Премахнете DriverAgent Plus (Инструкции за премахване) - окт. 2017 актуализация

Упътване за премахване на DriverAgent Plus

Какво е DriverAgent Plus?

Погрешното схващане за DriverAgent Plus

Пример за DriverAgent Plus

DriverAgent Plus е легитимна компютърна програма за оптимизация, създадена от eSupport.com, Inc. Софтуерът е предназначен да проверява компютърната система и да открива липсващи или неактуални драйвери . Съвместима е с операционна система Windows, като се започне от XP и се стигне до Windows 10.

Може да изтеглите тази програма от официалната и уеб страница. И все пак, възможно е преди това да сте я забелязали, когато сте инсталирали друг софтуер. Затова потребители, които не инсталират новите програми както трябва може да пропуснат предложението за инсталиране на този оптимизиращ компютърен софтуер и да си помислят, че сам е проникнал в системата им. Затова често е смятан за потенциално нежелана програма.

Основното нещо, на което бихме искали да наблегнем е, че DriverAgent Plus НЕ Е компютърен вирус. Тази програма не е зловредна и не може да проникне в системата без позволението на потребителя. Единственият проблем тук е, че потребителите не инсталират приложенията правилно и дават разрешението си без дори да подозират.

Ако не искате да инсталирате различни програми (включително потенциално нежелани приложения), трябва винаги да избирате „Разширени“ или „Потребителски“ настройки, за да видите допълнителните компоненти и да откажете тяхното инсталиране.

Компютърните потребители съобщават също, че инсталирането на DriverAgent Plus води до увеличаване на онлайн рекламите, пренасочвания към съмнителни уеб страници и други проблеми свързани с компютъра. И все пак, основният проблем тук е, че потребителите може да са изтеглили програмата от трети източници , вместо от официалната уеб страница.

Неофициалните сайтове за изтегляне често съдържат адуер, браузър-похитители или потенциално нежелани програми (PUP), които биха могли да са отговорни за нежеланите реклами в компютъра ви, които нямат нищо общо с Driver Agent.

И все пак, ако сте изтеглили този оптимизиращ инструмент съвсем преднамерено и сега мислите, че искате да го деинсталирате, може да направите това, както го правите с всяко друго приложение. Ако сте инсталирали софтуерен пакет, възможно е в него да е имало и потенциално нежелана програма, която сега предизвиква проблеми на компютъра ви. DriverAgent Plus няма нищо общо с тези проблеми.

DriverAgent Plus

Инсталиране на компютърни програми за оптимизация

Програмата DriverAgent Plus има официална уеб страница и също така е налична за изтегляне от различни сайтове на трети лица. Затова потребителите, които търсят инструмент за драйверите на компютри с Windows, могат да я изтеглят директно.

Освен това, програмата може да бъде промотирана в различни софтуерни инсталатори. Това е легитимна маркетингова техника, която може да се окаже подвеждаща за тези потребители, които не обръщат внимание на инсталацията на софтуера.

Когато изтеглите и инсталирате дадена програма от Интернет, може да избирате между Разширени/Потребителски и Бързи/Препоръчителни инсталационни настройки. Ако изберете последните, вие давате косвено съгласие за инсталирането на целия пакет. По този начин DriverAgent Plus може също да попадне в компютъра ви.

За да избегнете инсталирането на нежелани приложения, трябва винаги да разчитате на Разширени/Потребителски настройки и да следите внимателно всяка стъпка. Ако забележите предварително отметнати съгласия за инсталиране на приложения на трети лица, винаги махайте тези отметки. По този начин, допълнителните програми няма да получат разрешение да се инсталират в компютъра ви.

Ето защо, трябва да сте наясно, че DriverAgent Plus НЕ МОЖЕ да влезе в системата ви без вашето позволение. Бъдете по-внимателни следващия път, когато инсталирате софтуер.

Деинсталиране на DriverAgent Plus

Искаме да ви напомним, че тази програма за сигурност не е зловредна и НЕ принадлежи към категорията на компютърните вируси. Затова премахването на DriverAgent Plus е доста лесно. Може просто да го деинсталирате като използвате Мениджъра за програми и функции в контролния панел:

  1. Натиснете Старт бутона ('Start') и изберете „Контролен панел“ ('Control Panel);
  2. Натиснете „Деинсталиране на програма“ ('Uninstall a Program') в раздел „Програми“ ('Programs');
  3. Изберете 'DriverAgent Plus' и натиснете опцията „Деинсталирай/Промени“ ('Uninstall/Change') option;
  4. Натиснете 'Yes' и 'OK' да запазите промените.

Ако сте инсталирали тази програма без да искате, по време на инсталацията на безплатен софтуер, може да използвате същите стъпки.

Специално предложение
действай сега!
Свали
Fortect Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Intego Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Съвместим с macOS
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Fortect Intego, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Fortect Intego разполага с безплатен неограничен скенер. Fortect Intego предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Fortect, може да опитате с SpyHunter 5.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Intego, може да опитате с Combo Cleaner.

Препоръчано за Вас

Не позволявайте на правителството да ви шпионира

Правителствата имат много причини за проследяване на потребителски данни и шпиониране на гражданите, затова е добре да се замислите и да разберете повече за съмнителните практики за събиране на информация. За да избегнете нежелано проследяване или шпиониране, трябва да бъдете напълно анонимни в Интернет. 

Може да изберете различно местоположение, когато сте онлайн и имате достъп до желани материали без ограничение на специфично съдържание. Може да се радвате на Интернет връзка без рискове да бъдете хакнати, като използвате VPN услугата Private Internet Access.

Управлявайте информацията, която може да бъде използвана от правителството или трети страни и сърфирайте в мрежата без да бъдете шпионирани. Дори да не участвате в някакви незаконни дейности или се доверявате на избора си на услуги и платформи, имайте едно наум за собствената си сигурност и вземете превантивни мерки като използвате VPN услуга.

Архивиране на файлове в случай на атака на зловреден софтуер

Компютърните потребители могат да понесат различни загуби, които се дължат на кибер инфекции или на техни собствени грешки. Софтуерни проблеми, причинени от зловреден софтуер или загуба на информация, дължаща се на криптиране, могат да доведат до различни последици за устройството ви или дори до непоправими щети. Когато разполагате с адекватни актуални резервни файлове лесно може да се възстановите след подобен инцидент и да се върнете към работата си.

Актуализациите на резервните файлове след всяка промяна в устройството са изключителни важни, за да може да се върнете на точното място, на което сте спрели работа, когато зловреден софтуер или друг проблем с устройството е причинило загуба на информация или е прекъснало работата ви.

Когато разполагате с предишна версия на важен документ или проект, може да избегнете чувството на безсилие и стреса. Доста е полезно в случай на изненадваща зловредна атака. Използвайте Data Recovery Pro за възстановяване на системата.

За автора
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Ако това безплатно упътване за премахване Ви е помогнало и сте доволни от нашата услуга, моля подкрепете ни, като направите дарение, за да продължим да поддържаме услугата. Дори най-малката сума ще бъде оценена.

Свържете се с Olivia Morelli
За компанията Esolutions

Ръководства за премахване на други езици