Степен на сериозност:  
  (5/100)

Премахнете Reimage Express (Подобрено упътване) - Oct 2019 актуализация

Reimage Express вирус ли е?

Reimage Express

Reimage Express НЕ е вирус и можете да му имате доверие. Представен е като инструмент за оптимизация на системата, който може да се използва за подобряване на скоростта на компютъра, както и производителността. Предполагаме, че вече сте чували за предшественика на този инструмент, познат като Reimage или Reimage Plus.

Reimage Express е просто новоизлязла версия на тези две, така че ако искате да поддържате компютъра си подобаващо, трябва да изберете тази или която и да е друга версия на оптимизатора Reimage. Въпреки това сме виждали разнообразни мнения за тази програма. Тук ще се опитаме да Ви обясним какво представлява тя и какво можете да очаквате от нея.

  1. Reimage Express е класифицирана като потенциално нежелана програма, защото понякога хората я инсталират с пакет с други програми. Въпреки че има официална страница, също така може да бъде инсталирана като допълнителен компонент. Тези, които не следят внимателно инслатацията на безплатен софтуер обикновено не си спомнят да са инсталирали инструмента. Въпреки това единствените, които могат да обвиняват, са самите себе си.
  2. Този инструмент работи като добър оптимизатор, защото е тестван и съдържа добра база данни от регистри, софтуерни ъпдейти, зловредни файлове и т.н.
  3. Веднъж инсталиран, Reimage Express изпълнява продължително сканирания на системата и предоставя информация за състоянието на компютъра Ви. Може да Ви предопреди за десетки, дори стотици системни грешки, които са важни за функционалността на Вашия компютър.
  4. Ако изтриете всички показани проблеми, производителността на компютъра Ви ще се подобри.

Reimage Express

Тогава може да попитате, каква е целта на Reimage Express?

Reimage Express сканира компютри и предоставя резултати от сканиранията с една единствена цел – да помага на потребители да подобрят функционалността на компютъра си. Имайте предвид, че може да трябва да закупите лицензираната версия, за да се възползвате от пълната функционалност на Reimage. Както вече отбелязахме, веднъж инсталирана, тя започва първото системно сканиране.

Имайте предвид, че тези сканирания могат да предизвикат забавяне на компютъра, но това е нормално, когато се прави цялостно сканиране. Ако сте готови да обновите компютъра си и да го накарате да работи правилно, трябва да помислите за пълната версия на Reimage Express, защото тя може да поправи системните Ви грешки. Преди известно време малуер аналитици предупреждаваха компютърните потребители, че пълната версия на този инструмент може да премахне грешните файлове, но това не е вярно.

По последни данни всички системни грешки могат да бъдат поправени с Reimage. Ако вече сте забелязали файла Reimageexpressnu.exe на компютъра си, трябва да помислите за закупуването на Reimage Express, тъй като това е един надежден инструмент за оптимизация, който може да подобри скоростта на компютъра Ви.

Как може този инструмент за оптимизиране да се появи на компютъра ми?

Reimage Express се промотира на официалната страница, която позволява свалянето на безплатната версия на инструмента или свалянето на пълната версия за определено количество пари. Въпреки това ако не сте инсталирали програмата нарочно, това значи, че е била свалена на компютъра Ви посредством друг фриуер. Обикновено бива промотиран чрез софтуерни пакети, които могат да бъдат намерени на страници като Softonic, Soft32, Cnet и т.н.

Тази техника за разпространение е легална, но ако искате да предотвратите хайджак от Reimage Express, трябва да направите нещо. На първо място трябва да внимавате по време на инсталационния процес на всеки фриуер. Уверете се, че винаги сте маркирали или Подробни, или Персонализирани настройки при инсталация и сте отмаркирали инсталирането на „допълнителни сваляния“. Ако искате да разберете как да свалите Reimage Express или как да го премахнете, прочетете упътването по-долу.

Как да премахнете това приложение?

Реално „Вирусът Reimage Express“ НЕ е вирус, така че може да бъде премахнат ръчно. Това може да бъде направено чрез следните стъпки:

  • Натиснете „Старт“ менюто → „Контролен панел“ → „Деинсталирай програма“ или „Добави/Премахни програми“.
  • Намерете Reimage Express, дясно копче и изберете „Деинсталирай“.

Въпреки това може да помислите за ъпгрейд на програмата до „пълната“ версия, за да можете да проверявате компютъра си за повредени регистри, потенциално нежелани програми и подобни компоненти.

Специално предложение
действай сега!
Свали
Reimage (инструмент за премахване) Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Reimage (инструмент за премахване) Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Supported versions Съвместим с OS X Supported versions
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Reimage, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Reimage е препоръчителна при премахване на щети от вируси. Безплатния скенер ви позволява да проверите дали компютърът Ви е заразен или не. Ако трябва да премахнете малуер, трябва да купите лицензирана версия на Reimage malware removal tool.

За автора

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ръководителят

Ако това безплатно упътване за премахване Ви е помогнало и сте доволни от нашата услуга, моля подкрепете ни, като направите дарение, за да продължим да поддържаме услугата. Дори най-малката сума ще бъде оценена.

Свържете се с Ugnius Kiguolis
За компанията Esolutions

Източник: https://www.2-spyware.com/remove-reimage-express.html

Ръководства за премахване на други езици