Оповестяване

Обновено

FTC скоро одобри новите насоки за одобрение и препоръки. Тези насоки споменават, че страните трябва да разкриват материалните връзки след потвърждение. Информация за оповестяване на Virusi.bg е дадена по-долу.

Virusi.bg е информационен уебсайт, управляван от АД „Elektroniniai sprendimai“. Компанията се намира в Литва. Открита е през 2004 г. от пламенния компютърен експерт по сигурността Ugnius Kiguolis. През цялото това време той работи като издател и разработчик на Virusi.bg. Разбира се, днес той не е единственият човек зад този проект. Докато се опритва да пренесе този проект на следващото ниво, Ugnius разширява своя екип постепенно.

Virusi.bg е клон на няколко анти-малуер и анти-спайуер програми. Компанията работи в сътрудничество с тези компании: Enigma Software, Malwarebytes, iS3, SUPERAntiSpyware, SurfRight B.V., Webroot, BullGuard, ParetoLogic. Тези компании плащат специални комисионни, след като потребителите закупят техните продукти през сайта. Главната програма, препоръчана в този проект, е SpyHunter от Enigma Software.

Няма спонсорирани или платени публикации на този сайт. Всички те са писани от опитни експерти по сигурността на Virusi.bg, които тестват всяка програма, преди да напишат публикация или ревю.

Можете да прочетете повече за проекта Virusi.bg в За нас. Декларация за поверителност, Условия за ползване и Общи условия могат да бъдат намерени тук. Ако иамте въпроси, можете да се свържете с нас чрез Контакти.

Файлове
Софтуер
Сравни