SpyHunter отзив, безплатно сваляне

123

SpyHunter 5 е високо-ефективна програма за борба със зловреден софтуер и с опростен и лесен за използване интерфейс

Тази програма е отличен инструмент, както за домашни потребители, така и за опитни специалисти по компютърна сигурност. Използва се за премахване на обичайни шпионски и зловредни софтуерни паразити, рекламен софтуер, браузър-похитители и други подобни нежелани програми.

На пазара може да намерите две различни версии – SpyHunter Free (безплатна версия) и SpyHunter Registered (платена версия). Пробната версия на тази програма може да се използва за сканиране на компютъра за зловреден софтуер и за проверка дали е инфектиран с нещо или не. За премахването на откритите паразити, трябва да активирате SpyHunter – това става като закупите платената версия.

Тази версия осигурява безплатна техническа поддръжка, наречена Помощен център за шпионски софтуер (Spyware HelpDesk), персонализирано премахване на вируси и ежедневно обновяване на дефинициите на SpyHunter. Може да подадете  Оплакване към поддръжката или да се свържете със SpyHunter по телефона, ако антишпионската програма не успее да се справи с вирус в компютъра ви.

Въпреки това, едва ли ще пропусне, тъй като има 12900 заплахи записани в базата данни на програмата. Ако все още ви притеснява въпроса: „Мога ли да се доверя на SpyHunter?“, разгледайте мненията, които се намират при всяко от описанията на вируси. Те са още едно доказателство, че е надежден инструмент, който отговаря на изискванията на всички.

Как да изтеглим SpyHunter 5

Най-новата версия на програмата е SpyHunter 5. Съвместима е с Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Vista и XP. Потребителите на операционна система Mac ще трябва да изчакат известно време – можем да ви уверим, че SpyHunter за  Mac операционна система е в процес на разработка. И все пак, обърнете внимание, че в момента наличния SpyHunter за Mac операционна система НЯМА връзка  с този антишпионски софтуер и неговият разработчик Enigma Software. Това е платена игра, собственост на Aspyr Media и се разпространява чрез различни уебсайтове за изтегляне на информация.

Ако искате да свалите SpyHunter на компютъра си, трябва да имате предвид, че само официалните партньори на Enigma Software, която разработва този софтуер, могат да ви предоставят копие с легитимен код за SpyHunter 5, наричан още ключ за SpyHunter. Virusi.bg е един от най-старите партньори на компанията, на който може да се доверите, когато търсите активиращ код за SpyHunter.

Ако търсите крак (crack) за SpyHunter в интернет, първото нещо, което трябва да знаете е, че е незаконно. Потребителите, които използват такива файлове подлежат на санкции от страна на полицията и другите правителствени органи за използването на нелегален софтуер. Освен това, такъв код може да бъде открит и блокиран от разработчика на софтуера. И на последно място, той може да бъде заразен с шпионски софтуер или друг вид заплаха, което да доведе до допълнителни проблеми. Същото важи и за торент файловете със SpyHunter, затова ви молим да ги избягвате…

Сравнение на SpyHunter с подобни продукти

SpyHunter и Malwarebytes AntiMalware

SpyHunter и Malwarebytes AntiMalware са доста подобни продукти за премахване на зловреден софтуер. И двете програми предлагат два вида версии – безплатна (пробна) и платена (премиум) версия. Въпреки че Malwarebytes е представен като безплатен софтуер, само платената му версия гарантира защита в реално време на системата ви (което е платено).

Някои потребители твърдят, че Malwarebytes предизвиква забавяне в работата на системата, така че ако не искате да жертвате бързината на компютъра си, за да го направите по-безопасен, помислете за SpyHunter. Също така, ако смятате, че обслужването е важно за вас, помислете два пъти преди да инсталирате Malwarebytes. Има много на брой разочаровани потребители, които не са получили помощ от създателите на програмата.
По-подробна сравнителна информация между SpyHunter и Malwarebytes anti-malware може да намерите тук.

SpyHunter и McAfee

SpyHunter и McAfee Антивирус са две различни програми, които лесно могат да работят съвместно една с друга. Обаче, те имат подобна база данни, така че спокойно може да разчитате само на SpyHunter, която е и по-евтина от McAfee. Освен това, на тази антивирусна програма и отнема повече време да сканира системата и да изтрие зловредния софтуер, или пък ако си имате работа с по-агресивна заплаха, е по-добре да изберете SpyHunter 4. И на последно място, ако клиентското обслужване е важно са вас, не разчитайте на McAfee. Има много оплаквания от потребители.

SpyHunter и Spybot

Когато сравняваме SpyHunter и Spybot, става ясно, че тези програми са на съвсем различни нива. Spybot е просто програма, която премахва шпионски софтуер, имаща доста по-малка база данни от  SpyHunter. Това означава, че може да остави компютъра ви заразен със зловреден софтуер и да „твърди“, че е в безопасност. Освен това, слабото и място е премахването на руткит.

SpyHunter и Webroot

Webroot е чудесен инструмент, когато имате нужда да предпазите компютъра си от вируси. Той осигурява основни характериситки като компютърна сигурност, защита на самоличността, мениджър на пароли, архивиране и др. Някои от тези свойства няма да намерите при SpyHunter, но може да използвате двете програми в комбинаци. И все пак, ако търсите лесна за използване програма, имайте предвид, че тя има доста усложнен интерфейс и има много потребители, които имат проблеми с използването му.

SpyHunter и Bitdefender

Bitdefender е много мощна антивирусна програма. Обаче,ако искате да се предпазите от проникване на потенциално нежелани програми, като браузър-похитители или рекламен софтуер, трябва да я използвате в комбинация със SpyHunter, която е предназначена за това. Освен това, може да се наблюдава забавяне работата на компютъра от време на време, когато имате инсталирана Bitdefender на компютъра си – нещо, което не се наблюдава при тестовете на SpyHunter 4.

SpyHunter и AVG

Има много различни мнения за AVG Antivirus. Има хора, които са доволни от използването и, а има и ужасно разочаровани потребители след инсталиране на програмата. Имайте предвид, че AVG се използва и за разпространяването и на други програми, които вървят в пакет с нея. Това е нещо, което го няма при SpyHunter. Освен това, тя иска от потребителите инсталирането на допълнителни инструменти за премахване на откритите на компютрите им вируси . На последно място, тя може да промъкне и търговски реклами на компютъра ви. Ако не искате да се сблъсквате с такива проблеми, трябва да помислите за друга антивирусна.

SpyHunter Често задавани въпроси(FAQ)

Въпрос: Търся си надежден антишпионски софтуер и за тази цел направих проучване в интернет и реших да изтегля SpyHunter. Всичко изглежда наред, но един приятел ми каза, че е видял доста отрицателни коментари за него. Може ли да се вярва на тези лоши коментари за SpyHunter?

Отговор: Чудесно е, че правите проучване преди да свалите програми на компютъра си. И все пак, трбва да сте наясно, че не на всички мнения, които намирате в интернет може да се вярва. Има много форуми, които принадлежат на конкурентите на SpyHunter. Очевидно, с цел да увеличат печалбите си, те твърдят, че SpyHunter е вирус, измамен софтуер или подобна заплаха. Това НЕ Е вярно. SpyHunter е инструмент, който е одобрен от Програмата за сертифициране на Уест Коуст Лабс (West Coast Labs Checkmark Certification), която е независима сертифицираща лаборатория. Освен това, тази програма е сертифициран партньор на OPSWAT (американска софтуерна компания), за която се споменава в известни издания като PC World, The Wall Street Journal, Forbes и други надеждни източници.

Въпрос: Трябва ми програма, която да премахне вирус от компютъра ми. Бих искал да изтегля  SpyHunter, но преди да го направя, искам да попитам дали мога да му се доверя така, както на други известни приложения за сигурност?

Отговор: Много хора питат дали SpyHunter е вирус, ‘Може ли да се доверим на SpyHunter?’ и други подобни. SpyHunter на Enigma Software е напълно законна програма, която е тествана от небеизвестната лаборатория за независимо сертифициране Уест Коуст Лабс (West Coast Labs Checkmark Certification). Ако сте попаднали на уеб страница, в която се твърди, че SpyHunter е вирус, има голяма вероятност този сайт да популяризира конкурентна програма. Тези мнения не са професионални, така че спокойно може да ги пренебрегнете.

Въпрос: Имам нужда от безплатна програма за премахване на зловреден софтуер и приятел ми препоръча SpyHunter 4. Безплатна ли е?

Отговор: Не, SpyHunter 4 е платен инструмент за премахване на вируси. Но все пак, може да инсталирате безплатен скенер за да проверите дали компютъра ви е заразен.

Въпрос: Купих си нов компютър и търся програма за антишпионски софтуер за да е в безопасност. Наистина бих искал да изпробвам SpyHunter, но има много различни мнениq за него. Да не би да е някакъв измамен софтуер (scam)?

Отговор: Получаваме много различни запитвания дали SpyHunter e безопасен, измама ли и други подобни. Не, определено не е скам. Той е надежден софтуер за премахване на заплахи, създаден от  Enigma Software. Представен е на няколко уеб страници за изтегляне на информация вече повече от 10 години – може ли измамен софтуер (scam) да просъществува толкова, щеше ли да е одобрен от сертифицираща организация като West Coast Labs Checkmark Certification? Не, не мисля така…

Специално предложение
действай сега!
Свали
SpyHunter Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
SpyHunter Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Съвместим с OS X
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на SpyHunter 5, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
SpyHunter 5 разполага с безплатен неограничен скенер. SpyHunter 5 предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.
повече от 40 000 000 сваляния!
повече от 40 000 000 сваляния!
За автора
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ръководителят

Ъгниъс Кигуолис е професионален изследовател на малуер, който също така е собственик и основател на Virusi.bg.

Свържете се с Ugnius Kiguolis
За компанията Esolutions

Отзими на други езици