Степен на сериозност:  
  (8/100)

Премахни ReimagePlus.com реклами (Безплатни инструкции) - Sep 2019 актуализация

Какво е ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com ads

ReimagePlus.com е маркетингова платформа, която се използва да промотира Reimage. Този домейн обикновено се появява при най-популярните уеб браузъри (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) веднага след като е бил изтеглен друг безплатен софтуер. За съжаление, все още не е ясно кои специфични програми вграждат изскачащите реклами на ReimagePlus.com в уеб браузърите. Освен това, очевидно е, че те се опитват да промотират легален оптимизатор наречен Reimage.

Рекламите Reimage се предизвикват от свързани с браузъра добавки. След като е инсталирана някоя от тях, тя се активира с всяко включване на компютъра. Осен това може да видите и пряк път (shortcut) разположен на работния ви плот, който след като бъде натиснат ви пренасочва към домейна ReimagePlus.com.

Уеб страницата подтиква потребителите да инсталират нейният инструмент за оптимизация или да се обадят за дистанционна техническа поддръжка. Ако имате нужда от помощ, може да използвате нейните услуги. И все пак, имайте предвид, че програмата е платена, също както стотици други програми за защита и компютърни оптимизатори.

Освен, че ви пренасочва ReimagePlus.com, вие започвате да виждате i нейните изскачащи предупреждения, които ви информират за различни рискове, на които е изложен компютъра ви. Ако виждате такива предупреждения от известно време, помислите си за работата на вашия компютъра. Дали няма забавяне в работните процеси? Може да е пълен с лоши регистри. Освен това, може да се обадите на професионални техници и да получите необходимата помощ незабавно.

ReimagePlus.com ads
Реклами от ReimagePlus.com

Как може ReimagePlus.com да похити компютъра ми?

Както вече споменахме, ReimagePlus.com е рекламна платформа, така че тя не може да похити нищо. Нейните реклами са предизвикани от добавки и разширения към браузъра, които се разпространяват в пакет с безплатен софтуер. Както вероятно сте чували, такива компоненти се разпространяват с различни видове безплатен софтуер или софтуер предназначен за споделяне.

Точно затова, всеки път когато изтеглите програма за сваляне на информация (download manager), мултимедиен плейър, програма за PDF формуляри или друг безплатен софтуер, вие може да свалите и куп други програми, включително Discount Buddy, Search Safer, VeriBrowse и много други. За щастие, разпространителите на безплатен софтуер са ни оставили място за избор дали да инсталираме тези нежелани компоненти.

За тази цел, е необходимо да обръщате повече внимание на инсталационния процес, на който потребителите нямат навик да не обръщат внимание. Трябва да избирате Разширени или Потребителски настройки за инсталиране и да проверявате всяка отметка внимателно. В противен случай може да пропуснете списъкът с “компоненети по избор” и несъзнателно да се съгласите да инсталирате целия списък с приложения.

Как да премахнем вируса ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com НЕ е вирус и трябва да сте напълно наясно с това. И все пак, ако не желаете да запазите тази програма на компютъра си, трябва да премахнете Reimage от системата си. За тази цел, спазвайте следните инструкции за премахване:

  • Натиснете Меню Старт ('Start menu') → Контролен панел ('Control Panel') → Деинсталация на програма ('Uninstall a Program') или Добави/Премахни програми ('Add/Remove Programs')
  • Открийте Reimage, кликнете с десен бутон върху нея и изберете Деинсталирай ('Uninstall').
Специално предложение
действай сега!
Свали
Reimage (инструмент за премахване) Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Reimage (инструмент за премахване) Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Supported versions Съвместим с OS X Supported versions
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Reimage, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Reimage е препоръчителна при премахване на щети от вируси. Безплатния скенер ви позволява да проверите дали компютърът Ви е заразен или не. Ако трябва да премахнете малуер, трябва да купите лицензирана версия на Reimage malware removal tool.

За автора

Lucia Danes
Lucia Danes - Изследовател на вируси

Ако това безплатно упътване за премахване Ви е помогнало и сте доволни от нашата услуга, моля подкрепете ни, като направите дарение, за да продължим да поддържаме услугата. Дори най-малката сума ще бъде оценена.

Свържете се с Lucia Danes
За компанията Esolutions

Източник: https://www.2-spyware.com/remove-reimageplus-com-ads.html

Ръководства за премахване на други езици