Степен на сериозност:  
  (50/100)

Премахнете “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam (Безплатни инструкции) - Подобрено упътване

Заплашени сте от вируса Zeus?

Измамата с техническа поддръжка „You Have A ZEUS Virus“

Предупреждения от тупа на „You Have A ZEUS Virus“ могат да притеснят потребители, които не разбират толкова от технологии и не са наясно, че това е често използвана стратегия, използвана от измамници. Самият вирус Zeus вирееше из нета преди няколко години. Главно опериран посредством троянец. Както може би знаете, последният се смята за огромна заплаха поради способността си да се дигизира като легитимен файл, да се промъква в устройството и да краде лични данни, включително данни от банкови сметки.

Потребители, които са имали неприятни срещи с него, може би все още треперят при споменаването на тази кибер инфекция. Въпреки това подобни опасни заплахи продължават да вдъхновяват нови поколения измамници. В момента измамите с техническа поддръжка предупреждават за остаряла или повредена операционна система, докато други предупреждават за опасни рансъмуерни вируси.

Разработчиците им използват тези техники, за да взимат пари от жертвите си. За щастие е сравнително лесно да бъде идентифицирана ед-на измама от оригиналното съобщение на Windows за грешка или системна нотификация. Започнете процеса по премахването на „You Have A ZEUS Virus“ и се запознайте с мерките за превенция. ReimageIntego е една от опциите, които ще ускорят процеса.

“You Have A ZEUS Virus” Tech support scamИзмамата с техническа поддръжка „You Have A ZEUS Virus“

Ужасяващи съобщения за атака от вирус винаги работят като манипулационен инструмент с цел измъкване на пари от доверчиви потребители. Измамниците опитват да подкладят огъня, като предоставят няколко последствия от инфектирана система.

Затова дори и ако потребителите, които не са наясно с вредите от вируса Zeus, могат да се подмамят и да последват изискванията на измамниците, след като видят фалшив екран BSOD от страх, че данните им могат да бъдат загубени. Обикновено кибер престъпниците искат да се обадите на даден номер.

ВНИМАНИЕ! Хард драйвът Ви ще бъде ИЗТРИТ, ако затворите тази страница. Имате вируса ZEUS! Моля, обадете се на поддръжка сега! Обадете се без такса: 1-844-859-0337, за да спрете процеса

Има различни сюжети, които могат да се развият, ако решите да се обадите на номера. Може да поискат от Вас да си инсталирате фалшив инструмент за премахване на малуер, който не прави нищо, освен да премахва нотификациите „You Have A ZEUS Virus“. Може да изискат от Вас заплащането на повече от 300 долара за подобно техническо решение.

Предполагаемият техник може да Ви съпроводи през трудни стъпки, които биха премахнали заплахата. Също така Ви изискват специфичен код. Изглежда това помага на измамниците да идентифицират местоположението на жертвите. Въпреки това може да откачите като видите сметката си за телефон, когато я плащате. Има и вероятност от пренасочвания на „You Have A ZEUS Virus“.

Накратко могат да Ви отведат към друг съмнителен домейн, който може да съдържа истински вирус. Ако видите подобно съобщение не прибързвайте със следването на командите и премахнете „You Have A ZEUS Virus“ или друг вирус.

Как малуера прониква в устройствата?

Изненадващо измамата може да е инфилтрирала системата по време на инсталационен процес. Като резултат от невнимание може да пропуснете адони, които да доведат до хайджак от „You Have A ZEUS Virus“. Жизнено важно е да внимавате при инсталирането на програми. Имайте предвид, че програми, които се разпространяват в надеждни сайтове могат да съдържат зловредни приставки.

В подобен случай дори и да инсталирате Skype или друго приложение, внимавайте за различни промотирани търсачки и съмнителни програми. Отмаркирайте ги и продължете с инсталацията само ако сте сигурни, че няма да бъдат инсталирани нежелани приложения.

Упътване за премахване на „You Have A ZEUS Virus“

Дори и да не е сложна виртуална заплаха не препоръчваме ръчното премахване на „You Have A ZEUS Virus“. Трябва да оставите нещата в ръцете на инструмент за сигурност. Инсталирайте си анти-спайуерна програма като например ReimageIntego или SpyHunter 5Combo Cleaner и ѝ позволете да премахне „You Have A ZEUS Virus“.

Процесът не трае дълго. Продължителността зависи от хардуерните способности. В допълнение препоръчваме да прегледате предоставените по-долу инструкции, за да изчистите браузъра си от зловредни елементи. На последно място ако някога попаднете на подобна измама не прибързвайте с действията си ами внимавайте за знаци, които биха разкрили истинската същност на феномена.

Може да премахнете, нанесените от вируса щети, като използвате ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner и Malwarebytes са подходящи за откриване на потенциално нежелани програми и вируси, заедно с всичките им файлове и записи в регистрите, които са свързани с тях.

Специално предложение
действай сега!
Свали
Reimage Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Intego Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Supported versions Съвместим с OS X Supported versions
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Reimage Intego, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Reimage Intego разполага с безплатен неограничен скенер. Reimage Intego предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Reimage, може да опитате с SpyHunter 5.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Intego, може да опитате с Combo Cleaner.

Упътване за ръчно премахване на “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam:

Премахване на “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam от Windows системи

Потребителите на всички браузъри трябва да използват по-сложен метод за пускане на PowerShell, предоставен под инструкциите за Microsoft Edge. Инструкциите ще Ви помогнат да елиминирате всички елементи на измамата с техническа поддръжка „You Have A ZEUS Virus“

 1. Натиснете Start Control Panel Programs and Features (ако сте Windows XP потребител, натиснете Add/Remove Programs). Натиснете 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (ако сте 'Windows XP' потребител, натиснете 'Add/Remove Programs').
 2. Ако сте Windows 10 / Windows 8 потребител, натиснете дясно копче на долния ляв ъгъл на екрана. След като Quick Access Menu се покаже, изберете Control Panel и Uninstall a Program. Ако сте 'Windows 10 / Windows 8' потребител, натиснете дясно копче на долния ляв ъгъл на екрана. След като 'Quick Access Menu' се покаже, изберете 'Control Panel' и 'Uninstall a Program'.
 3. Изтрийте “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam и свързани програми
  Тук потърсете “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam или други наскоро добавени подозрителни програми.
 4. Изтрийте ги и натиснете OK, за да запазите промените. Натиснете дясно копче на всеки съмнителен елемент и натиснете 'Uninstall'

Премахване на “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam от Mac OS X система

 1. Ако използвате OS X, натиснете Go горе вляво и изберете Applications. Натиснете 'Go' и изберете 'Applications'
 2. Изчакайте, докато видите папката Applications и гледайте за “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam или други съмнителни програми. Сега натиснете дясно копче на всяко подобно въведение и изберете Move to Trash. Натиснете върху всяко зловредно въведение и изберете 'Move to Trash'

Премахване на “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam от Internet Explorer (IE)

 1. Премахнете опасни приставки
  Отворете Internet Explorer, натиснете на зъбното колело (IE меню) в горния десен ъгъл на браузъра и изберете Manage Add-ons. Натиснете меню и изберете 'Manage add-ons'
 2. Ще видите Manage Add-ons прозорец. Тук потърсете за “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam и други подозрителни приставки. Изключете тези въведения, като натиснете Disable: Дясно копче на всеки зловреден елемент и изберете 'Disable'
 3. Променете началната си страница, ако е била променена от вируса:
  Натиснете върху зъбното колело (меню) в горния десен ъгъл на браузъра и изберете Internet Options. Останете в General таб.
 4. Тук, премахнете зловредни линкове и въведете предпочитано име на домейн. Натиснете Apply, за да запазите промените. изтрийте зловредни линкове, въведете желано име на домейн и натиснете 'Apply', за да запазите промените
 5. нулирай Internet Explorer
  Натиснете зъбното колело (меню) отново и изберете Internet options. Отидете в таба Advanced.
 6. Тук изберете Reset.
 7. Когато сте в нови прозорец, проверете Delete personal settings и изберете Reset отново, за да завършите премахването на “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam. Отидете в 'Advanced' таба и натиснете 'Reset'. Сега изберете 'Delete personal settings' и натиснете 'Reset' отново

Премахване на “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam от Microsoft Edge

Рестартирайте настройките на Microsoft Edge (Метод 1):

 1. Пуснете Microsoft Edge и цъкнете на More (трите точки в горния десен ъгъл на екрана).
 2. Кликнете върху Settings, за да отворите повече опции.
 3. Веднъж щом се появи екрана Settings, цъкнете върху Choose what to clear под опцията Clear browsing data. Отидете в Настройки и изберете 'Choose what to clear'
 4. Тук изберете какво искате да премахнете и кликнете Clear. Изберете бутона 'Clear'
 5. Сега трябва да кликнете с десен бутон върху Start (Windows логото). Тук изберете Task Manager. Отворете старт менюто и изберете 'Task Manager'
 6. Като сте в таба Processes, потърсете Microsoft Edge.
 7. Цъкнете с десен бутон и изберете опцията Go to details. Ако не виждате опцията Go to details, цъкнете More details и повторете предните стъпки. Дясно копче на 'Microsoft Edge' и изберете 'Go to details' Изберете 'More details' ако 'Go to details' не се появи
 8. Когато се появи таба Details, намерете всяко въведение с името Microsoft Edge в него. Дясно копче и изберете End Task, за да спрете тези въведения. Намерете въведения от Microsoft Edge и изберете 'End Task'

Рестартиране на браузъра Microsoft Edge (Метод 2):

Ако Метод 1 не Ви помогне, трябва да използвате подробния метод за рестартиране на Edge.

 1. Забележка: трябва да направите копие на данните си преди да използвате този метод.
 2. Намерете тази папка на компютъра си: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Изберете всяко въведение, запазено там и цъкнете дясно копче. След това опцията Delete. Отидете в папката на Microsoft Edge на компютъра Ви, десен бутон на всяко въведения и изберете 'Delete'
 4. Кликнете Start (Windows логото) и напишете window power в реда Search my stuff.
 5. Дясно копче на Windows PowerShell и изберете Run as administrator. Намерете Windows PowerShell, дясно копче и изберете 'Run as administrator'
 6. След като сте администратор: прозорец на Windows PowerShell се появява, след което трябва да поставите тази команда след PS C:\WINDOWS\system32> и да натиснете Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Копирайте нужната команда и натиснете 'Enter'

След като тези тъпки бъдат завършени, “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam трябва да е премахнат от Microsoft Edge браузъра Ви.

Премахване на “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam от Mozilla Firefox (FF)

 1. Премахни опасни разширения
  Отворете Mozilla Firefox, натиснете на иконката на менюто (горе вдясно) и изберете Add-ons Extensions. Натиснете меню и изберете 'Add-ons'
 2. Тук, изберете “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam и други съмнителни приставки. Натиснете Remove, за да изтриете тези въведения. Изберете 'Extensions' и потърсете зловредни въведения. Натиснете 'Remove', за да се отървете от всяко от тях
 3. нулирай Mozilla Firefox
  Натиснете Firefox меню горе вляво и натиснете въпросителната. Тук, изберете Troubleshooting Information. Влезте в менюто и след това в '?'. Изберете 'Troubleshooting Information'
 4. Сега ще видите Reset Firefox to its default state съобщение с Reset Firefox бутон. Натиснете този бутон няколко пъти и завършете премахването на “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam. Натиснете 'Reset Firefox' няколко пъти

Премахване на “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam от Google Chrome

 1. Изтрийте зловредни приставки
  Отворете Google Chrome, натиснете на иконката на менюто (горе вдясно) и изберете Tools Extensions. Влезте в менюто. Изберете 'Tools' и 'Extensions'
 2. Тук, изберете “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam и други зловредни приставки и изберете иконката с кофата, за да ги изтриете. Гледайте за зловредни въведения и изтрийте всяко едно като натиснете върку иконката с кофа
 3. Изберете менюто отново и след това Settings Manage Search engines под секция Search. Докато сте в 'Settings', изберете 'Manage search engines...'
 4. Докато сте в Search Engines..., премахтете зловредни сайтове за търсене. Трябва да оставите само Гугъл или Вашия предпочитан домейн. Натиснете 'X', за да премахнете зловредни линкове
 5. нулирай Google Chrome
  Кликнете на менюто горе вдясно на Вашия Google Chrome и изберете Settings.
 6. Скролнете надолу до края на страницата и натиснете Reset browser settings. Докато сте в 'Settings', скролнете надолу до 'Reset browser settings' и го кликнете
 7. Натиснете Reset, за да потвърдите действието и да завършите премахването на “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam. Кликнете на 'Reset', за да завършите премахване то

Премахване на “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam от Safari

 1. Премахни опасни разширения
  Отворете Safari уеб браузър и кликнете на Safari в менюто горе вляво на екрана. След като направите това, изберете Preferences. Натиснете 'Safari' и изберете 'Preferences'
 2. Тук, изберете Extensions и гледайте за “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam или други съмнителни въведения. Кликнете на Uninstall, за да се отървете от всяко от тях. Отидете на 'Extensions' и изтрийте зловредните приставки
 3. нулирай Safari
  Отворете Safari браузър и кликнете на Safari в менюто горе вляво. Тук, изберете Reset Safari.... Натиснете 'Safari' и изберете 'Reset Safari...'
 4. Сега ще видите подробен диалогов прозорец, пълен с опции за рестартиране. Всички тези опции обикновено са отбелязани, но можете да изберете кои от тях искате да рестартирате. Натиснете Reset, за да завършите процеса по премахване на “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam. Изберете всички опции и кликнете на 'Reset'

Не позволявайте на правителството да ви шпионира

Правителствата имат много причини за проследяване на потребителски данни и шпиониране на гражданите, затова е добре да се замислите и да разберете повече за съмнителните практики за събиране на информация. За да избегнете нежелано проследяване или шпиониране, трябва да бъдете напълно анонимни в Интернет. 

Може да изберете различно местоположение, когато сте онлайн и имате достъп до желани материали без ограничение на специфично съдържание. Може да се радвате на Интернет връзка без рискове да бъдете хакнати, като използвате VPN услугата Private Internet Access.

Управлявайте информацията, която може да бъде използвана от правителството или трети страни и сърфирайте в мрежата без да бъдете шпионирани. Дори да не участвате в някакви незаконни дейности или се доверявате на избора си на услуги и платформи, имайте едно наум за собствената си сигурност и вземете превантивни мерки като използвате VPN услуга.

Архивиране на файлове в случай на атака на зловреден софтуер

Компютърните потребители могат да понесат различни загуби, които се дължат на кибер инфекции или на техни собствени грешки. Софтуерни проблеми, причинени от зловреден софтуер или загуба на информация, дължаща се на криптиране, могат да доведат до различни последици за устройството ви или дори до непоправими щети. Когато разполагате с адекватни актуални резервни файлове лесно може да се възстановите след подобен инцидент и да се върнете към работата си.

Актуализациите на резервните файлове след всяка промяна в устройството са изключителни важни, за да може да се върнете на точното място, на което сте спрели работа, когато зловреден софтуер или друг проблем с устройството е причинило загуба на информация или е прекъснало работата ви.

Когато разполагате с предишна версия на важен документ или проект, може да избегнете чувството на безсилие и стреса. Доста е полезно в случай на изненадваща зловредна атака. Използвайте Data Recovery Pro за възстановяване на системата.

За автора
Julie Splinters
Julie Splinters - Специалист по премахване на зловреден софтуер

Ако това безплатно упътване за премахване Ви е помогнало и сте доволни от нашата услуга, моля подкрепете ни, като направите дарение, за да продължим да поддържаме услугата. Дори най-малката сума ще бъде оценена.

Свържете се с Julie Splinters
За компанията Esolutions

Източник: https://www.2-spyware.com/remove-you-have-a-zeus-virus-tech-support-scam.html
Ръководства за премахване на други езици

Вашето мнение за “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam

Your email address will not be published. Required fields are marked *