Рейтинг:  
  (89/100)

OSHI Defender отзив, безплатно сваляне

от Оливия Морели - - | Тип: Анти-спайуер

АКТУАЛИЗАЦИЯ: Според съобщение от създателите на OSHI Defender прекратени са разпространението и поддръжката на програмата. Въпреки че различни даунлоуд източници все още я предлагат, наред с останалите програми против зловреден софтуер, официалната уеб страница oshidefender.com вече не е активна.

Ако все още използвате OSHI Defender, обърнете внимание, че старата версия на този инструмент не успява да открие и да ви имунизира от кибер заплахи. Освен това, много доказани търговци на софтуер за сигурност са я включили в международния списък на потенциално нежеланите програми, поради това, че предоставя фалшиви положителни резултати за открити опасни обекти в устройства, в които действително няма вируси. 

Докато преди няколко години OSHI Defender беше успешен по своя характер инструмент, сегашното му състояние, поддръжка и възможности са под въпрос. Затова ви препоръчваме да преминете към друг инструмент за сигурност, за да си осигурите пълна защита на системата. Нашият фаворит е ReimageIntego.

OSHI Defender е добро антивирусно решение, разработено от OSHI LIMITED, доказало се като полезен инструмент, който осигурява прекрасна защита от шпионски и зловреден софтуер и освен това разполага с опростен потребителски интерфейс, който го прави много лесен за използване. За разлика от останалите анишпионски програми, той не натоварва потребителя с много бутони и адаптивни настройки, което означава, че и потребители със скромен опит ще могат спокойно да го използват.

Програмата има три основни панела – Scan (Сканиране), което се разделя на две секции Scan (Сканиране) и Quarantine (Карантина), след това Settings (Настройки), който се разделя на Settings (Настройки) и Exclusions panels (Панели с изключения) и най-накрая – раздел License (Лиценз). Интерфейсът е много изчистен и лесен за ползване. Потребителят може сам да избира дали да сканира цялата система чрез функцията Full Scan (Цялостно сканиране) или да провери само най-важните дялове с функцията Quick Scan (Бързо сканиране).

Също така, потребителят може да персонализира сканирането и да провери дали дадена папка или файл са опасни или не. И не е само това – потребителят може да регулира желаното ниво на сигурност, което контролира чувствителността на OSHI Defender. Всички тези настройки дават на потребителя възможност бързо да проверява важни зони, когато бърза или да направи пълно сканиране и да остави Defender да провери системата из основи. Ясно е, че OSHI Defender е антишпионски инструмент, който лесно може да се персонализира, но едновременно с това е много лесен за ползване.  

Разбира се, лесният за употреба интерфейс не е единственото предимство на OSHI Defender. Друго полезно свойство е защита от външен достъп, което поставя бариера против хакери, или просто от шпионски или зловреден софтуер, който се подвизава в ненадеждни интернет страници. Имайте предвид, че по-голяма част от атишпионските програми нямат тази функция, което кара OSHI Defender да изпъкне пред останалите програми.

Казано по-просто, тази програма може да блокира зловредни атаки и да ви защити, в случай че сте отворили злонамерен линк или сте опитали да посетите зловредна уеб страница, а и освен това осигурява защита при онлайн разплащанията на потребителя, други дигитални трансакции и гарантира, че личната ви информация ще остане наистина лична. Програмата може да открива досадни програми като адуер, браузър-похитители и други потенциално нежелани програми, както и зловредни компютърни програми като Троянски коне и т.н. 

И не на последно място, OSHI Defender може да се похвали и с факта, че функцията и за сканиране е базирана на облак (cloud), което прави тази програма много лека и сканирането на системата преминава без никакви забавяния. Този антишпионски софтуер сам по себе си е лек инструмент, който претоварва по-голямата част от проверената информация към инфраструктурата на създателите на OSHI Defender.

След това информацията за анализираните файловете се изпраща обратно към компютъра на потребителя и софтуерът OSHI Defender му представя списък с опасните файлове. Тази техника позволява на антишпионския софтуер да сканира по-бързо системата, да осигури по-точно разпознаване на зловредния софтуер и защита в реално време и разбира се, да избегне неприятните ефекти на сканирането като забавяне на работата на компютъра.  

Изтегляне на OSHI Defender 

Потребителите, които искат да се сдобият с OSHI Defender могат да изтеглят програмата като кликнат върху този линк за изтегляне. Инсталацията на програмата става с лекота – лесните настройки водят потребителя през целия инсталационен процес и завършването на процеса изисква само няколко кликвания. Програмата е съвместима с Windows XP, 7, 8 и 10.

В момента няма версия за потребителите на Mac, но такава се очаква да се появи съвсем скоро. Програмата може да се изтегли безплатно и да бъде направено цялостно сканиране. След преглед на системата, тя предоставя списък със засечените заплахи. Всеки запис показва мястото, на което е бил открит съмнителния или опасния файл. Безплатната версия на OSHI Defender не предоставя услуга по премахване на шпионски и зловреден софтуер, но това става с пълната версия. Може да закупите сериен ключ за Oshi Defender за 39.99 щатски долара (или 38,02 евро + 7,98 евро ДДС за жителите на страните от ЕС).

Абонаментът за софтуера е валиден шест месеца и ако потребителят не избере опцията за автоматично подновяване, доставчикът подновява автоматично лиценза. Това не е някоя съмнителна маркетингова стратегия – цялата информация за това се съдържа на страницата “Buy/Закупуване” на OSHI Defender. Потребителите, които не са доволни от продукта могат да получат парите си обратно в рамките на 30 дни от закупуването му, така че имат пълната свобода да изпробват пълната версия на този компютърен защитен софтуер и да получат възстановяване на платената сума, в случай че не го харесат. 

Пазете се от фалшиви или пиратски версии на антишпионския софтуер!

OSHI Defender е качествен продукт, така че не е изненадващ фактът, че компютърните потребители го търсят. И все пак, бихме искали да ви предупредим, че опитите да се сдобиете с пълната версия на тази програма могат да доведат до следните неприятни последствия.

  • На първо място, използването на пиратски софтуер е нарушение на авторските права и представлява престъпление, което поражда наказателна отговорност.
  • Второ, излагате се на опасност да вкарате заразен с малуер файл на компютъра си. Например, един невинно изглеждащ крак за OSHI Defender може да съдържа нов и опасен малуер като троянски коне, малуер или дори RATs (Инструменти за дистанционно администриране). Тези програми може да са предназначени да деактивират пиратската версия на антишпионския софтуер и да започнат нелегални дейности на компрометирания компютър незабавно. 
  • Третата причина, заради която да избягвате пиратските версии на OSHI е, че този фалшив софтуер не може да бъде актуализиран. Няма нужда да казваме, че актуализациите са много важни за този тип програми, защото те разширяват базата данни с малуер с нови дефиниции за вируси, което прави програмата способна да открива и премахва последните версии на зловреден и шпионски софтуер. Очевидно е, че няма смисъл да държите пиратска версия на антишпионския софтуер, защото най-вероятно няма да може да идентифицира и премахне по-голяма част от компютърните заплахи.

Често задавани въпроси за OSHI Defender

Въпрос от Марта, 19 г.: Здравейте! Току що си купих нов персонален компютър и приятел ми препоръча да го защитя с антивирусна или антишпионска програма. Чувала съм добри отзиви за OSHI Defender, но не съм сигурна какъв точно тип програма е. Антивирусна, антишпионска или анти-малуер програма е?

Отговор: Здравейте, Марта! Приятелят ви е прав – силно препоръчително е да защитите системата си превантивно с надежден софтуер – това е много важен етап за защитата на компютъра и неговата производителност. OSHI Defender е антишпионски софтуер, което означава, че може да премахва както програми от шпионски тип, така и малуер. Точно затова, той може да премахне потенциално нежелани програми, които се занимават с дразнещи дейности в компютърната система, а също и сериозни вируси, които извършват нелегални дейности.

Въпрос от Ричард, 47 г.: Искам да закупя активационен код за OSHI Defender, но не съм сигурен какво точно прави тази програма. Какво ще получа в замяна на похарчените от мен 39.99 щатски долара?

Отговор: Уважаеми, Ричард, пълната версия на програмата дава достъп до всички полезни функции на OSHI Defender. Това означава, че тази програма ще защити вашите браузър и компютър от малуер и кибер атаки, ще блокира непозволени опити за външна намеса в компютъра ви, ще даде сигурност на онлайн разплащанията и ще защити личните ви данни. Освен това, ще имате постоянна връзка с опитни IT специалисти по всяко време и може да разчитате на тяхната помощ в случай, че софтуерът не успее да се справи с премахването на даден вирус или програма.

Въпрос от Джордин, 25 г.: Мога ли да разчитам на OSHI Defender? Как да бъда сигурна, че програмата действително може да премахне вируси от компютъра ми?

Отговор: Уважаема, Джордин, много е лесно. Просто инсталирате OSHI Defender и започвате системно сканиране. Сканирането на системата е безплатно – няма нужда да плащате, за да видите дали системата ви е заразена. И все пак, за да премахнете вирусите, трябва да разполагате с лицензираната версия на софтуера. Всички потребители могат да получат възстановяване на платената сума, в случай че не са доволни от функционалността на софтуера, но въпреки това сме сигурни, че ще останете доволна от този продукт и ще оцените възможностите му. 

Специално предложение
За автора
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Малуер аналитик...

Свържете се с Olivia Morelli
За компанията Esolutions

Отзими на други езици

Вашето мнение за OSHI Defender

Your email address will not be published. Required fields are marked *