Потърсете в Windows Контролен панел (Control Panel) и го отворете. След това отидете в Външен вид и персонализация (Appearance and Personalization), след това Опции за папки (Folder Options) и най-накрая в раздела View. Изберете Показване на скрити файлове, папки и устройства (Show hidden files, folders and drives) и натиснете OK.
 3. Сега отидете в Моят компютър (My Computer), след това в C:/ disk, Users > [your computer name] > Appdata > Local > Google > Chrome > User Data > Default > Extensions.
 4. Тук потърсете папката, която има същото име като ID-то на зловредното разширение. Кликнете върху нея с десен бутон на мишката, изберете Delete/Изтриване, потвърдете. След това десен бутон на мишката върху Кошчето (Recycle bin) на работния плот и изберете Изпразни кошчето (Empty Recycle bin).
 5. Сега ще трябва да използвате инструкциите, които са дадени по-долу, за да деинсталирате съмнителните програми от компютъра си. След като ги премахнете чрез Програми (Programs) и панела със свойствата (Features panel), не забравяйте да изтриете техните папки,които се крият в C://Program Files (x86). Опасните програми, които могат да бъдат открити в системата носят следните имена:
  • Media PlayerV1;
  • LyricsFan;
  • LyricsWoofer;
  • LyricXeeker;
  • LyricsViewer;
  • Media Player 1.1;
  • BetterSurf;
  • Allyrics;
  • Feven 1.7;
  • DownloadTerms 1.0;
  • Browse2Save;
  • SimpleLyrics;
  • WebCake 3.00;
  • Webexp Enhanced;
  • Plus-HD 1.3;
  • Video Player.

За да премахнете Вирус с файлово разширение unTabs от устройства с Windows 10/8, следвайте дадените по-долу стъпки:

 1. Въведете Control Panel (Контролен панел) в полето за търсене на Windows и натиснете Enter или кликнете върху резултатите от търсенето.
 2. В Programs/Програми, изберете Uninstall a program/Деинсталиране на програма. Деинсталиране от Windows
 3. От списъка открийте записите свързани с Вирус с файлово разширение unTabs (или всякакви други инсталирани наскоро съмнителни програми).
 4. Кликнете с десния бутон на мишката върху приложението и изберете Uninstall/Деинсталиране.
 5. Ако се появи User Account Control/Управление на потребителски профили натиснете Yes/Да.
 6. Изчакайте да се финализира деинсталацията и натиснете OK. Деинсталиране от Windows

Ако използвате Windows 7/XP, използвайте следните инструкции:

 1. Кликнете върху старт менюто Windows Start > Control Panel/Контролен панел разположен в десния прозорец (ако използвате Windows XP, кликнете върху Add/Remove Programs/Добавяне/премахване на програма).
 2. В Контролния панел, изберете Programs/Програми > Uninstall a program/Деинсталиране на програма. Деинсталиране от Windows
 3. Изберете нежеланото приложение като кликнете върху него веднъж.
 4. В горния край натиснете Uninstall/Change/Деинсталиране/Промяна.
 5. В прозореца за потвърждение, изберете Yes/Да.
 6. Натиснете OK след като процеса по премахване бъде финализиран.

Премахване на unTabs extension от Mac OS X система

 1. Ако използвате OS X, натиснете Go горе вляво и изберете Applications. Натиснете 'Go' и изберете 'Applications'
 2. Изчакайте, докато видите папката Applications и гледайте за unTabs extension или други съмнителни програми. Сега натиснете дясно копче на всяко подобно въведение и изберете Move to Trash. Натиснете върху всяко зловредно въведение и изберете 'Move to Trash'

Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Изтриване на нежелани разширения от МS Edge:

 1. Натиснете Меню/Menu (трите хоризонтални точки в горния десен ъгъл на прозореца на браузъра) и изберете Разширения/Extensions.
 2. От списъка изберете разширението и кликнете върху иконата със зъбно колело.
 3. Кликнете върху Деинсталиране/Uninstall най-отдолу. Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Изчистете бисквитките и данните от сърфиране:

 1. Кликнете върху Меню/Menu (трите хоризонтални точки в горния десен ъгъл на прозореца на браузъра) и изберете  Поверителност и сигурност/Privacy & security.
 2. В раздела Изтриване на данните за сърфиране/Clear browsing data, натиснете бутона Изберете какво да изчистите/Choose what to clear.
 3. Изберете всичко (с изключение на пароли, въпреки че може да искате да включите също и разрешителни за медии, ако е приложимо) и натиснете Изтриване/Clear. Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Възстановете настройките за нов раздел и начална страница:

 1. Кликнете върху иконата на менюто и изберете Настройки/Settings.
 2. След това намерете раздел При стартиране/On startup.
 3. Натиснете Деактивирай/Disable в случай че откриете съмнителен домейн.

 Ако горният метод не сработи, нулирайте настройките на MS Edge по следния начин:

 1. Натиснете Ctrl + Shift + Esc, за да отворите Мениджъра на задачите/Task Manager.
 2. Натиснете стрелката Повече информация/More details в дъното на прозореца.
 3. Изберете раздел Информация/Details.
 4. Сега скролнете надолу и намерете всички записи, които съдържат Microsoft Edge в името си. Кликвате с десен бутон на всеки един от тях и избирате Край на задачата/End Task, за да прекъснете работата на MS Edge. Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Ако този начин не успее да ви помогне, ще трябва да използвате разширения метод за нулиране настройките на Edge. Не забравяйте, че преди това трябва да архивирате данните си. 

 1. В компютъра си намерете следната папка: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Натиснете Ctrl + A на клавиатурата, за да изберете всички папки.
 3. Кликнете с десен бутон върху тях и изберете Изтриване/Delete Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge
 4. Сега кликнете с десен бутон на мишката върху Start бутона и изберете Windows PowerShell (Admin).
 5. Когато се отвори новия прозорец, копирайте и поставете следната команда и след това натиснете Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Инструкции за базиран на Chromium Edge

Изтрийте разширенията от MS Edge (Chromium):

 1. Отворете Edge и изберете Настройки/Settings > Extensions/Разширения.
 2. Изтрийте нежеланите разширения като натиснете Премахване/Remove. Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Изчистване на кеша и данните за сайта:

 1. Отворете Меню/Menu и отидете в Настройки/Settings.
 2. Изберете Поверителност и услуги/Privacy and services.
 3. Под Изчистване на данните за сърфирането/Clear browsing data, натиснете Изберете какво да изчистите/Choose what to clear.
 4. Под Времеви диапазон/Time range, изберете През цялото време/All time.
 5. Изберете Почистване сега/Clear now. Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Нулиране на настройките на базиран на Chromium MS Edge:

 1. Отворете Меню/Menu и изберете Настройки/Settings.
 2. От лявата страна изберете Нулиране на настройките/Reset settings.
 3. Изберете Възстановяване на настройките до стойностите им по подразбиране/Restore settings to their default values.
 4. Потвърдете с Възстанови/Reset. Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Нулиране на настройките на Mozilla Firefox

Премахване на опасни разширения:

 1. Отворете браузъра Mozilla Firefox и кликнете върху Menu/Меню (три хоризонтални линии в горния десен ъгъл на прозореца).
 2. Изберете Add-ons/Добавки.
 3. Тук изберете плъгини, които са свързани с Вирус с файлово разширение unTabs и натиснете Remove/Премахване. Нулиране на настройките на Mozilla Firefox

Нулирайте началната страница:

 1. Кликнете върху трите хоризонтални линии в горния десен ъгъл, за да се отвори менюто.
 2. Изберете Options/Опции.
 3. В опциите Home/начална страница, въведете предпочитан от вас сайт, който ще се отваря всеки път, когато отворите Mozilla Firefox.

Изчистете бисквитките и данните за уеб страницата:

 1. Натиснете Menu/Меню и изберете Options/Опции.
 2. Отидете в раздел Privacy & Security/Поверителност и сигурност.
 3. Скролнете надолу докато откриете Cookies and Site Data/Бисквитки и данни за уеб страницата.
 4. Натиснете Clear Data/Изчистване на данните…
 5. Изберете Cookies and Site Data/Бисквитки и данни за уеб страницата, както и Cached Web Content/Кеширано уеб съдържание и натиснете Clear/Изчистване. Нулиране на настройките на Mozilla Firefox

Нулиране на настройките на Mozilla Firefox

В случай че Вирус с файлово разширение unTabs не бъде премахнато след като сте изпълнили горните инструкции, нулирайте настройките на Mozilla Firefox:

 1. Отворете браузъра Mozilla Firefox и натиснете Menu/Меню.
 2. Отидете в Help/Помощ и след това изберете Troubleshooting Information/Информация за разрешаване на проблеми. Нулиране на настройките на Mozilla Firefox
 3. В раздела Give Firefox a tune up/Настройки на Firefox кликнете върху Refresh Firefox…/Опресняване на Firefox…
 4. След като се появи изскачащия прозорец, потвърдете действието като натиснете Refresh Firefox/Опресняване на Firefox – това трябва да финализира премахването на Вирус с файлово разширение unTabs. Нулиране на настройките на Mozilla Firefox

Нулиране на настройките на Google Chrome

Ще забраните този зловреден софтуер от браузъра Google Chrome като следвате дадените по-долу инструкции, така трябва да сте сигурни, че сте изпълнили правилно всички стъпки:

Изтриване на зловредните разширения от Google Chrome:

 1. Отворете Google Chrome, кликнете върху Менюто/Menu (три вертикални точки в горния десен ъгъл) и изберете Още инструменти/More tools > /Разширения/Extensions.
 2. В новоотворения прозорец ще видите всички инсталирани разширения. Деинсталирайте всички съмнителни плъгини, които могат да имат връзка с Вирус с файлово разширение unTabs като кликнете върху Премахване/Remove. Нулиране на настройките на Google Chrome

Изчистете кеш паметта и уеб данните от Chrome:

 1. Кликнете върху Меню/Menu и изберете и изберете Настройки/Settings.
 2. В раздела Поверителност и сигурност/Privacy and security, изберете Изчистване на данните за сърфирането/Clear browsing data.
 3. Изберете История на сърфиране, бисквитки и други данни за сайта/Browsing history, Cookies and other site data, както и Кеширани изображения/Cached images и файлове/files.
 4. Натиснете Изтриване на данни/Clear data. Нулиране на настройките на Google Chrome

Промяна на началната страница:

 1. Кликнете върху менюто и изберете Настройки/Settings.
 2. Потърсете съмнителен сайт като Вирус с файлово разширение unTabs в раздела При стартиране/On startup.
 3. Кликнете върху Отваряне на специфична или няколко страници/Open a specific or set of pages и кликнете върху трите точки, за да се появи опцията Премахване/Remove.

Нулиране на настройките на Google Chrome:

Ако предните методи не са успели да ви помогнат, нулирайте настройките на Google Chrome, за да елиминирате всички компоненти на Вирус с файлово разширение unTabs:

 1. Отворете Меню/Menu и изберете Настройки/Settings.
 2. В Настройки/Settings, скролвате надолу и кликвате върху Разширени/Advanced.
 3. Отново скролвате надолу и намирате раздела Нулиране и изчистване/ Reset and clean up.
 4. Сега натискате Възстановяване на настройките към първоначалното им състояние/Restore settings to their original defaults.
 5. Потвърдете с Нулиране на настройките/Reset settings за да финализирате премахването на Вирус с файлово разширение unTabs. Нулиране на настройките на Google Chrome

Нулиране на настройките на Safari

Премахнете нежеланите разширения от Safari:

 1. Кликнете върху Safari > Preferences…/Предпочитания…
 2. В новия прозорец, изберете Extensions/Разширения.
 3. Изберете нежеланото приложение свързано с Вирус с файлово разширение unTabs и изберете Uninstall/Деинсталирай. Нулиране на настройките на Safari

Изчистете бисквитките и други данни за уеб страници от Safari:

 1. Кликнете Safari > Clear History…/Изчисти история
 2. От падащото меню под Clear/Изчисти, изберете all history/цялата история.
 3. Потвърдете с Clear History/Изчисти историята. Нулиране на настройките на Safari

Нулирайте настройките на Safari, ако горните стъпки не са ви помогнали:

 1. Кликнете върхуSafari > Preferences…/Предпочитания…
 2. Отидете в раздел Advanced/Разширени.
 3. Поставете тикче на Show Develop menu/Показване на менюто за разработка в лентата с менюто.
 4. От лентата с менюто, кликнете Develop, и след това изберете Empty Caches/Изчисти кеш. Нулиране на настройките на Safari

След изтриването на тази потенциално нежелана програма и поправянето на всеки един от браузърите Ви, препоръчваме да сканирате компютъра си с добра антивирусна. Това ще помогне да се отървете от регистърни следи от unTabs extension и също така ще намери свързани паразити и възможни инфекции с малуер. За тази цел можете да използвате нашият най-добър малуер ремувър: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner или Malwarebytes.

Препоръчано за Вас

Не позволявайте на правителството да ви шпионира

Правителствата имат много причини за проследяване на потребителски данни и шпиониране на гражданите, затова е добре да се замислите и да разберете повече за съмнителните практики за събиране на информация. За да избегнете нежелано проследяване или шпиониране, трябва да бъдете напълно анонимни в Интернет. 

Може да изберете различно местоположение, когато сте онлайн и имате достъп до желани материали без ограничение на специфично съдържание. Може да се радвате на Интернет връзка без рискове да бъдете хакнати, като използвате VPN услугата Private Internet Access.

Управлявайте информацията, която може да бъде използвана от правителството или трети страни и сърфирайте в мрежата без да бъдете шпионирани. Дори да не участвате в някакви незаконни дейности или се доверявате на избора си на услуги и платформи, имайте едно наум за собствената си сигурност и вземете превантивни мерки като използвате VPN услуга.

Архивиране на файлове в случай на атака на зловреден софтуер

Компютърните потребители могат да понесат различни загуби, които се дължат на кибер инфекции или на техни собствени грешки. Софтуерни проблеми, причинени от зловреден софтуер или загуба на информация, дължаща се на криптиране, могат да доведат до различни последици за устройството ви или дори до непоправими щети. Когато разполагате с адекватни актуални резервни файлове лесно може да се възстановите след подобен инцидент и да се върнете към работата си.

Актуализациите на резервните файлове след всяка промяна в устройството са изключителни важни, за да може да се върнете на точното място, на което сте спрели работа, когато зловреден софтуер или друг проблем с устройството е причинило загуба на информация или е прекъснало работата ви.

Когато разполагате с предишна версия на важен документ или проект, може да избегнете чувството на безсилие и стреса. Доста е полезно в случай на изненадваща зловредна атака. Използвайте Data Recovery Pro за възстановяване на системата.

За автора
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Пламенен уеб изследовател

Ако това безплатно упътване за премахване Ви е помогнало и сте доволни от нашата услуга, моля подкрепете ни, като направите дарение, за да продължим да поддържаме услугата. Дори най-малката сума ще бъде оценена.

Свържете се с Gabriel E. Hall
За компанията Esolutions

Ръководства за премахване на други езици