Деинсталиране на Intego

от Jake Doevan - -

Клиентска поддръжка на Intego за разрешаване на проблеми

В случай, че искате да деинсталирате Intego Antivirus или друг продукт, тъй като сте се натъкнали на проблеми с програмата или услугата, то първо опитайте да ги разрешите с помощта членовете на екипа за поддръжка. На тази страница ще намерите всички телефонни номера и имейли, дори адресите на офисите, така че да може да се свържете с техниците и да поискате помощ. 

На официалната страница на разработчиците също ще намерите раздел с често задавани въпроси и може да зададете свой въпрос към техниците и създателите на приложението. Intego освен това предоставя пълна информация за последни актуализации на софтуера и оферти за за подновяване или ъпгрейд или дори да ви припомни серийния ви номер, в случай че сте го забравили. Това са често срещани проблеми, за които бързо ще получите отговор. 

Според потребителите деинсталацията на този софтуер може да изглежда трудно, понеже се опитват да се отърват от него, но се оказва, че продължава да си взаимодейства с други програми. Доста често срещано е определени програми да пречат на нормалната работа на други приложения, тъй като някои от свързаните с тях файлове остават в устройството и предизвикват определени процеси и функции. Особено, в случаите на устройства с операционна система Mac,това може да изглежда твърде трудно. Затова следвайте стриктно стъпките и ръководството за деинсталация на продукти Intego.

Алтернативни продукти

В случай, че не сте доволни от функциите, предлагани от софтуера, може да изпробвате алтернативна програма за сигурност и защита на устройството си. Важно е програмата, която намерите, да бъде съвместима с операционната ви система, така че ако Intego не ви предлага най-добрите функции, може да тествате ComboCleaner или Malwarebytes. 

Не забравяйте да ги изпробвате една по една, тъй като антивирусните инструменти използват различни бази данни и функцията за откриване на зловреден софтуер може да покаже фалшиви позитивни резултати и проблеми и дори да повлияе на работата на устройството.  

Правилна деинсталация на продуктите Intego 

Първата стъпка е да спрете процеса на програмата. Изберете VirusBarrier от менюто в горната лента и от там натиснете Deauthorize the program/Отмяна на пълномощията на програмата, за да се спре работата на всички продукти. Това работи за всеки софтуер Intego, така че няма нужда да повтаряте. 

 

Локализирайте файлът Mac Premium Bundle, който се изтеглили при инсталацията на софтуера и го отворете. След като се отвори прозореца, изберете Uninstall/Деинсталирайте и кликнете два пъти да стартирате процеса. 

Launch bundle installer 

Сега трябва да изберете кое приложение искате да деинсталирате, защото това е пакет от различни продукти на Intego. Направете го и натиснете Uninstall/Деинсталирай.

Choose what to uninstall 

Трябва да изчакате деинсталацията да завърши. След като се появи прозорец, че деинсталацията е била успешна, трябва да рестартирате устройството и тези програми повече няма да ви притесняват.  

Successfull uninstaller 

И все пак, за да сте сигурни, че всякакви остатъчни файлове са премахнати, трябва да направите ръчно няколко неща. Ако вече сте изпълнили стъпките на Quit process/Спиране на процеса, отидете в Приложения и изберете папката на програмата Intego. Хванете и пуснете тази папка в Trash/Кошчето за боклук.

След това, отворете Finder/Търсачка и изберете select your Hard Drive/избор на твърд диск, посочете папка Library/Библиотека и намерете всички услуги и файлове свързани с VirusBarrier и Intego. Проверете и следните подпапки:

  • Library/Intego
  • Library/LaunchDaemons
  • Library/LaunchAgents
  • Library/Preferences/Intego
  • Library/Application Support/Intego 

Стартирайте Go-To launcher и намерете следното:

  • ~/Library/Caches
  • ~/Library/Preferences

Library cleaning 

След като всички останали файлове и приложения свързани с пакета на Intego са премахнати, трябва да рестартирате устройството и ще получите система чиста от  софтуера от този разработчик. Може да опитате да изтеглите алтернативни инструменти и програми за ваша сигурност и защита на системата.   

Специално предложение
действай сега!
Свали
Intego Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с OS X
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Intego, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Intego разполага с безплатен неограничен скенер. Intego предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.

Отзими на други езици

Файлове
Софтуер
Сравни