Свалете SpyHunter 5

Заемете се сериозно с вашите поверителност и сигурност

Свалянето ще започне след момент. Ако не започне, рестартирайте, за да свалите.
Свалете SpyHunter 5
SpyHunter Повече информация за url=https://virusi.bg/spyhunter/]SpyHunter 5[/url], Деинсталация, Условия за ползване и Поверителност.

Стъпка 1

 Отворете Инсталатора

Отворете Инсталатора

Намерете файла на инсталатора и го отворете с двойно кликване

Стъпка 2

Натиснете 'Yes' или 'Run'

Натиснете 'Yes' или 'Run'

Оторизирайте инсталатора, използвайки security диалог.

Стъпка 3

Следвайте инструкциите на инсталатора

Следвайте инструкциите на инсталатора

Прочетете инструкциите, за да настроите софтуера си.

Checkmark certified AV-TEST Opswat Truste

Поздравления, Вие взехте правилното решение. SpyHunter е един от най-ефективните анти-малуер инструменти на пазара днес. Продуктът се осланя на уникална технология за откриване на малуер, която му помага да се бори с всякакъв вид вируси, включително опасни троянци, адуер, браузърни хайджакъри, спайуер, рансъмуер и други заплахи. SpyHunter гарантира максимална защита за Вашия компютър. Можете да прочетете повече за тази програма в ревюто ни за SpyHunter.

ВАЖНО!

Ако не можете да инсталирате програмата, прочетете ръководството за SpyHunter. Ако свалянето Ви е блокирано, опитайте да рестартирате компютъра си в Безопасен режим в мрежа. След това изтеглете SpyHunter, преименувайте изпълнимия файл и пуснете анти-малуера. Също така можете да използвате инструкциите за ръчно спиране на зловредни процеси на компютъра. Ако все още имате въпроси, моля свържете се с нас чрез страницата „Попитайте ни“ или получете помощ на телефон +1 855 2453491.

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

Безплатната версия на SpyHunter може да бъде използвана само за анализ на компютъра и оценка на това дали е заразен или не. Ако трябва да премахнете заразени файлове от него, трябва да закупите SpyHunter. Тази версия също така Ви осигури защита в реално време, което е необходимо за предотвратяване на инфекции с малуер.

Винаги можете да деинсталирате SpyHunter ако искате, така че ако сте решили да изберете друг инструмент против малуер, трябва да премахнете файловете му от компютъра си.

Алтернативни програми, които можете да използвате за сканиране на компютъра и премахване на малуер са STOPzilla и Malwarebytes.

БЛАГОДАРИМ ВИ!