Степен на сериозност:  
  (72/100)

Paladin Antivirus. Как да премахнем? (Ръководство за деинсталиране)

от Гейбриъл Е. Хол - - | Тип: Rogue Antispyware
12

Paladin Antivirus е мошеническа програма за сигурност, разпространявана и инсталирана с помощта на троянци и други зловредни софтуери. Идва от същото семейство като Malware Defense. Обикновено това фалшиво приложение идва от подвеждащи сайтове и фалшиви онлайн скенери. Също така може да се появи на екрана Ви докато сте във Facebook, MySpace или други подобни уебсайтове. Веднъж инсталиран, PaladinAntivirus ще се опита да деинсталира всякакви легитимни антивирусни. То следи за следните антивирусни раработчици: NOD32, Norton Internet Security, AVG8, Avira AntiVir, Avast!, Agnitum Outpost Security Suite, Malwarebytes’ Anti-Malware, F-Secure. Според Paladin Antivirus:

There is unauthorized antivirus software detected on your computer. It is recommended you to remove it, otherwise it could conflict with Paladin Antivirus.

Тогава се предполага че сканира компютъра Ви за малуер и предупреждава за фалшиви заплахи, за да си мислите, че компютърът Ви е инфектиран. Накрая ще Ви накара да платите за пълната версия на програмата, за да премахне заплахите, които дори не съществуват.. Моля, не премахвайте докладваните файлове, защото е възможно да са легитимни и не закупувайте този измамен софтуер. Вместо това, моля използвайте упътването за премахване, предоставено по-долу, за да премахнете Paladin Antivirus от компютъра си възможно най-скоро.

Paladin Antivirus graphical user interface
[Фигура 1. Графичен потребителски интерфейс на Paladin Antivirus]

Докато е пусната, мошеническата програма ще показва много фалшиви предупреждения за сигурност. Те казват, че компютърът Ви е инфектиран или че компютърът Ви е атакуван от друг компютър.

Paladin Antivirus fake security alert
[Figure 2. Фалшиво предупреждение от Paladin Antivirus]

Адуерен модул засечен на компютъра Ви!
Адуерът Zlob.Porn.Ad беше засечен. Този адуерен модул рекламира сайтове с нецензурно съдържание. Имайте предвид, че подобно съдържание вероятно е незаконно. Моля, кликнете на бутона по-долу, за да намерите и премахнете заплахата сега.

Както можете да видите, тази програма не е нищо повече от измама. Предназначена е да Ви изплаши, за да си купите абсолютно безполезен софтуер. Свържете се с компанията на кредитната Ви карта, за да оспорите плащането, ако вече сте го направили. Тогава прочетете упътването за премахване, дадено по-долу, за да откриете как да премахнете малуера Paladin Antivirus. Също така препоръчваме да сканирате компютъра си с легитимен анти-спайуер, като например STOPzilla, за да се уверите, че няма остатъци или допълнително инсталиран малуер на комптъра Ви.

Възможно е да сме свързани с продукт, който препоръчваме на този сайт. Пълно оповестяване в нашето „Споразумение за ползване“ Чрез свалянето на всякакъв предоставен софтуер против спайуер за премахването на Paladin Antivirus, Вие се съгласявате с нашата декларация за поверителност и споразумение за ползване.
действай сега!
Свали
Reimage (инструмент за премахване) Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Reimage (инструмент за премахване) Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Съвместим с OS X
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не успеете да премахнете дадена инфекция с Reimage, изпратете запитване на екипа ни по поддръжка и дайте подробна информация за проблема.
Reimage е препоръчан за изтриването на Paladin Antivirus. Безплатния скенер ви позволява да проверите дали компютърът Ви е заразен или не. Ако трябва да премахнете малуер, трябва да купите лицензирана версия на Reimage malware removal tool.

Внимание: Необходима е намеса означава, че един или всички ремувъри не са могли да премахнат паразита без ръчна намеса; моля, прочетете инструкциите за ръчно премахване долу.

Повече информация за тази програма можете да намерите в Reimage отзив.

Повече информация за тази програма можете да намерите в Reimage отзив.
Медийни споменавания за Reimage
Медийни споменавания за Reimage

Paladin Antivirus ръчно премахване:

Спри процесите:
pav.exe

Изтрий стойностите от регистъра:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallPaladin Antivirus
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREPaladin Antivirus

Отрегистрирай DLLs:
pavext.dll
phook.dll

Изтрий файловете:
Paladin Antivirus.lnk
Paladin Antivirus Support.lnk
Uninstall Paladin Antivirus.lnk
help.ico
pav.db
pav.exe
pavext.dll
phook.dll
uninstall.exe

Изтрий директориите:
C:Program FilesPaladin Antivirus
%UserProfile%Start MenuProgramsPaladin Antivirus

За автора

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Ако това безплатно упътване за премахване Ви е помогнало и сте доволни от нашата услуга, моля подкрепете ни, като направите дарение, за да продължим да поддържаме услугата. Дори най-малката сума ще бъде оценена.

Източник: https://www.2-spyware.com/remove-paladin-antivirus.html

Ръководства за премахване на други езици