Как да деинсталирате Combo Cleaner

от Alice Woods - -

Техническа поддръжка за Combo Cleaner

Combo Cleaner е ефикасен инструмент, който се справя с браузър-похитители, адуер и други нежелани приложения, които се струпват и забавят вашия Mac компютър. Също така, зловредният софтуер за Mac, който се увеличава непрекъснато, може да бъде спрян с помощта на този инструмент. Освен надеждната антивирусна защита Combo Cleaner предлага и разнообразни функции за системна оптимизация като Duplicates Finder (Търсачка на копия), Privacy Scanner (Скенер на поверителност) и много други.

Combo Cleaner е съвместим с Yosemite, El Capitan, Sierra и може да бъде изтеглена от официалната уеб страница или от магазина с приложения. Приложението е безплатно и се състои от пробна версия с ограничени функции – може да открива зловреден софтуер, но не може да го премахне. За премахването на зловредния софтуер потребителите трябва да закупят абонамент за Combo Cleaner.

Платен лиценз е наличен за 44.95 щатски долара, но потребителите могат да закупят абонамент за пет компютъра за 88.95 долара. Абонаментът се подновява на всеки 6 месеца, затова тези, които искат да деинсталират Combo Cleaner и да спрат да го използват, трябва или да го прекратят от Моят профил (My Account) или да се свържат с техническата поддръжка преди плащането да е станало дължимо. Обърнете внимание, че потребителите трябва да откажат абонамента си поне 30 дни преди да изтече, в противен случай кредитната им карта ще бъде таксувана за следващия период.  

За да научите повече за приложението и неговите функции ви съветваме да разгледате нашето ревю. Тези, които не са доволни от покупката и искат да деинсталират Combo Cleaner трябва да видят дадените по-долу инструкции. И все пак, не оставяйте компютъра си незащитен след деинсталацията на Combo Cleaner. Инсталирайте друг антивирусен инструмент колкото се може по-скоро, тъй като не е добре да разчитате само на операционната си система за защита.

Политика за възстановяване на платени суми за Combo Cleaner 

Всеки потребител закупил пълен лиценз за Combo Cleaner има право на 30-дневен период за връщане на платената сума. В рамките на първите 30 дни потребителите могат просто да поискат отмяна на абонамента и да получат цялата заплатена сума обратно. 

И все пак, съществуват и някои изключения, ако Combo Cleaner бъде закупен от App Store и е обект на съответната политика за възстановяване на суми на Apple.

За да поискат възстановяване потребителите трябва да попълнят формуляр на официалната уеб страница или да изпратят имейл до [email protected].

Ръководство за деинсталиране на Combo Cleaner 

Combo Cleaner софтуер, предназначен за macOS. Следвайте това ръководство, ако искате да деинсталирате Combo Cleaner от устройството си:

  • Кликнете с десен бутон на мишката върху иконата на Combo Cleaner и изберете Quit
  • Отидете във Finder и изберете Приложения (Applications) Go to Finder
  • С десен бутон на мишката кликнете върху иконата на Combo Cleaner и изберете Move to Trash (Премести в кошче) Move to Traash
  • Въведете потребителското си име и парола, за да деинсталирате напълно Combo Cleaner Confirm the removal
Специално предложение
действай сега!
Свали
Combo Cleaner Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Combo Cleaner Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с OS X
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Combo Cleaner, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Combo Cleaner разполага с безплатен неограничен скенер. Combo Cleaner предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.

Отзими на други езици

Файлове
Софтуер
Сравни