Изтегляне на OSHI Defender

Заемете се сериозно с вашите поверителност и сигурност

Свалянето ще започне след момент. Ако не започне, рестартирайте, за да свалите.
Изтегляне на OSHI Defender

Благодарим, че ви изтеглихте OSHI Defender! Това е чудесно приложение, създадено да подобри функционалността на компютъра ви по много начини. OSHI Defender поправя грешки в Windows, премахва компютърни вируси и подобрява стабилността на компютъра. Уникалната и функционалност се дължи на хиляди важни компоненти, които се използват за поправка на операционната система и премахване на всички възможни вируси, включително зловреден софтуер, адуер (рекламен софтуер), троянски коне, червеи, шпионски софтуер (спайуер) и руткит. 

ВАЖНО!

Понякога не може да премахнете всеки вирус само с един единствен инструмент за сигурност. Различните антишпионски програми имат различни бази данни със сигнатури на вируси, така че винаги има вероятност да опитате няколко скенера, докато се снабдите с най-подходящия. След като опитате OSHI Defender, опитайте също и безплатния скенер Reimage, който ви позволява да проверите повторно компютъра си без да плащате нищо. Също така, препоръчваме ви да купите и лицензираната му версия, ако антишпионският инструмент ви информира за наличието на зловредни файлове в системата. Reimage е антишпионски софтуер, който се ползва с широко одобрение след получени страхотни резултати при успешното премахване на вируси като браузър-похитители, адуер, рансъмуер и други. Имате още въпроси? Задайте ни ги без притеснение. Може да се свържете с нас на страницата ни  Попитай.

КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

Безплатната версия на OSHI Defender може да ви помогне да проверите компютъра си за грешки и вируси. С нея може да премахвате зловреден софтуер, само след като си закупите лицензираната версия на програмата. Ако не сте доволни от избора си, може да деинсталирате OSHI Defender от компютъра си. Алтернативна програма, която да ви помогне при премахването на вируси е Reimage.

Ако все още имате съмнения дали да купите антишпионски софтуер или не, имайте предвид, че 2017 е наречена годината на рансъмуера – зловреден софтуер, който започва да криптира информацията ви веднага след попадането си в компютъра. За възстановяване на заключени файлове от потребителите се иска да платят откуп, който варира от 300 долара (ако сте обикновен компютърен потребител) до 10 000 долара и дори повече (ако сте собственик на компания). Винаги е по-евтино да сте защитени, отколкото да оставите системата си без никаква защита. В случай на инфекция, ще ви се наложи да плащате на компютърни специалисти, без да имате гаранция, че те ще успеят да възстановят системата ви.  

БЛАГОДАРИМ ВИ!