Премахни Reimage вирус (Упътване за премахване) - дек. 2017 актуализация

Упътване за премахване на Reimage вируси

Какво е Вирусът Reimage?

Какво е Reimage PC Repair и вирус ли е?

Reimage virus

Reimage НЕ е вирус. Представлява компютърен оптимизатор, който можете да инсталирате от официалния му сайт, от трети лица и заедно с различни приложения. Някои от тях са добре познати програми, други – не толкова популярни; точно затова много потребители са убедени, че Reimage PC Repair е зловредно приложение, което може да инфлитрира компютъра точно като вирус. Наричат го „вирусът Reimage“.

Ако сте един от тези потребители, трябва да знаете, че не сте прави. В повечето случаи програмата изпълнява своите обещания – поправя системата Ви и подобрява функционалността. Приложението също така е категоризирано като „скеъруер“, защото хората смятат, че единственото, което прави, е да подтиква потребителите да си закупят пълната версия. В такъв случай трябва да споменем, че рекламите му се появяват доста често. Въпреки това не е изненада, че трябва да платите за нещо, което не сте направили сами. Ако Reimage е „инфилтрирал“ компютъра Ви, трябва да се замислите за безплатни програми, които сте инсталирали на компютъра, без да следите инсталационния процес. Инсталирането на допълнителни програми е законно и Вие сте този, който се е вързал на това.

Когато имате Reimage на компютъра си, ще видите системни сканирания и изскачащи реклами, казващи, че компютърът Ви е в опасност/безопасност. Целта им е да Ви убедят, че трябва да си закупите лиценз. Имайте предвид, че компютърът Ви може да не е заразен с вируси и тези известия да се появяват с цел да Ви накарат да похарчите парите си за тази програма. Това е бизнес, нали?

След като натиснете върху „Започни поправка“, можете да се озовете а непознати уебсайтове, които Ви съветват да си купите доживотна поддръжка за Reimage Plus. Това е Ваш избор. Ако вече сте свалили програмата трябва или да премахнете Reimage PC Repair, или да го запазите на компютъра си като втори вариант за сигурност. Въпреки това, запазвайки тази програма може да предизвика появата на реклами и пренасочване към непознати сайтове. Между другото, някои хора вече са докладвали за появата на Babylon Toolbar на компютрите си, след като са инсталирали Reimage. Имайте превдид това, когато инсталирате приложението и се уверете, че сте отмаркирали всякакви полета за допълнително съдържание.

Как може да „отвлече“ компютъра ми без сваляне?

Трябва да бъде отбелязано, че Reimage НЕ МОЖЕ да се добере до компютъра Ви без разрешение. Тази програма трябва да бъде свалена или през официалния сайт, или чрез трето лице, което е решило да има някаква роля в разпространението на въпросната програма. Във всеки случай инсталационният процес изисква намесата на потребител. Все пак като инсталирате Reimage на компютъра си трябва да сте бдителни, понеже може да поиска да инсталира Babylon toolbar и други програми от трети страни в едно.

Ако сте решили да свалите тази програма, най-вероятно ще Ви бъде предложено да инсталирате с препоръчителни настройки, които включват лентата с инструменти на AVG Safeguard и браузърната екстензия search.avg.com. Разбира се, трябва да сте съгласни с инсталирането на подобни програми, тъй като те са надеждни инструменти за сигурност. Въпреки това трябва да сте подготвени да получите изскачащи прозорци, предлагащи да купите Reimage PC Repair онлайн, тъй като това е платен софтуер.

Как да премахнете вируса Reimage от компютъра си?

Както вече споменахме, Reimage НЕ е вирус или зловредна програма. Въпреки това силно препоръчваме да сте внимателни с неговите реклами, защото могат да Ви накарат да си купите лиценза му. Разбира се, ако сте готови да направите това, трябва да си свалите Reimage на компютъра.

Reimage virus

Често задавани въпроси относно Reimage (ЧЗВ)

Въпрос. Наскоро получавам много съобщения, че компютърът ми е заразен и единственият начин да го спася от заплахите е да си купя пълната версия на Reimage PC Repair онлайн. Въпреки това не си спомням да съм свалял този инструмент на първо място… Тези предупреждения достоверни ли са или е измама?

Отговор. Имате си работа с легитимен PC оптимизатор на име Reimage PC Repair. Тази програма получава множество забележки, защото се смята, че опитва да измами потребителите си да си закупят платената версия. Въпреки това трудно можете да намерите антивиусна или анти-малуер, който се предлага безплатно в Интернет. Още повече, точно както стотици подобни безплатни програми, Reimage PC Repair се разпрострянява и във връзка с друг фриуер. Затова ако скоро сте инсталирали безплатно приложение на компютъра си и не сте следили инсталацията, можете да вините само себе си.

Въпрос. Забелязах повишено ниво на реклами в браузъра ми. Тези реклами главно казват, че трябва да сваля цялата версия на някаква програма, наречена Reimage Repair, за да защитя компютъра си. Още повече, сега имам Babylon Toolbar в браузъра, който намирам за напълно безполезен. Кой е виновен за появата на тези досадни реклами и ленти с инструменти, как да ги премахна?

Отговор. Току що сте били свидетел на феномен, наречен „пакетна продажба“. Това е законна техника, използвана за разпространяването на няколко програми наведнъж. В повечето случаи този метод се използва за разпространението на потенциално нежелани програми като браузърни хайджакъри и адуер. Въпреки това инструменти като Reimage също могат да бъдат инсталирани в пакет с безплатен софтуер. Ако искате да премахнете Reimage PC Repair реклами, трябва да деинсталирате програмата.

Въпрос. Някой може ли да ми обясни какво представлява Reimage PC Repair? От известно време ме тормози и постоянно ме пита да си купя пълната версия и ме пренасочва към различни подозрителни сайтове. Как да го премахна?

Отговор. Reimage PC Repair НЕ е вирус. Това е PC оптимизатор, който промотира пълната си версия. Появата му на компютъра Ви трябва да Ви накара да се замислите какъв фриуер сте си инсталирали скоро, защото рекламите се предизвикват след инсталация на програмата. За да ги премахнете, трябва да деинсталирате Reimage. Въпреки това ако имате притеснения, че комптърът Ви може да не е в безопасност, трябва също така да извършите пълно сканиране с Reimage и да поправите всякакви проблеми с тази програма.

Въпрос. Видях онлайн реклама, която ме питаше да си сваля ReimagePC Repair, което изглежда като надежден инструмент за сканиране на системата. Въпреки това виждам, че предлага инсталирането на всякакви видове допълнителни програми като AVG Safeguard Toolbar или search.avg.com и това ми се вижда подозрително. Каква е позицията Ви спрямо тези инструменти? Надежден софтуер ли е или трябва да премахна инсталационния файл и да си намеря друг инструмент за сканиране?

Отговор. Reimage PC Repair е надежден и можете да го свалите, ако искате да проверите компютъра си Въпреки това може да ви предложи да закупите пълната версия. Ако искате да избегнете появата на рекламите му, трябва да стоите настрана от този инструмент.

Въпрос. Моля помогнете!! Опитвам се да се справя с много реклами, които ме прехвърлят към съмнителни сайтове и ме предупреждават за ифекция на системата ми. Постоянно виждам съобщение, че това може да бъде спряно, като сваля Reimage PC Repair. Това легитимен инструмент ли е или просто е източника на тези реклами? Как да го премахна?

Отговор. Reimage Repair се опитва да Ви убеди, че трябва да си купите пълната версия. Можете да се доверите на тази програма, въпреки че бива промотирана, използвайки агресивни техники за реклама. Въпреки това е легитимен инструмент, който можете да ползвате, за да проверявате компютъра си за проблеми.

Премахване на Reimage:

Ако не сте доволни от този инструмент, можете да го премахнете ръчно със следните стъпки:

  • Натиснете „Start менюто“ → „Контролен панел“ → „Деинсталирай програма“ or „Добави/премахни програми“.
  • Намерете Reimage или Reimage Express, дясно копче и изберете „Деинсталация“.

Въпреки това силно препоръчваме да си помислите пак, защото Reimage е легитимно приложение, способно да подобри функционалността на компютъра Ви.

Специално предложение
действай сега!
Свали
Reimage Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Reimage Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Съвместим с macOS
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Reimage, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Reimage разполага с безплатен неограничен скенер. Reimage предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Reimage, може да опитате с Combo Cleaner.
Intego

Препоръчано за Вас

Не позволявайте на правителството да ви шпионира

Правителствата имат много причини за проследяване на потребителски данни и шпиониране на гражданите, затова е добре да се замислите и да разберете повече за съмнителните практики за събиране на информация. За да избегнете нежелано проследяване или шпиониране, трябва да бъдете напълно анонимни в Интернет. 

Може да изберете различно местоположение, когато сте онлайн и имате достъп до желани материали без ограничение на специфично съдържание. Може да се радвате на Интернет връзка без рискове да бъдете хакнати, като използвате VPN услугата Private Internet Access.

Управлявайте информацията, която може да бъде използвана от правителството или трети страни и сърфирайте в мрежата без да бъдете шпионирани. Дори да не участвате в някакви незаконни дейности или се доверявате на избора си на услуги и платформи, имайте едно наум за собствената си сигурност и вземете превантивни мерки като използвате VPN услуга.

Архивиране на файлове в случай на атака на зловреден софтуер

Компютърните потребители могат да понесат различни загуби, които се дължат на кибер инфекции или на техни собствени грешки. Софтуерни проблеми, причинени от зловреден софтуер или загуба на информация, дължаща се на криптиране, могат да доведат до различни последици за устройството ви или дори до непоправими щети. Когато разполагате с адекватни актуални резервни файлове лесно може да се възстановите след подобен инцидент и да се върнете към работата си.

Актуализациите на резервните файлове след всяка промяна в устройството са изключителни важни, за да може да се върнете на точното място, на което сте спрели работа, когато зловреден софтуер или друг проблем с устройството е причинило загуба на информация или е прекъснало работата ви.

Когато разполагате с предишна версия на важен документ или проект, може да избегнете чувството на безсилие и стреса. Доста е полезно в случай на изненадваща зловредна атака. Използвайте Data Recovery Pro за възстановяване на системата.

За автора
Alice Woods
Alice Woods

Ако това безплатно упътване за премахване Ви е помогнало и сте доволни от нашата услуга, моля подкрепете ни, като направите дарение, за да продължим да поддържаме услугата. Дори най-малката сума ще бъде оценена.

Свържете се с Alice Woods
За компанията Esolutions

Ръководства за премахване на други езици