Премахни ReimagePlus.com реклами (Безплатни инструкции) - дек. 2017 актуализация

Упътване за премахване на ReimagePlus.com реклами

Какво е Реклами от ReimagePlus.com?

Какво е ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com ads

ReimagePlus.com е маркетингова платформа, която се използва да промотира Reimage. Този домейн обикновено се появява при най-популярните уеб браузъри (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) веднага след като е бил изтеглен друг безплатен софтуер. За съжаление, все още не е ясно кои специфични програми вграждат изскачащите реклами на ReimagePlus.com в уеб браузърите. Освен това, очевидно е, че те се опитват да промотират легален оптимизатор наречен Reimage.

Рекламите Reimage се предизвикват от свързани с браузъра добавки. След като е инсталирана някоя от тях, тя се активира с всяко включване на компютъра. Осен това може да видите и пряк път (shortcut) разположен на работния ви плот, който след като бъде натиснат ви пренасочва към домейна ReimagePlus.com.

Уеб страницата подтиква потребителите да инсталират нейният инструмент за оптимизация или да се обадят за дистанционна техническа поддръжка. Ако имате нужда от помощ, може да използвате нейните услуги. И все пак, имайте предвид, че програмата е платена, също както стотици други програми за защита и компютърни оптимизатори.

Освен, че ви пренасочва ReimagePlus.com, вие започвате да виждате i нейните изскачащи предупреждения, които ви информират за различни рискове, на които е изложен компютъра ви. Ако виждате такива предупреждения от известно време, помислите си за работата на вашия компютъра. Дали няма забавяне в работните процеси? Може да е пълен с лоши регистри. Освен това, може да се обадите на професионални техници и да получите необходимата помощ незабавно.

ReimagePlus.com ads

Как може ReimagePlus.com да похити компютъра ми?

Както вече споменахме, ReimagePlus.com е рекламна платформа, така че тя не може да похити нищо. Нейните реклами са предизвикани от добавки и разширения към браузъра, които се разпространяват в пакет с безплатен софтуер. Както вероятно сте чували, такива компоненти се разпространяват с различни видове безплатен софтуер или софтуер предназначен за споделяне.

Точно затова, всеки път когато изтеглите програма за сваляне на информация (download manager), мултимедиен плейър, програма за PDF формуляри или друг безплатен софтуер, вие може да свалите и куп други програми, включително Discount Buddy, Search Safer, VeriBrowse и много други. За щастие, разпространителите на безплатен софтуер са ни оставили място за избор дали да инсталираме тези нежелани компоненти.

За тази цел, е необходимо да обръщате повече внимание на инсталационния процес, на който потребителите нямат навик да не обръщат внимание. Трябва да избирате Разширени или Потребителски настройки за инсталиране и да проверявате всяка отметка внимателно. В противен случай може да пропуснете списъкът с „компоненети по избор“ и несъзнателно да се съгласите да инсталирате целия списък с приложения.

Как да премахнем вируса ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com НЕ е вирус и трябва да сте напълно наясно с това. И все пак, ако не желаете да запазите тази програма на компютъра си, трябва да премахнете Reimage от системата си. За тази цел, спазвайте следните инструкции за премахване:

  • Натиснете Меню Старт ('Start menu') → Контролен панел ('Control Panel') → Деинсталация на програма ('Uninstall a Program') или Добави/Премахни програми ('Add/Remove Programs')
  • Открийте Reimage, кликнете с десен бутон върху нея и изберете Деинсталирай ('Uninstall').
Специално предложение
действай сега!
Свали
Reimage Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Reimage Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Съвместим с macOS
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Reimage, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Reimage разполага с безплатен неограничен скенер. Reimage предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Reimage, може да опитате с Combo Cleaner.
Intego

Препоръчано за Вас

Не позволявайте на правителството да ви шпионира

Правителствата имат много причини за проследяване на потребителски данни и шпиониране на гражданите, затова е добре да се замислите и да разберете повече за съмнителните практики за събиране на информация. За да избегнете нежелано проследяване или шпиониране, трябва да бъдете напълно анонимни в Интернет. 

Може да изберете различно местоположение, когато сте онлайн и имате достъп до желани материали без ограничение на специфично съдържание. Може да се радвате на Интернет връзка без рискове да бъдете хакнати, като използвате VPN услугата Private Internet Access.

Управлявайте информацията, която може да бъде използвана от правителството или трети страни и сърфирайте в мрежата без да бъдете шпионирани. Дори да не участвате в някакви незаконни дейности или се доверявате на избора си на услуги и платформи, имайте едно наум за собствената си сигурност и вземете превантивни мерки като използвате VPN услуга.

Архивиране на файлове в случай на атака на зловреден софтуер

Компютърните потребители могат да понесат различни загуби, които се дължат на кибер инфекции или на техни собствени грешки. Софтуерни проблеми, причинени от зловреден софтуер или загуба на информация, дължаща се на криптиране, могат да доведат до различни последици за устройството ви или дори до непоправими щети. Когато разполагате с адекватни актуални резервни файлове лесно може да се възстановите след подобен инцидент и да се върнете към работата си.

Актуализациите на резервните файлове след всяка промяна в устройството са изключителни важни, за да може да се върнете на точното място, на което сте спрели работа, когато зловреден софтуер или друг проблем с устройството е причинило загуба на информация или е прекъснало работата ви.

Когато разполагате с предишна версия на важен документ или проект, може да избегнете чувството на безсилие и стреса. Доста е полезно в случай на изненадваща зловредна атака. Използвайте Data Recovery Pro за възстановяване на системата.

За автора
Lucia Danes
Lucia Danes - Изследовател на вируси

Ако това безплатно упътване за премахване Ви е помогнало и сте доволни от нашата услуга, моля подкрепете ни, като направите дарение, за да продължим да поддържаме услугата. Дори най-малката сума ще бъде оценена.

Свържете се с Lucia Danes
За компанията Esolutions

Ръководства за премахване на други езици