Combo Cleaner отзив, безплатно сваляне

Combo Cleaner – професионален инструмент за поддръжка на Mac с високо-ефективна антивирусна защита

Combo Cleaner е ефективен системен оптимизатор и антивирусен софтуер за операционни системи Mac, които са съвместими с Yosemite, El Capitan и Sierra. Това е мощна антивирусна програма, която открива и премахва кибер заплахи като малуер, адуер и други потенциално нежелани програми. В добавка към добрата защита от зловредни програми, Combo Cleaner е оборудван и с Чистач на дискове (Disk Cleaner), Търсач на големи файлове (Big Files finder), Търсач на копия (Duplicates finder), Скенер за поверителност (Privacy Scanner) и Инсталатор на софтуер (Software Uninstaller).

Поради погрешното схващане, че операционна система mac не е податлива на кибер инфекции, потребителите доста често пропускат важна за сигурността стъпка, а именно използването на детайлна програма против зловреден софтуер. И все пак зловредният софтуер за Mac е напълно реален и се среща все по-често. Докато потенциално нежелани програми като адуер може да се окажат доста досадни, ако си имате работа с тях (особено, ако не бъдат предприети никакви мерки за премахването им), по-опасните вируси като MacDownloader, KeRanger, X-agent могат доста повече – кражба на чувствителна информация, заключване на лични файлове и много други.

Combo Cleaner е едно от най-добрите решения за проблеми, причинени от зловреден софтуер, тъй като не използва отворен код за откриване на заплахи, а вместо това разчита на посветен изследователски екип за кибер сигурност, който актуализира базата данни на всеки няколко часа. Също така, базата данни съдържа не само вируси, предназначени за операционна система macOS, но използва и база данни и за останалите компютърни вируси. Тъй като компютрите с операционна система Mac не могат да бъдат заразени с вируси за Windows, тази функция пречи на потребителите да си предават заразени файлове от устройства, които използват Windows.

Като цяло, Combo cleaner е идеалният помощник за което и да е устройство с операционна система macOS, който ще държи надалеч кибер заплахите, както и ще гарантира гладка работа на системата като използва функциите си за системна оптимизация.

Инсталиране и функции

Потребителите могат да изтеглят и инсталират приложението от официалната уеб страница на Mac App Store и да го изпробват безплатно.

Инсталационният процес е бърз и разбираем – потребителите просто трябва да изтеглят инсталатора и да издърпат иконата в папката с приложенията. Веднага след като Combo Cleaner бъде инсталиран, потребителите ще видят техническата информация за техния Mac, като налично дисково пространство, използвана/разполагаема RAM памет и натоварване на процесора. 

Dashboard

Интерфейсът на програмата е много подреден и лесен за използване. Отделни функции могат да бъдат достигнати в левия край на панела за управление. Потребителите могат да започнат пълно системно сканиране, което ще провери за грешки на диска, копия, проблеми с поверителността и кибер заплахи. Пълното сканиране отнема приблизително 20 минути (възможно е да варира в зависимост от големината на твърдия диск), но междувременно потребителите могат да използва компютрите си за други дейности.   

Веднага щом сканирането приключи, потребителите виждат резултатите. И все пак, без Премиум версията потребителите могат единствено да почистят дисковете си, да откриват големи файлове и да виждат копия. За пълното „обслужване“ на компютъра с Combo Cleaner, потребителите ще трябва да закупят пълния лиценз.

Основни функции на Combo Cleaner

Функциите на Combo Cleaner могат да подобрят производителността на Mac посредством следните инструменти:

  •  Antivirus (Антивирус). Една от най-ценните функции на Combo Cleaner е антивирусната, която е много ефективна при откриване и премахване на зловреден софтуер на macOS. Освен това приложението открива и вируси за Windows. Също така адуерът и други потенциално нежелани програми не само прекъсват ежедневното ви сърфиране, но могат да предизвикат и изтичане на чувствителна информация и дори кражба на самоличност (известно е, че адуерът може да пренасочва потребителите към фишинг сайтове и сайтове за фалшива техническа поддръжка);
  • Disk Cleaner (Чистач на дискове). Тази функция позволява на потребителите бързо да премахнат лошите и временните файлове и да почистят системата за по-безпроблемна и по-бърза работа на компютъра;
  • Big Files (Големи файлове). Стари и забравени файлове често заемат много място в устройството и става претрупване. Тази функция позволява да откриете неизползваните файлове, като открива тяхното местоположение, размер и други.;
  • Duplicates (Копия). Дублиращите се файлове са напълно неизползваеми, но могат да са трудни за откриване, тъй като се съхраняват на различни места. Затова тази функция помага на потребителите да открият всички дублиращи се файлове и да ги премахнат. Обърнете внимание, че тази функция открива дублиращи се файлове, дори да са с различни имена;
  • Privacy Scanner (Скенер за поверителност). Потребителите, които са загрижени за своята поверителност, могат да бъдат в безопасност като използват функцията Privacy Scanner на Combo Cleaner. Тази функция сканира устройството за бисквитки, история на сърфирането и друга подобна информация. Потребителите могат да се възползват и от функцията за цялостно нулиране на настройките на браузъра, която може да се използва за Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox и др.
  • Uninstaller (Деинсталатор). Това е идеално решение за потребители, които имат проблеми с премахването на останки от потенциално нежелани приложения.

Цената. Заслужава ли си да инвестираме в този инструмент?

Както всеки друг легитимен софтуер, и Combo Cleaner не е безплатен, поне не за пълната версия с всички функции. Както споменахме по-горе, приложението може да бъде изтеглено от Apple store или от официалната му страница безплатно. След това потребителите могат да направят пълно системно сканиране и да почистят диска си, да видят и премахнат дублиращи се файлове. За други функции, като резултати/почистване от сканиране за вируси, деинсталатор на програми и скенер за поверителност, потребителите ще трябва да закупят Премиум версията на програмата. 

Потребителите могат да избират между две възможности: Лиценз за един потребител (Single User Licence) и Семеен/Офис Лиценз (Family/Office Licence). Тези, които използват само един компютър вкъщи могат да закупят лиценза за 44.95 долара, докато Семейният/Офис лиценз е валиден за пет устройства и струва 88.95 долара. Плащането става на всеки шест месеца, така че тези, които не искат повече да използват Combo Cleaner могат да откажат абонамента си по всяко време.

Combo Cleaner Price

Потребителите, които не са доволни от покупката, могат да получат парите си обратно в рамките на 30-дневен период. Освен това, плащанията се обработват от сигурен уеб сайт за електронна търговия, който има TRUSTe и DigiCert сертификати.

Заключение

Кибер престъпността е в своя разцвет: раснъмуер заключва файловете на потребителите, а копачи на крипто валута злоупотребяват със системните ресурси. Докато „лошите“ печелят от цялата тази работа, невинните компютърни потребители страдат от загуба на лични данни и рискуват кражба на самоличност. Специалистите по сигурност непрекъснато се трудят върху битката с кибер заплахите и измислят нови и нови решения за сложните инфекции. Затова потребителите е добре да използват технологиите, които са налични за защита на тяхната поверителност. 

Тези, които смятат, че Mac операционната система няма нужда от защита, грешат – зловредният софтуер за Mac не е илюзия. Поради погрешни схващания, потребителите обикновено пропускат важни за сигурността стъпки и така личните им данни биват откраднати. Combo Cleaner използва съвременна технология, за да защити потребителите от кибер атаки и да предпази от щетите, които зловредният софтуер може да причини. Освен това, допълнителните функции на тази антивирусна програма могат да ускорят почистването на операционна система macOS и да и помогнат да работи по-гладко. 

В крайна сметка, Combo Cleaner е чудесен инструмент, който не само ви защитава от компютърни вируси, но поддържа устройството ви в „чудесна форма“.

Removing malware

Специално предложение
действай сега!
Свали
Combo Cleaner Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Combo Cleaner Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с OS X
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Combo Cleaner, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Combo Cleaner разполага с безплатен неограничен скенер. Combo Cleaner предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.
За автора
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Експерт в борбата срещу малуер, вируси и спайуе�...

Свържете се с Linas Kiguolis
За компанията Esolutions

Отзими на други езици