Plumbytes отзив, безплатно сваляне

12

Анти-малуерът Plumbytes е полезен софтуер за компютърна сигурност, разработен от Plumbytes Software, LP. Компанията, базирана във Великобритания, е създала едно анти-малуерно решение за комютърните потребители, които търсят софтуер, с който не само да елиминират малуерни, но и спайуерни заплахи. Точно това прави програмата – може да изтрива вируси, троянци, рансъмуер, кийлогъри, измамни анти-спайуери, червеи, адуер, браузърни хайджакъри и други опасни програми, които представляват заплаха за компютърната система и поверителността на потребителя. На всичкото отгоре програмата предоставя още полезни функции.

Изглежда анти-малуерният софтуер Plumbytes има интегрирата браузърна технология против хайджак, която е една много полезна функция в днешно време. Браузъринте хайджакъри са потенциално нежелани програми, разпространявани чрез пакетни софтуери, което значи, че могат да бъдат инсталирани заедно с други безплатни програми. За да предотвратите проникването на хайджакъри в системата Ви, трябва да извършвате някои допълнителни стъпки по време на инсталацията на програмата, което е един времеотнемащ процес. Анти-хайджак функцията помага тези програми да бъдат възпрепятствани при опита им да проникнат в браузъра.

Друга полезна функция е „засичане на заплахи за сигурността“, която помага за запазване на сигурността Ви по време на сърфиране в Интернет. Няма съмнение, че Интернет е пълен с фишинг сайтове, които се опитват да откраднат личната ви информация, и зловредни страници, предоставящи фалшива информация и опитващи да убедят неопитни потребители да си инсталират „жизнено важни“ програми. Понякога може да е трудно да идентифицираме подобни сайтове и тук идва на помощ функцията за засичане на заплахи.

Също така държим да отбележим, че този анти-малуерен софтуер задминава други подобни прогрми заради функцията си за бързо сканиране. В сравнение с други анти-малуерни инструменти, Plumbytes Anti-Mlware завършва едно такова сканиране до 5 пъти по-бързо. В допълнение Plumbytes предоставя удобен интерфейс, разработен да помага на потребителите да изчистят компютъра си от заплахи без затруднения. Потреителят също така може да настрои програмата да извърши сканиране при пускане на компютъра. Можете да намерите пълни инструкции за употреба в уроците за Plumbytes.

Plumbytes tutorial

Сваляне на Plumbytes

Можете да свалите безплатната версия на Plumbytes Anti-Malware тук и да сканирате компютъра си за заплахи. Програмата е съвместима с Windows 10/8/7 (32 и 64 бита), Vista (SP2, само 32 бита) и XP (SP3, само 32 бита). Автоматично ще идентифицира, локализира и предостави информация за спайуерни и малуерни инфекции на системата Ви. Въпреки това пълния сет от полезни функции идва с пълната версия на софтуера. Лицензът за пълната версия може да бъде закупен за 34.99 евро без ДДС. Валиден е за 6 месеца и може да бъде обновен автоматично. Можете и да не избирате автоматично обновяване на лиценза. Важно е да отбележим, че използвайки този продукт винаги ще можете да получите индивидуална помощ от опитни IT-експерти. В случай че продуктър не може автоматично да засече заплаха, или пък имате проблеми с използването му, можете да се свържете с денонощната техническа поддръжка и да получите бърз фикс за компютъра си безплатно.

Трябва да Ви предупредим, че не трябва да търсите безплатни лицензни ключове за Plumbytes Anti-Malware онлайн – няма да намерите такива. Имайте предвид, че измамници могат да Ви обещаят безплатна пиратска версия на софтуера – тя може да е свързана със зловредни вируси, проследяващи софтуери, троянци и други опасни програми. Ако планирате да свалите крак за Plumbytes Anti-Malware, по-добре помислете пак. Инсталирането на пиратски версии на легитимни софтуери е престъпление и може да бъдете наказани. Въпреки това най-лошото е, че измамници може да се опитат да се възползват от желанието Ви да инсталирате платената програма безплатно и да сложат малуер на компютъра Ви. Моля, бъдете внимателни – само легитимните версии на даден софтуер са достоверни!

Plumbytes легитимен ли е?

Вече много пъти сме получавали този въпрос и отговорът е да – Plumbytes е изцяло легитимен софтуер. Той е сравнително нов продукт и е нормално някои компютърни специалисти да не се доверяват на подобни програми. Въпреки това екипът на 2-spyware е тествал продукта и можем да твърдим, че е безопасен за употреба и може да премахва спайуерни и малуерни заплахи от системата бързо и ефикасно. Затова ако имате някакви колебания относно надеждността на Plumbytes – забравете за тях. Ако някога попаднете на статия, твърдяща, че този инструмент е потенциално нежелана програма или критична програма, най-вероятно сте посетили конкурентен сайт, който промотира друг продукт. Plumbytes е безопасен софтуер за защита на компютъра и е 100 безвреден.

Plumbytes Comparison

Plumbytes срещу SpyHunter

Plumbytes Anti-Malware и SpyHunter са много подобни анти-спайуерни/анти-малуерни програми. Могат да предоставят версии, които сканират системата и засичат компютърни инфекции безплатно. Въпреки това за да се приложат промени, потребителят трябва да закупи пълната версия на тези програми. И двете предлагат лицензен ключ за една и съща цена – 34.99 евро без ДДС. Програмите могат да трият както зловредни, така и потенциално нежелани програми. По наше мнение Plumbytes предоставя по-лицеприятен интерфейс, защото за разлика от SpyHunter предоставя функция Smart Scan, която автоматично преглежда дадени системни области. SpyHunter позволява на потребителите да променят различни настройки на сканирането и тази функция може да обърка неопитни компютърни потребители. Освен това забелязахме, че Plumbytes приключва системното сканиране по-бързо от SpyHunter. Можете да намерите цялото сравнение между Plumbytes и SpyHunter тук.

Plumbytes срещу Malwarebytes AntiMalware

Въпреки че е по-нова анти-малуерна програма, Plumbytes Anti-Malware е добра колкото malwarebytes Anti-Malware. Забелязахме, че Malwarebytes промотира себе си като безплатен продукт, въпреки че безплатната му версия може само да премахва малуер и не предоставя защита. Plumbytes не се рекламира като безплатен продукт, но предоставя безплатна функция за сканиране. Така потребителите могат да сканират компютрите си безплатно и да засекат заплахи без да плащат и лев. Платените версии на тези програми предоставят редица полезни функции. Можем да отбележим, че Plumbytes сканира системата по-бързо от Malwarebytes. Освен това предоставя опция за връщане на парите в 60-дневен срок от покупката, докато Malwarebytes предоставя тази функция само в 30-дневен срок. Прочетете пълно сравнение между Plumbytes и Malwarebytes тук.

Често задавани въпроси за Plumbytes Anti-Malware:

Въпрос: Здравейте, търся програма за защита на компютъра, която може да го защити от вируси и от онези програми, които показват стотици реклами. Забелязах, че децата ми често свалят подобни приложения на компютъра. Открих Plumbytes Anti-Malware. не е толкова скъпа, колкото други анти-малуерни програми, но бих искал да снам дали програмата е надеждна.

Отговор: Plumbytes Anti-Malware е изцяло безопасен и легитимен анти-малуерен продукт, който може да идентифицира спайуерни и малуерни инфекции и да ги елиминира бързо. Тази програма е сравнително нова на пазара с анти-малуерни програми, но изследователите разкриват, че е също толкова полезна, колкото всеки друг анти-малуерен софтуер. Освен това предоставя богат набор от полезни функции, които другите програми може да не предоставят.

Въпрос: Инсталирах си Plumbytes Anti-Malware, но изглежда не може да намери адуерната програма, която забавя компютъра ми и показва досадни изскачащи реклами. Какво да правя?

Отговор: Уважаеми потребители, ако Plumbytes Anti-Malware не може да идентифицира какво предизвиква тези неприятности, уверете се, че имате последната версия. Препоръчваме да обновите програмата до последната версия и да сканирате системата си отново. Ако проблемът продължава, имате и друга опция – просто се свържете с денонощната поддръжка на Plumbytes, за да получите индивидуална помощ.

Въпрос: Опасявам се, че компютърът ми е бил инфектиран с някакъв вид малуер, но не съм сигурен. Искам да проверя със сигурност, но не искам да купувам пълната версия на Plumbytes, само за да разбера това. Какво ми препоръчвате?

Отговор: Ако подозирате, че компютърът Ви е инфектиран с малуер, препоръчваме да сканирате системата си с пробната версия на Plumbytes Anti-Malware, която може да бъде свалена безплатно. Пробната версия на този софтуер засича заплахи и Ви ги показва, но за да ги премахнете трябва да се сдобиете с лицензирана версия на Plumbytes.

Въпрос: Видях някои негативни отзиви за Plumbytes Anti-Malware, докато търсех информация за програмата онлайн. Как да знам дали програмата е безопасна, а не е измама? Легитимен ли е Plumbytes?

Отговор: Говорейки за компютърни програми, особено софтуер за защита на компютъра, винаги можете да намерите и добри, и лоши отзиви за тях онлайн. Не може да кажем, че програмата е измамна, защото е премахвала заплахи, които сме инсталирали на компютъра, на който сме тествали Plumbytes Anti-Malware. Освен това ако сайтът, предоставящ негативен отзив за Plumbytes предлага използването на друг компютърен софтуер, най-вероятно промотира конкурентна програма, затова подобен критицизъм не бива да се приема насериозно.

Специално предложение
действай сега!
Свали
Plumbytes Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Plumbytes Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Plumbytes Anti-Malware, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Plumbytes Anti-Malware разполага с безплатен неограничен скенер. Plumbytes Anti-Malware предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.
За автора
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Малуер аналитик...

Свържете се с Olivia Morelli
За компанията Esolutions