Степен на сериозност:  
  (10/100)

DriverAgent Plus. Как да премахнем? (Ръководство за деинсталиране)

12

Какво е известно за DriverAgent Plus?

Въпреки че да наречем DriverAgent Plus вирус няма да е съвсем правилно, все пак може да се причисли към потенциално нежеланите програми, поради съмнителните действия, които извършва след като попадне в компютъра. Създадена от eSupport.com, Inc, тази програма е системен инструмент, който сканира компютъра в търсене на драйвери, които трябва да бъдат обновени. Със сигурност изглежда като полезно приложение.

Но това е само докато се опитате да обновите драйверите. За да го направите от вас се иска да се сдобиете с пълната версия на DriverAgent Plus. Поради тази причина можем да твърдим, че обещаната функционалност на програмата всъщност не е изпълнена.

Също така не  е много ясно дали драйверите, които програмата твърди, че са остарели, наистина имат нужда от актуализация. Може да е просто номер да се убедят потребителите да закупят пълната версия на програмата. Съмняваме се във функционалността на програмата и защото спокойно може да проверите информацията за състоянието на драйверите си на официалната страница на производителя на съответния хардуер.

Трябва да помислите дали искате да плащате за допълнителни услуги, при положение, че не е трудно да откриете старите драйвери и да ги актуализирате сами. И все пак сме наясно, че някои потребители биха искали да използват този инструмент. Въпреки факта, че внезапната поява на тази програма на компютъра ви може да е обезпокоителен, отново искаме да подчертаем, че това не е вирус и бихте могли да я използвате, ако желаете.

Винаги може да премахнете DriverAgent Plus, ако не отговаря на очакванията ви. Ако имате съмнения относно безопасността на компютъра си, може по всяко време да сканирате системата си с надеждна програма против зловреден софтуер, например Reimage.

Как тази програма е попаднала в компютъра ми?

Програми като DriverAgent Plus се разпространяват в интернет, прикрепени към популярни безплатни програми. DriverAgent Plus може да бъде изтеглена заедно с друг софтуер от надеждна уеб страница. Обикновено, потенциално нежелани програми като тази вървят в пакет с приложения за аудио/видео запис или стрийминг, даунлоуд мениджъри, програми за PDF документи и др.

Допълнителното съдържание се инсталира на компютрите на потребителите без да иска позволение. Затова не е изненадващо, че някои потребители могат да го сметнат за инфекция. Тази потенциално нежелана програма не е опасна, но е възможно да заразите системата си с по-опасни вируси, ако не обръщате внимание на това какъв софтуер изтегляте и инсталирате.

Най-добрият начин да го избегнете е да направите пълно системно сканиране с антивирусен софтуер, докато сърфирате и винаги да проверявате инсталационните настройки. Използването на „Потребителски“ и „Разширени“ настройки ще ви помогне да наблюдавате стъпките на инсталационния процес и да се предпазите от проникването на нежелани програми в системата ви. 

Как мога да премахна DriverAgent Plus от компютъра си?

Тъй като това не е вирус, процесът по премахване на DriverAgent Plus е доста лесен. Може просто да го деинсталирате като използвате Мениджъра за програми и функции в контролния панел. По-долу ще намерите по-подробни инструкции как да направите това. И все пак, уверете се, че сте направили двойна проверка на системата за евентуални заплахи, като използвате надежден антивирусен софтуер. 

За да премахнете DriverAgent Plus от компютъра:

  1. Натиснете Старт бутона ('Start') и изберете „Контролен панел“ ('Control Panel);
  2. Натиснете „Деинсталиране на програма“ ('Uninstall a Program') в раздел „Програми“ ('Programs');
  3. Изберете 'DriverAgent Plus' и натиснете опцията „Деинсталирай/Промени“ ('Uninstall/Change') option;
  4. Натиснете 'Yes' и 'OK' да запазите промените.
Възможно е да сме свързани с продукт, който препоръчваме на този сайт. Пълно оповестяване в нашето „Споразумение за ползване“ Чрез свалянето на всякакъв предоставен софтуер против спайуер за премахването на DriverAgent Plus, Вие се съгласявате с нашата декларация за поверителност и споразумение за ползване.
действай сега!
Свали
Reimage (инструмент за премахване) Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Reimage (инструмент за премахване) Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Съвместим с OS X
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не успеете да премахнете дадена инфекция с Reimage, изпратете запитване на екипа ни по поддръжка и дайте подробна информация за проблема.
Reimage е препоръчан за изтриването на DriverAgent Plus. Безплатния скенер ви позволява да проверите дали компютърът Ви е заразен или не. Ако трябва да премахнете малуер, трябва да купите лицензирана версия на Reimage malware removal tool.

Повече информация за тази програма можете да намерите в Reimage отзив.

Повече информация за тази програма можете да намерите в Reimage отзив.
Медийни споменавания за Reimage
Медийни споменавания за Reimage

За автора

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Ако това безплатно упътване за премахване Ви е помогнало и сте доволни от нашата услуга, моля подкрепете ни, като направите дарение, за да продължим да поддържаме услугата. Дори най-малката сума ще бъде оценена.

Източник: https://www.2-spyware.com/remove-driveragent-plus.html

Ръководства за премахване на други езици