Как да деинсталираме Malwarebytes

от Ъгниъс Кигуолис - www -
12

Клиентска поддръжка на Malwarebytes

Malwarebytes е софтуер за сигурност, който използва комбинация от поведеченски, евристични и базирани на подпис методи за защита на обикновените потребители от атаки на различни видове зловреден софтуер. Към момента е съвместим с Windows 7/8/8.1/10/Vista/XP, MacOS 10.10 или по-висока, Android 4.4+, iOS 11 и последните версии. Потребителите лесно могат да се защитят на почти всяко устройство от различни кибер заплахи благодарение на Malwarebytes. 

За тези, които се интересуват от Malwarebytes, ще направим бърз преглед – този инструмент за сигурност защитава файловете ви от криптираме и използването им за откуп, засича кибер заплахи, пречи на това програмите ви да бъдат използвани срещу вас и помага да избегнете фишинг уеб страници, както и се бори с най-новите скам атаки.  

Потребителите могат да изтеглят безплатната версия на Malwarebytes от официалната уеб страница. Безплатният тестов период позволява на потребителите да изпробват всички функции за период от 14 дни – това включва защита в реално време от зловреден софтуер, експлойт атаки и зловредни уеб страници. След като изтече пробния период обаче, потребителите не могат повече да използват защитата в реално време. Въпреки това, антивирусната все пак почиства компютъра от вече налични инфекции като потенциално нежелани програми (PUP). 

За някои потребители защитата в реално време може да е изключително важна и затова да искат да деинсталират Malwarebytes след изтичането на безплатния период. Може да закупите премиум версията за 39.99 долара годишно за едно устройство. Ако ще ползвате тази програма за премахване на зловреден софтуер на повече устройства, Malwarebytes for home позволява да защитите до пет устройства за 79.99 долара годишно. За тези, които искат нещо допълнително за сигурността и поверителността, могат да изберат плана Premium + Privacy за 84.99 долара/година, който включва и безплатен VPN, а също и други допълнителни функции.

За повече информация, може да прочетете пълната статия за Malwarebytes. Тези, които не са удовлетворени от антивирусната програма, могат да научат как да деинсталират  Malwarebytes като следват дадените по-долу инструкции. И все пак, не ви препоръчваме да оставяте устройството си незащитено. Затова след деинсталацията на Malwarebytes е добре да намерите друг инструмент за сигурност. 

Политика за връщане на пари на Malwarebytes 

След като закупите премиум версията на Malwarebytes и не сте доволни от продукта, може да поискате възстановяване на платената сума. Условието е това искане да бъде направено в рамките на 30 дни от датата на поръчката. За тази цел трябва да се свържете с Malwarebytes или платформата за плащане 2CheckOut . 

Потребителите могат да поискат възстановяване за всички продукти за домашно ползване, включително антивирусни инструменти за Windows, MacOS, Android и iOS.

Ръководство за деинсталиране на Malwarebytes 

Тъй като има различни продукти на Malwarebytes за различните операционни системи, нашите IT специалисти са приготвили подробни инструкции за деинсталиране на  Malwarebytes, както от компютри с Windows, така и от компютри с операционна система Мac. По-долу ще намерите подробно ръководство. 

Деинсталиране на Malwarebytes от Windows:

 1. Отворете Start Menu и напишете Malwarebytes;
 2. Кликнете с десен бутон на мишката върху приложението и изберете Uninstall;
 3. Ще се отвори прозореца на Контролния панел;
 4. Намерете записа на Malwarebytes, кликнете с десен бутон и изберете Uninstall/Change; Malwarebytes Control Panel
 5. Кликнете Yes в изскачащия прозорец за Управление на потребителски акаунти (UAC);
  Malwarebytes bypass UAC
 6. След като се отвори помощника за деинсталиране, изберете Yes, за да премахнете Malwarebytes;
 7. Изчакайте да приключи деинсталацията и натиснете OK за завършване на процеса. Finish Malwarebytes uninstall

Деинсталиране на Malwarebytes от Mac:

 1. Отворете Malwarebytes и отидете в раздела Help;
 2. Изберете Uninstall Malwarebytes Anti-Malware;
 3. Потвърдете процеса на деинсталация като кликнете OK;
 4. Позволете на компютъра да се рестартира;
 5. Натиснете Agree за да инсталирате помощен инструмент;
 6. Въведете администраторски потребителско име и парола и следвайте стъпките от помощника за деинсталиране.
Специално предложение
действай сега!
Свали
Malwarebytes Anti Malware Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Malwarebytes Anti Malware Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Съвместим с OS X
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Malwarebytes, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Malwarebytes разполага с безплатен неограничен скенер. Malwarebytes предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.

Отзими на други езици

Файлове
Софтуер
Сравни