123

Reimage  е напълно легитимен софтуер за възстановяване на компютърни системи, сертифициран от Softpedia. Съвместим е с операционни системи Windows, Mac OS X и Android. Едно от най-големите предимства на  Reimage е Възстановяването на Windows (Windows Repair.)

Програмата вече прави впечатление на уникална услуга за поддръжка, която може да открие почти всеки проблем в системата ви. Характерното, което я различава от останалите подобни програми е възстановяването на системата чрез изтегляне на липсващи, изтрити или повредени файлове от собствена база данни. Поради наличието на тази специфична особеност, не ви си налага да преинсталирате повредения софтуер.

Разбира се, да не забравяме и сигурността. Без значение, че се счита за възстановяващ компютърен  софтуер, вие също така може и да премахвате вируси с помощта на Reimage Repair, защото софтуерът разполага с вградена Avira AntiVir. Като имате предвид, че Avira е продукт, спечелил много награди, няма съмнение, че Reimage е решение, на което може да се разчита, когато си имате работа със злонамерен софтуер. Ако не използвате операционна система, може да изберете Reimage за Mac и Reimage Mobile Cleaner. Очевидно, неговите създатели са помислили за всяка операционна система.

Изтегляне на Reimage 

Може да изтеглите Reimage от тук. Съвместим е с операционни системи Windows XP/Vista/7/8/10. Когато програмата започне сканиране на компютъра, то преминава през три етапа: Хардуер, Сигурност и Стабилност. След като приключи проверката на хардуера, програмата определя количеството на паметта, скоростта на твърдия диск, параметрите на процесора и други подобни данни.  

Проблеми като грешки в Windows, проблеми с операционната система, син екран на смъртта (blue screen of death (BSoD), повредени DLL файлове, „замръзване“ на компютъра и повреди нанесени от вируси също могат да бъдат открити и поправени с помощта на Reimage Automated PC Repair. На второ място, програмата започва проверка на сигурността. В този етап Reimage Repair открива всички видове вируси, включително рекламен софтуер (адуер), троянски коне, шпионски софтуер, червеи, руткит и други видове зловреден софтуер.

Поради наличието на  Avira AntiVir е възможно откриването и премахването на всяка злонамерена заплаха, шпионски софтуер и други подобни вируси. Най-накрая, проверява стабилността на системата и определя програмите, които най-често се сриват при работа.   

За да се справите с всеки един от тези проблеми, трябва да разполагате с лицензионен ключ за Reimage, който може да закупите за 69.95 евро. Ако не сте доволни от услугата, имате възможност да получите парите си обратно в 60-дневен срок. Ако не може да оправите компютъра си с Reimage, може да се възползвате от безплатната техническа поддръжка, която е на разположение независимо от страната, в която се намирате и от часовата зона.

Имайте предвид, че програмата не предлага защита в реално време.  С Reimage може да премахнете зловредния софтуер, но не може да предпазите системата си от него, затова не трябва да използвате този софтуер като Reimage Protector. За да бъде компютърът ви защитен, ние ви препоръчваме да използвате допълнително решение към антишпионския или антивирусния софтуер.

Кратък преглед на Reimage Express:

Reimage Express е безплатен инструмент. Неговата цел е да помага на потребителите, имащи базови проблеми с операционната система Windows, които се откриват след извършването на бързо сканиране. След като сканира системата, той прави диагностика на основните и проблеми и ги извежда в протокол от сканирането. После ги поправя чрез патентованата си технология.

И все пак, Reimage Express не предлага цялостна услуга по възстановяване. За да имате възможност да премахнете зловредния софтуер, да поправите щетите от вирусите, да заместите липсващи файлове с нови такива, трябва да разполагате с Активиращ ключ на Reimage. Тази програма е съвместима с операционни системи Windows XP/Vista/7/8/10.

Прочетете пълния преглед на Reimage Express

Кратък преглед на Reimage Plus:

Reimageplus е официалната страница на Reimage Repair. Това е напълно легитимна уеб страница, която предлага Reimage free (безплатна версия на Reimage), Reimage PC Repair и други подобни програми. Понякога може да забележите реклами от този сайт. В този случай, трябва да направите  проверка на компютъра си с Reimage или друг антишпионски или антивирусен софтуер.

Рекламите може да са причинени от програми от рекламен тип (адуер) (добавки към браузър, разширения, плъгини и ленти с инструменти), които се разпространяват в пакети с безплатен софтуер. Трябва да сте сигурни, че в системата ви няма съмнителни добавки към браузъри, които се опитват да печелят пари, показвайки реклами на трети лица. В повечето случаи рестартирането на браузъра помага за разрешаването на проблема. 

Научете повече за премахването на рекламите на Reimage.

Кратък преглед на Reimage за операционна система Mac:

Ако търсите софтуер за възстановяване на компютъра си, който е съвместим с операционна система Mac OS X, трябва да изтеглите Reimage за Mac. Може да я инсталирате като отворите този линк. Тази програма е предназначена да подобрява работата на системата, като премахва нежелани и зловредни приложения, които случайно са били инсталирани на компютъра ви.

Това е едно чудесно решение, когато си имате работа с потенциално нежелани програми. Също така, Reimage за Mac  предлага сканиране на историята на търсенето, като поправя грешки и помага на потребителите да се отърват от кеширано пространство. Може да се използва за ежедневна проверка на хардуера и съхраняваната информация, защото това наблюдение помага за поддържането на бърза и безпроблемно работеща система.

И все пак, ако имате Reimage на вашия iPad или компютър, трябва да сте наясно, че тази версия не предлага защитни функции. За да бъде операционната ви система  Mac OS X защитена, трябва да помислите и за антивирусен софтуер.

Кратък преглед на Reimage за Android:

Reimage за Android е вероятно най-дългоочаквания инструмент на пазара днес. Хората, използващи тази операционна система прекараха месеци в търсене на приложение, което да им помогне с техните устройства с Android. Естествено,не може да знаете кои приложения са добри и кои трябва да избягвате, така че може да се озовете в пълна бъркотия.

Изглежда, че тези притеснения се изпаряват с появата на Reimage за Android, който лесно ще ви помогне в тази бъркотия. Неговата цел е да открива приложенията, които консумират прекалено много памет на телефони и таблети, като злонамерени приложения, история на обажданията/съобщенията, кеш памет и др. Това  приложение е безплатно, така че може да оправите вашия Android с Reimage без да е нужно да плащате за услугата. 

Легитимна програма ли е Reimage?

Има много уеб страници, които наричат Reimage вирус или рекламен софтуер (адуер) и други подобни. В действителност, тези, които го заклеймяват като зловредно приложение, грешат, защото не може да бъде открит от нито един антишпионски или антивирусен софтуер.

Това е програма, нямаща нищо общо с вируси, която е предназначена за поправяне на компютърни грешки и подобряване на функционалността чрез преинсталиране на повредени файлове. Също така, след започване на сътрудничеството с  Avira AntiVir, инструментът Reimage Repair Tool открива злонамерен софтуер и го премахва от системата.

Ако се съмнявате за надеждността на вашата версия, то може да имате крак на Reimage Repair на компютъра си. Имайте предвид, че използването на такива версии е незаконно. Освен наказателната отговорност, на която подлежите, може да бъде заразен и компютъра ви.

Прочетете повече за легитимността на Reimage.

Често задавани въпроси за Reimage (FAQ)

Въпрос: Наскоро изтече валидността на антишпионския ми софтуер, затова съм в търсене на нова антивирусна програма. След известно проучване в мрежата, открих Reimage Repair и се чудех дали този софтуер е достатъчен да защити компютъра ми? Прочетох много различни мнения за това приложение и се чудя на кои да вярвам повече?

Отговор: Има най-различни мнения в интернет за почти всеки продукт; това не означава, обаче, че трябва да приемаме всяко едно мнение на доверие. Всъщност, след скорошното сътрудничество с Avira Antivir, Reimage е подобрила функцията си за откриване на вируси и възможностите за тяхното премахване и може да се използва като надеждна защита от вируси.

Въпрос: Имам намерение да си закупя Reimage, обаче, забелязах, че има няколко версии на тази програма. Каква е разликата между Reimage Express и Reimage Repair? Имам ли нужда от много силна антивирусна, тъй като не използвам компютър често, но искам да се чувствам защитен, когато съм в интернет. Имам нужда от съвет коя от двете програми е по-добре да избера.

Отговор: Ако не използвате компютър редовно и извършвате малки операции, Reimage Express напълно ще удовлетвори потребностите ви. Тя сканира системата ви и ви уведомява за обичайни грешки, които е открила в нея. Обаче, ако използвате електронна поща, търсите информация в интернет или теглите безплатен софтуер, то тогава имате нужда от по-сложна защита.

Reimage Repair е премиум версия, която ви предоставя повече функционалности. Reimage Repair може да поправи щетите причинени от вируси, да замени повредените файлове с нови и освен това имате възможност да използвате техническата поддръжка на Reimage по телефон или имейл 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Ако безопасността в интернет ви е приоритет,  без колебание трябва да изберете премиум версията на Reimage.

Въпрос: Безопасна ли е за използване програмата Reimage? Каква е политиката на поверителност на това приложение? В безопасност ли са личната ми информация и файловете ми?

Отговор: Reimage е определено безопасна за използване. Единствената информация,която се събира на компютъра ви, са техническите данни необходими за поправката на нанесените от вирусите щети. Може да сте сигурни, че личната ви информация, която се изисква при закупуването на този продукт, няма да бъде разпространявана или предоставяна на трети лица.

Също така, ние не правим копия на файловете на вашия компютър и не ги съхраняваме на отдалечени сървъри. Може спокойно да изтеглите програмата и да сте сигурни, че файловете ви са защитени.

Въпрос: Може ли Reimage да се изтегли безплатно?

Отговор: Reimage Repair не е безплатен антивирусен инструмент. И все пак, той ви предоставя важни характеристики, които са необходими за откриването и премахването на вируси от компютъра. Ако искате безплатен инструмент, може да изтеглите Reimage Express, която сканира системата и ви информира за нейното състояние. Също така, може да поправя базови грешки и проблеми.

Специално предложение
За автора
Jake Doevan
Jake Doevan - Животът е твърде кратък, за да си губим времето с вируси

Свържете се с Jake Doevan
За компанията Esolutions

Отзими на други езици
Файлове
Софтуер
Сравни