Премахнете Driver Support (Скам (измама) техническа поддръжка) - 2021 актуализация

Упътване за премахване на Driver Support

Какво е Driver Support?

Driver Support е системен оптимизационен инструмент, който се рекламира като уникална услуга за техническа поддръжка

Изображение на Driver SupportDriver Support е съмнителен системен оптимизационен инструмент, който може да показва доста противоречиви резултати от сканирането.

Driver Support е легитимно приложение, който се рекламира като единствената програма на пазара, която открива съответстващия драйвер на марката и модела на компютъра на потребителя, с цел най-добра оптимизация на компютъра. Въпреки че приложението може да открива различни компютърни проблеми, единственият начин да ги оправите, е да платите 9,99 долара на месец. Поради тази причина компютърните специалисти категоризират Driver Support като потенциално нежелана програма (PUP) и съветват да се потърсят по-надеждни системни оптимизационни инструменти.

Наименование Driver Support
Категория Системни инструменти
Свързани файлове driversupport.exe
Подобни инструменти Advanced Mac Cleaner, Winthruster, KMSPico
Основни проблеми Съобщава за несъществуващи компютърни проблеми, показва фалшиви грешки и други компютърни проблеми
Основни опасности Загуба на пари. Пълната версия на програмата се представя като единствената възможност за възстановяване на системата
Други проблеми Непрекъснати прекъсвания от реклами и известия на програмата, както и пренасочване към спонсорирани уеб страници
Премахване За да деинсталирате Driver Support от системата, използвайте SpyHunter 5Combo Cleaner

Въпреки че може да инсталирате Driver Support като я изтеглите от официалната уеб страница, потребителите съобщават, че може да се появи в системата и изневиделица. Според специалистите създателите на тази потенциално нежелана програма използват популярната тактика за разпространение, наречена бандлинг, която позволява на приложението да нахлуе незабелязано в компютъра.

Затова, без значение, че се представя като иновативен инструмент за откриване на липсващи, неактуални или повредени драйвери, на потребителите не им харесва факта, че не им е искано позволение за инсталирането на този софтуер и по онлайн форумите започват да го наричат вирусът Driver Support.

Кратък преглед на Driver SupportDriver Support е системен инструмент, който може да открива, липсващи, неактуални или компрометирани драйвери.

Въпреки че НЕ твърдим, че това непременно е зловредно приложение, бихме искали да ви предупредим, че може да ви създаде някои неудобства. Ако смятате, че сте готови за премахването на Driver Support, добре е да следвате подробното ръководство или да отидете на официалната уеб страница на програмата и да използвате съветите, дадени там.

Освен това изглежда, че най-неприятният проблем, който често се обсъжда от потребителите на DriverSupport, са предполагаемите резултати от сканиране. Според тях, тези изскачащи съобщения се появяват твърде често и съобщават за наличието на голям брой проблеми свързани с драйверите и оптимизацията.

Вирусът Driver SupportDriver Support е приложение, което показва преувеличени резултати от сканиране, за да ви примами да закупите пълната версия на софтуера.

Въпреки че е напълно възможно в компютъра ви да има някои грешки, специалистите по сигурност са убедени, че тези известия за сканиране са доста заблуждаващи. С други думи, създателите умишлено преувеличават с резултатите от сканирането, за да накарат потребителя да закупи лиценз за Driver Support.

И все пак, ако наистина смятате, че трябва да подобрите производителността на компютъра си, съветваме ви да си направите проучване и да изберете по-надежден оптимизационен софтуер. Ако вече сте инсталирали този инструмент и искате да премахнете Driver Support, може да използвате безплатното ръководство за премахване, дадено под статията.

Потенциално нежеланата програма Driver SupportDriver Support е съмнителен софтуер, който от Malwarebytes се разпознава като потенциално нежелана програма.

Трябва да се опитате да откриете и след това да деинсталирате всеки компонент на това приложение, за да се отървете напълно от програмата. Един от бързите начини да деинсталирате Driver Support с активна оптимизация е да използвате софтуера Malwarebytes. Просто го изтеглете и стартирайте пълно системно сканиране, за да почистите компютъра си.

Причини за появата на потенциално нежелани програми в системата ви без ваше знание

Както вече споменахме, най-често потребителите инсталират тази потенциално нежелана програма от официалната уеб страница. И все пак, ако се появи в компютъра ви без вашето съгласие, вероятно се е промъкнала в системата като избираем компонент към безплатен софтуер. Тази техника на разпространение помага за нахлуването на различни потенциално нежелани програми в компютъра ви без ваше знание.

Илюстрация на Driver SupportDriver Support e легитимно приложение, което може да открива някои компютърни проблеми. За да ги оправите обаче ще трябва да платите 9,99 щатски долара на месец.

За да избегнете срещата с потенциално нежелани програми, трябва да избирате единствено Потребителски или Разширени инсталационни настройки, когато теглите безплатен софтуер от мрежата. Освен това специалистите предупреждават, че трябва да махате отметките, с които уж се съгласявате да инсталирате „безплатни добавки“ в компютърната си система.

Веднага щом попадне в системата, тази програма започва сканиране и показва подробен отчет на Driver Support. Ще получите информация за неактуални драйвери и други подобни проблеми. И все пак трябва да ви предупредим, че тези известия ще се появяват всеки път, когато стартирате компютъра си. Преди да платите за лицензираната версия на приложението, добре е да проверите системата с алтернативно приложение.

Лесни начини да се отървете от така наречения вирус Driver Support

Имайте предвид, че единствена причина, поради която наричат Driver Support вирус в онлайн средите, е тази, че приложението се промъква в системата ви без вашето съгласие. Специалистите казват, че този системен оптимизационен инструмент сам по себе си не е зловреден, а по-скоро се отнася към категорията на потенциално нежеланите програми, които е добре да бъдат премахнати от системата.

Ако решите, че искате да преминете към по-надежден софтуер и да премахнете Driver Support от компютъра си, имате два лесни варианта – ръчно или автоматично премахване на потенциално нежеланата програма. Съветваме редовните компютърни потребители да изтеглят и инсталират антивирусна програма, която да им помогне да деинсталират автоматично програмата.

По-опитните компютърни потребители могат да премахнат Driver Support ръчно. Ако все пак смятате, че може да имате нужда от помощ, винаги може да се обърнете към подробните инструкции, които се намират в края на тази статия. Те са напълно безплатни.

Специално предложение
действай сега!
Свали
Fortect Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Intego Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Съвместим с macOS
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Fortect Intego, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Fortect Intego разполага с безплатен неограничен скенер. Fortect Intego предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Fortect, може да опитате с SpyHunter 5.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Intego, може да опитате с Combo Cleaner.

Упътване за ръчно премахване на Driver Support

Деинсталиране от Windows

Отворете Контролен панел (Control Panel) и отидете в Програми и функции (Programs and Features). Тук открийте и деинсталирайте Driver Support като използвате дадените инструкции.

За да премахнете Driver Support от устройства с Windows 10/8, следвайте дадените по-долу стъпки:

 1. Въведете Control Panel (Контролен панел) в полето за търсене на Windows и натиснете Enter или кликнете върху резултатите от търсенето.
 2. В Programs/Програми, изберете Uninstall a program/Деинсталиране на програма. Деинсталиране от Windows
 3. От списъка открийте записите свързани с Driver Support (или всякакви други инсталирани наскоро съмнителни програми).
 4. Кликнете с десния бутон на мишката върху приложението и изберете Uninstall/Деинсталиране.
 5. Ако се появи User Account Control/Управление на потребителски профили натиснете Yes/Да.
 6. Изчакайте да се финализира деинсталацията и натиснете OK. Деинсталиране от Windows

Ако използвате Windows 7/XP, използвайте следните инструкции:

 1. Кликнете върху старт менюто Windows Start > Control Panel/Контролен панел разположен в десния прозорец (ако използвате Windows XP, кликнете върху Add/Remove Programs/Добавяне/премахване на програма).
 2. В Контролния панел, изберете Programs/Програми > Uninstall a program/Деинсталиране на програма. Деинсталиране от Windows
 3. Изберете нежеланото приложение като кликнете върху него веднъж.
 4. В горния край натиснете Uninstall/Change/Деинсталиране/Промяна.
 5. В прозореца за потвърждение, изберете Yes/Да.
 6. Натиснете OK след като процеса по премахване бъде финализиран.

След изтриването на тази потенциално нежелана програма и поправянето на всеки един от браузърите Ви, препоръчваме да сканирате компютъра си с добра антивирусна. Това ще помогне да се отървете от регистърни следи от Driver Support и също така ще намери свързани паразити и възможни инфекции с малуер. За тази цел можете да използвате нашият най-добър малуер ремувър: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner или Malwarebytes.

Препоръчано за Вас

Не позволявайте на правителството да ви шпионира

Правителствата имат много причини за проследяване на потребителски данни и шпиониране на гражданите, затова е добре да се замислите и да разберете повече за съмнителните практики за събиране на информация. За да избегнете нежелано проследяване или шпиониране, трябва да бъдете напълно анонимни в Интернет. 

Може да изберете различно местоположение, когато сте онлайн и имате достъп до желани материали без ограничение на специфично съдържание. Може да се радвате на Интернет връзка без рискове да бъдете хакнати, като използвате VPN услугата Private Internet Access.

Управлявайте информацията, която може да бъде използвана от правителството или трети страни и сърфирайте в мрежата без да бъдете шпионирани. Дори да не участвате в някакви незаконни дейности или се доверявате на избора си на услуги и платформи, имайте едно наум за собствената си сигурност и вземете превантивни мерки като използвате VPN услуга.

Архивиране на файлове в случай на атака на зловреден софтуер

Компютърните потребители могат да понесат различни загуби, които се дължат на кибер инфекции или на техни собствени грешки. Софтуерни проблеми, причинени от зловреден софтуер или загуба на информация, дължаща се на криптиране, могат да доведат до различни последици за устройството ви или дори до непоправими щети. Когато разполагате с адекватни актуални резервни файлове лесно може да се възстановите след подобен инцидент и да се върнете към работата си.

Актуализациите на резервните файлове след всяка промяна в устройството са изключителни важни, за да може да се върнете на точното място, на което сте спрели работа, когато зловреден софтуер или друг проблем с устройството е причинило загуба на информация или е прекъснало работата ви.

Когато разполагате с предишна версия на важен документ или проект, може да избегнете чувството на безсилие и стреса. Доста е полезно в случай на изненадваща зловредна атака. Използвайте Data Recovery Pro за възстановяване на системата.

За автора
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Пламенен уеб изследовател

Ако това безплатно упътване за премахване Ви е помогнало и сте доволни от нашата услуга, моля подкрепете ни, като направите дарение, за да продължим да поддържаме услугата. Дори най-малката сума ще бъде оценена.

Свържете се с Gabriel E. Hall
За компанията Esolutions

Ръководства за премахване на други езици