Премахнете Reimage Express (Подобрено упътване) - дек. 2017 актуализация

Упътване за премахване на Reimage Express

Какво е Reimage Express?

Reimage Express вирус ли е?

Reimage Express

Reimage Express НЕ е вирус и можете да му имате доверие. Представен е като инструмент за оптимизация на системата, който може да се използва за подобряване на скоростта на компютъра, както и производителността. Предполагаме, че вече сте чували за предшественика на този инструмент, познат като Reimage или Reimage Plus.

Reimage Express е просто новоизлязла версия на тези две, така че ако искате да поддържате компютъра си подобаващо, трябва да изберете тази или която и да е друга версия на оптимизатора Reimage. Въпреки това сме виждали разнообразни мнения за тази програма. Тук ще се опитаме да Ви обясним какво представлява тя и какво можете да очаквате от нея.

  1. Reimage Express е класифицирана като потенциално нежелана програма, защото понякога хората я инсталират с пакет с други програми. Въпреки че има официална страница, също така може да бъде инсталирана като допълнителен компонент. Тези, които не следят внимателно инслатацията на безплатен софтуер обикновено не си спомнят да са инсталирали инструмента. Въпреки това единствените, които могат да обвиняват, са самите себе си.
  2. Този инструмент работи като добър оптимизатор, защото е тестван и съдържа добра база данни от регистри, софтуерни ъпдейти, зловредни файлове и т.н.
  3. Веднъж инсталиран, Reimage Express изпълнява продължително сканирания на системата и предоставя информация за състоянието на компютъра Ви. Може да Ви предопреди за десетки, дори стотици системни грешки, които са важни за функционалността на Вашия компютър.
  4. Ако изтриете всички показани проблеми, производителността на компютъра Ви ще се подобри.

Reimage Express

Тогава може да попитате, каква е целта на Reimage Express?

Reimage Express сканира компютри и предоставя резултати от сканиранията с една единствена цел – да помага на потребители да подобрят функционалността на компютъра си. Имайте предвид, че може да трябва да закупите лицензираната версия, за да се възползвате от пълната функционалност на Reimage. Както вече отбелязахме, веднъж инсталирана, тя започва първото системно сканиране.

Имайте предвид, че тези сканирания могат да предизвикат забавяне на компютъра, но това е нормално, когато се прави цялостно сканиране. Ако сте готови да обновите компютъра си и да го накарате да работи правилно, трябва да помислите за пълната версия на Reimage Express, защото тя може да поправи системните Ви грешки. Преди известно време малуер аналитици предупреждаваха компютърните потребители, че пълната версия на този инструмент може да премахне грешните файлове, но това не е вярно.

По последни данни всички системни грешки могат да бъдат поправени с Reimage. Ако вече сте забелязали файла Reimageexpressnu.exe на компютъра си, трябва да помислите за закупуването на Reimage Express, тъй като това е един надежден инструмент за оптимизация, който може да подобри скоростта на компютъра Ви.

Как може този инструмент за оптимизиране да се появи на компютъра ми?

Reimage Express се промотира на официалната страница, която позволява свалянето на безплатната версия на инструмента или свалянето на пълната версия за определено количество пари. Въпреки това ако не сте инсталирали програмата нарочно, това значи, че е била свалена на компютъра Ви посредством друг фриуер. Обикновено бива промотиран чрез софтуерни пакети, които могат да бъдат намерени на страници като Softonic, Soft32, Cnet и т.н.

Тази техника за разпространение е легална, но ако искате да предотвратите хайджак от Reimage Express, трябва да направите нещо. На първо място трябва да внимавате по време на инсталационния процес на всеки фриуер. Уверете се, че винаги сте маркирали или Подробни, или Персонализирани настройки при инсталация и сте отмаркирали инсталирането на „допълнителни сваляния“. Ако искате да разберете как да свалите Reimage Express или как да го премахнете, прочетете упътването по-долу.

Как да премахнете това приложение?

Реално „Вирусът Reimage Express“ НЕ е вирус, така че може да бъде премахнат ръчно. Това може да бъде направено чрез следните стъпки:

  • Натиснете „Старт“ менюто → „Контролен панел“ → „Деинсталирай програма“ или „Добави/Премахни програми“.
  • Намерете Reimage Express, дясно копче и изберете „Деинсталирай“.

Въпреки това може да помислите за ъпгрейд на програмата до „пълната“ версия, за да можете да проверявате компютъра си за повредени регистри, потенциално нежелани програми и подобни компоненти.

Специално предложение
действай сега!
Свали
Reimage Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Reimage Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Съвместим с macOS
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Reimage, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Reimage разполага с безплатен неограничен скенер. Reimage предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Reimage, може да опитате с Combo Cleaner.
Intego

Препоръчано за Вас

Не позволявайте на правителството да ви шпионира

Правителствата имат много причини за проследяване на потребителски данни и шпиониране на гражданите, затова е добре да се замислите и да разберете повече за съмнителните практики за събиране на информация. За да избегнете нежелано проследяване или шпиониране, трябва да бъдете напълно анонимни в Интернет. 

Може да изберете различно местоположение, когато сте онлайн и имате достъп до желани материали без ограничение на специфично съдържание. Може да се радвате на Интернет връзка без рискове да бъдете хакнати, като използвате VPN услугата Private Internet Access.

Управлявайте информацията, която може да бъде използвана от правителството или трети страни и сърфирайте в мрежата без да бъдете шпионирани. Дори да не участвате в някакви незаконни дейности или се доверявате на избора си на услуги и платформи, имайте едно наум за собствената си сигурност и вземете превантивни мерки като използвате VPN услуга.

Архивиране на файлове в случай на атака на зловреден софтуер

Компютърните потребители могат да понесат различни загуби, които се дължат на кибер инфекции или на техни собствени грешки. Софтуерни проблеми, причинени от зловреден софтуер или загуба на информация, дължаща се на криптиране, могат да доведат до различни последици за устройството ви или дори до непоправими щети. Когато разполагате с адекватни актуални резервни файлове лесно може да се възстановите след подобен инцидент и да се върнете към работата си.

Актуализациите на резервните файлове след всяка промяна в устройството са изключителни важни, за да може да се върнете на точното място, на което сте спрели работа, когато зловреден софтуер или друг проблем с устройството е причинило загуба на информация или е прекъснало работата ви.

Когато разполагате с предишна версия на важен документ или проект, може да избегнете чувството на безсилие и стреса. Доста е полезно в случай на изненадваща зловредна атака. Използвайте Data Recovery Pro за възстановяване на системата.

За автора
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ръководителят

Ако това безплатно упътване за премахване Ви е помогнало и сте доволни от нашата услуга, моля подкрепете ни, като направите дарение, за да продължим да поддържаме услугата. Дори най-малката сума ще бъде оценена.

Свържете се с Ugnius Kiguolis
За компанията Esolutions

Ръководства за премахване на други езици