Какво е abDocsDllLoader.exe? Необходимо ли е да го премахна?

от Jake Doevan - -

За какво е предназначен файла abDocsDllLoader.exe?

abDocsDllLoader.exe е изпълним файл. Неговият издател е Acer Incorporated. Той е компонент на abDocs – приложение, което позволява на потребителите достъп до скорошни файлове на Word, Powerpoint или Excel. С помощта на abDocs, имате достъп до файлове, които сте обновявали през последните 30 дни.

abDocsDllLoader.exe, който се намира в C:\Program Files, се стартира едновременно със стартирането на Windows и все пак изглежда, че не е опасен файл, след като създателите му са надеждна компания. Въпреки че този процес има възможност да запомня натискания на клавиши и кликвания с мишката, той не използва тази информация за други съмнителни дейности. Това е легитимен файл, но антивирусната програма го засича като заплаха.

Как се инсталира abDocsDllLoader.exe?

Както вече споменахме, abDocsDllLoader.exe е част от abDocs и може да бъде инсталиран заедно с нея. Това е безопасен файл, но все пак, имайте предвид, че киберпрестъпниците обикновено дават безопасно изглеждащи имена на зловредните файлове и ако инсталирате abDocs от опасен източник, може да получите злонамерена версия на abDocsDllLoader.exe на компютъра си. Затова, ако искате да инсталирате истинската и проверена abDocs, не търсете линк за изтегляне от съмнителни уеб страници или от P2P мрежи за споделяне на файлове. Може да намерите оригиналната версия на официалната уеб страница на Acer или в iTunes магазина.

Как да премахнем abDocsDllLoader.exe?

Може да деинсталирате abDocs по същия начин, по който деинсталирате други редовни програми. И все пак, ако след изтегляне на този софтуер и abDocsDllLoader.exe сте забелязали съмнително поведение на системата ви като например забавяне на работата, изоставяне, досадни изскачащи реклами и други подобни неудобства, най-вероятно сте изтеглили зловредния вариант на abDocs софтуера вместо оригиналния. В такъв случай трябва да сканирате компютъра си с добър антишпионски софтуер, който да открие зловредните компоненти и да ги премахне безопасно. Съветваме ви да опитате със Reimage.

Специално предложение
действай сега!
Свали
Problem diagnosis program Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Problem diagnosis program Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Supported versions Съвместим с OS X Supported versions
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Reimage, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Reimage е препоръчителен инструмент за сканиране на Вашата система за възможни заплахи и зловреден софтуер. Пробната версия на продукта ще намери зловредни приложения във Вашата система.

За автора

Jake Doevan
Jake Doevan - Животът е твърде кратък, за да си губим времето с вируси

Ако това безплатно упътване за премахване Ви е помогнало и сте доволни от нашата услуга, моля подкрепете ни, като направите дарение, за да продължим да поддържаме услугата. Дори най-малката сума ще бъде оценена.

Свържете се с Jake Doevan
За компанията Esolutions


Файлове
Софтуер
Сравни