Malwarebytes Anti Malware отзив, безплатно сваляне

12

Анти-малуерът на Malwarebytes е опростен и лесен за използване и може да помогне на хората при борбата срещу малуера. Според създателите му, хората трябва да изберат ПРЕМИУМ версията, която предоставя защита в реално време, по-бързо сканиране, както и сканирания и ъпгрейти по график.

Също така включва напълно обновен потребителски интерфейс и способността да предпазва три компютъра едновременно. Въпреки това изглежда, че безплатната версия на Malwarebytes също така е способна да се конкурира с водещите продукти в индустрията, които обещават намиране и премахване на всякакъв вид малуер, включително червеи, троянци, руткитове, дайлъри, спайуер и други кибер инфекции.

Ако решите да свалите тази програма, Вие ще свалите Malwarebytes Anti-Malware 3.2.

Ревю на Malwarebytes от изследователския център на virusi.bg:

След като тествахме анти-малуера Malwarebytes на компютрите си, забелязахме, че това е един силно персонализиран инструмент, който има някои допълнителни приспособления за ръчно премахване на малуер.

Програмата е достъпна на много езици и няма проблеми при работа заедно с други антивирусни или анти-спайуер програми. Сканирането на Malwarebytes изпъква със своята скорост. Въпреки това няма видимо въздействие върху ползването на процесора. Заради напредналата си технология малуерът не е способен да блокира Malwarebytes или да предотврати премахването си.

Последната версия, Malwarebytes Anti-malware 3.2, позволява на потребителите да сканират архиви и да премахват спайуер по-бързо. Освен това от версия 1.70 насам програмата идентифицира Microsoft Windows 8 и Internet Explorer 10 в логовете си от сканиранията, автоматично по подразбиране поставя намерения спайуер под карантина и го елиминира.

Потребителито могат да позволят на дадена заплаха да се пусне временно или да добавят даден файл към списък за игнориране, ако е безвредно приложение. Разработчиците обещават, че раздела Инструменти ще бъде подобрен с още ново съдържание в бъдеще.

Защо да свалите Malwarebytes?

За да обобщим, Malwarebytes Anti-malware е мощен инструмент за сигурност, който може да бъде използван за осигуряването на безопасността на компютъра Ви.

За разлика от други програми за сигурност, той предоставя защита в реално време и пълни сканирания на всички дискове, като по този начин предоставя възможността на потребителите да поправят компютъра си без проблем. Базата данни може да бъде обновявана колкото често искате. Въпреки това има някои минуси.

Бонусът на Malwarebytes, защитата в реално време, идва само с ПРЕМИУМ версията и е програма, предназначена да се бори само срещу малуер, така че не може да бъде сравнявана с по-сериозни софтуерни програми на пазара.

Специално предложение
действай сега!
Свали
Malwarebytes Anti Malware Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Malwarebytes Anti Malware Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Съвместим с OS X
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Malwarebytes, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Malwarebytes разполага с безплатен неограничен скенер. Malwarebytes предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.
За автора
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ръководителят

Ъгниъс Кигуолис е професионален изследовател на малуер, който също така е собственик и основател на Virusi.bg.

Свържете се с Ugnius Kiguolis
За компанията Esolutions