Изтегляне на Reimage

Заемете се сериозно с вашите поверителност и сигурност

Свалянето ще започне след момент. Ако не започне, рестартирайте, за да свалитерестартирайте, за да свалите.
Reimage Повече информация за url=https://virusi.bg/reimage/]Reimage[/url], Деинсталация, Условия за ползване и Поверителност.

Стъпка 1

 Отворете Инсталатора

Отворете Инсталатора

Намерете файла на инсталатора и го отворете с двойно кликване

Стъпка 2

Натиснете 'Yes' или 'Run'

Натиснете 'Yes' или 'Run'

Оторизирайте инсталатора, използвайки security диалог.

Стъпка 3

Следвайте инструкциите на инсталатора

Следвайте инструкциите на инсталатора

Прочетете инструкциите, за да настроите софтуера си.

Norton Secured PC WORLD Norton SECURED McAfee SECURE

Благодарим ви, че изтеглихте Reimage PC Repair tool! Това е мощно приложение, предназначено да подобри функционалността на компютъра ви по много различни начини. Reimage оправя грешки в Windows, премахва компютърни вируси и подобрява стабилността на компютъра. Неговата уникална технология на възстановяване се базира на 25 000 000 важни компонента, които се използват за “ремонт” на операционната система Windows, като заменя повредени или липсващи файлове с нови. С помощта на антивирусната програма Avira AntiVir, Reimage премахва всички възможни вируси, включително зловреден софтуер, рекламен софтуер (адуер), троянски коне, червеи, шпионски софтуер и руткит. Пълен  Преглед на Reimage може да намерите тук.

ВАЖНО!

Понякога не е възможно да премахнете даден вирус с един единствен антивирусен инструмент. Различните антишпионски програми имат различна база данни с вирусни сигнатури, затова винаги трябва да изпробвате няколко програми, за да се снабдите с най-подходящата.  След като изпробвате Reimage, може да стартирате безплатно сканиране със SpyHunter, което ви позволява двойна проверка на компютъра ви без да е необходимо да плащате допълнително за това. Също така, препоръчваме да закупите и лицензираната му версия, в случай че скенерът открие зловредни файлове на компютъра ви. Reimage е антишпионска програма, ползваща се с широко одобрение, която е получила високи оценки след успешното премахване на вируси като браузър-похитители, адуер, рансъмуер и други. Все още имате въпроси? Задайте ги. Може да се свържете с нас с помощта на страницата ни Въпроси.

КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

Безплатната версия на Reimage може да ви помогне да проверите компютъра си за грешки и вируси. Може да премахвате злонамерен софтуер с тази програма само след като сте закупили лицензираната и версия. Ако не сте удовлетворени от избора си, може да деинсталирате Reimage от компютъра си. Алтернативни програми, с които може да изпробвате премахването на вируси са Malwarebytes и SpyHunter 5.

Ако все още имате съмнения дали да закупите антишпионски софтуер, имайте предвид, че 2016 година е наречена годината на рансъмуер вирусите – зловреден софтуер, който започва да криптира данните ви веднага след попадането му в компютъра. За да възстановят блокираните файлове, от потребителите се изисква плащането на откуп, който варира между 300 щатски долара (ако сте обикновен компютърен потребител) и 10000 щатски долара и повече (ако сте собственик на фирма). Винаги е по-евтино е да подсигурите системата си отколкото да я оставите без защита и след това да плащате на компютърни специалисти да се опитат да възстановят криптираните ви файлове, без да има гаранция, че това ще стане. 

БЛАГОДАРИМ ВИ!