Общи условия за ползване

Обновено

Благодарим, че посетихте страницата ни Virusi.bg. Моля, прочетете внимателно тази информация преди да пристъпите към разглеждане на сайта, защото с използването му и/или свалянето на предлагащия се тук софтуер, вие се съгласявате с Общите условия за ползване. Ако не сте съгласни с тях, моля прекратете използването на уеб страницата.

Термините „Virusi.bg“, „Услуга“, „Уеб страница/сайт“, „ние“, „нас“ касаят собственика на тази уеб страница, терминът „вие“ се отнася за потребителите на сайта.

  1. Virusi.bg уеб страница с общо предназначение и публичен достъп, която се занимава с борбата с антишпионски софтуер. Това е информационен сайт, който осигурява напълно безплатна първокласна услуга, както на членовете на уеб страницата, така и на нечленове. Страницата съдържа база данни на зловреден и шпионски софтуер, новини свързани със сигурността в интернет и шпионския софтуер, програми, разработени за премахването на шпионски софтуер, файлове свързани с личната сигурност, поверителност и/или шпионски софтуер и секция „Въпроси“.
  2. Уеб страницата може да е свързана с някой от препоръчаните тук продукти. Някои от тези продукти (програми за антишпионски софтуер, антивирусни програми, оптимизатори и др.) са платени. Ние имаме право да получаваме комисионна, свързана с това, когато посетителите закупят някой от продуктите, препоръчвани от нас на Virusi.bg. Всички те са напълно легитимни програми и са били тествани преди да ги добавим в уеб страницата ни. И все пак, изтеглянето на софтуер от страницата ни Virusi.bg е изцяло на ваша отговорност. Уеб страницата не носи отговорност за прецизността на работа на препоръчаните програми.
  3. Virusi.bg и свързаните с нея лица не рецензират или наблюдават други уеб страници свързани с Услугата или публикувани корекции, редакции, описания, коментари на този сайт. Когато отварят линкове от Virusi.bg, всички потребители трябва да са наясно, че Virusi.bg не носи отговорност за точността и съдържанието на тези бързи връзки/линкове.
  4. Посетителите могат да публикуват коментари и да дават обратна връзка на Virusi.bg и нейните съдружници. Съгласявате се да не публикувате или разпространявате материали със защитени авторски права, незаконни, вредни, заплашителни, оскърбителни, дразнещи, опозоряващи, вулгарни, нецензурни, пошли, насаждащи омраза, расистки, етнически или други осъдителни материали от какъвто и да е вид, включително, но не само материали, които насърчават престъпно поведение, нарушават правата на другите или по друг начин нарушават приложимия местен, щатски, национален или международен закон.
  5. Публикуването на материали, които са обект на авторско право не е позволено и вашите коментари, корекции, редакции, описания ще бъдат премахнати от страницата. Virusi.bg и свързаните с нея лица си запазват правото, по свое собствено усмотрение, да редактират, да отказват да публикуват или да премахват всеки материал публикуван в коментари или публикации. Virusi.bg и свързаните с нея лица си запазват правото, по свое собствено усмотрение, да отказват достъпа до системите на сайта/страницата предоставени за обществено ползване. Неразрешено и незаконно използване на сайта може да доведе до основания за повдигане на иск за вреди.
  6. Използването на Услугата на Уеб страницата е на ваш собствен риск. НИТО Virusi.bg, НИТО НЯКОЕ ОТ СВЪРЗАНИТЕ С НЕЯ ЛИЦА, НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ КЪМ ВАС ИЛИ ВСЕКИ ДРУГ ЗА КАКВАТО И ДА Е ЗАГУБА ИЛИ ВРЕДА ИЛИ КАКВИТО И ДА СА ПРЕКИ, КОСВЕНИ, СЛУЧАЙНИ, СЕРИОЗНИ, СПЕЦИАЛНИ, НАКАЗАТЕЛНИ ИЛИ ДРУГИ ВРЕДИ ПРОИЗТИЧАЩИ ОТ ДОСТЪПА ВИ ИЛИ ИЗПОЛЗВАНЕТО, ИЛИ НЕВЪЗМОЖНОСТТА ВИ НА ДОСТЪП ИЛИ ИЗПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГАТА И УЕБ СТРАНИЦИТЕ И НАЛИЧНАТА ТАМ ИНФОРМАЦИЯ ИЛИ ВРЕДА ПРОИЗТИЧАЩА ОТ КАКВОТО И ДА Е ДЕЙСТВИЕ, ПРЕДПРИЕТО В ОТГОВОР НА ИЛИ В РЕЗУЛТАТ НА КАКВАТО И ДА Е ИНФОРМАЦИЯ НАЛИЧНА ЗА УСЛУГАТА И УЕБ СТРАНИЦИТЕ. С НАСТОЯЩОТО СЕ ОТКАЗВАТЕ ОТ ВСЯКАКВИ ИСКОВЕ СРЕЩУ Virusi.bg И НЕЙНИТЕ ДЪЩЕРНИ ДРУЖЕСТВА, ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ, ФИЛИАЛИ, АГЕНТИ, ПРЕДСТАВИТЕЛИ И ЛИЦЕНЗОДАТЕЛИ ПРОИЗТИЧАЩИ ОТ ИЗПОЛЗВАНЕТО ВИ НА УСЛУГАТА И УЕБ СТРАНИЦИТЕ И ДОСТЪПНАТА ТАМ ИНФОРМАЦИЯ.
  7. Всякакви коментари, корекции, редакции, които сте публикували или разпространили на Услугата и/или Уеб страниците са и ще се считат за неповерителна и непатентна информация. Вие носите пълна отговорност за всичко, което публикувате или разпространявате и предоставяте на Virusi.bg и свързаните с нея лица и правото да редактират, размножават, издават и разпространяват всяка информация, публикувана или разпространявана от вас с каквато и да е цел.
  8. Като посетител на Virusi.bg, може да получавате редовни имейл известия или периодични имейли от администраторите. Може да ви информират за нови функции и подобрения. Опитваме се да ограничим контактите по имейл от системните администратори колкото се може повече , и все пак, ако един имейл е изпратен и върнат със сгрешен адрес, ние ще се опитаме да намерим правилния адрес от който и да е свързан уеб сайт и ако това е невъзможно вашите информационни имейли ще бъдат деактивирани.
  9. Това Споразумение с потребителя и всеки спор произтичащ от или свързан с Услугата или Уеб страницата се урежда, тълкува и изпълнява според законите на Литва. С използването си на този сайт или публикуване в него вие се съгласявате, но не само, с настоящите условия на това споразумение.
  10. Нарушаването на Общите условия за ползване ще предизвика прекратяване на достъпа ви до уеб страницата и премахване на публикуваната от вас информация. Всички спорове произтичащи от използването на 2-spyware се уреждат от Съда на Литва.

Може да прочетете повече за проекта Virusi.bg в секциите За нас, Политика на поверителност, Изключване на отговорност и Разкриване на информация. Ако имате въпроси, може да се свържете с нас в секцията Връзка с нас.

Файлове
Софтуер
Сравни