Премахни YourSites123.com вирус (Упътване за премахване) - авг. 2017 актуализация

Упътване за премахване на YourSites123.com вируси

Какво е Вирусът YourSites123.com?

Основни факти за вируса Yoursites123.com:

YourSites123.com virus

Технически вирусът Yoursites123.com е браузърен хайджакър, който се разпространява като полезна търсачка. Твърди, че е готов да покаже на хората най-подходящите резултати от търсенето и че ще им помогне да подобрят сърфирането си. Въпреки това замисляли ли сте се защо има толкова потребители, които търсят как да премахнат Yoursites123.com? Ако сте един от тях трябва да знаете, че процесът по премахване е много по-сложен, отколкото изглежда. Вирусът Yoursites123.com може да се опита да се скрие от Вас или да използва браузърни обекти и компоненти за да предотврати изтриването му.

Друго нещо, за което трябва да Ви предупредим, е, че оставянето на Yoursites123.com (или Yoursites123) на Вашия компютър може да е опасно. Това е заради неговата способност да следи потребителите. В допълнение трябва да внимавате, защото може да Ви покаже променени резултати от търсения, които да Ви пренасочат към спонсорирани сайтове (потенциално зловредни).

В замяна на това разработчиците на тази програма получават приходи. Освен това трябва да внимавате с проблема с пренасочването на Yoursites123.com. Обикновено хората биват прекъснати от това след като са кликнали на някоя съмнителна реклама от този вирус, умно прикрита в резултатите от търсенето. Не може да сте сигурни, че което и да е от търсенията Ви води до легитимни сайтове, затова е силно препоръчително да ги избягвате.

За да обобщим, няма причина да използвате тази търсачка, защото се счита за потенциално нежелана програма и браузърен хайджакър. Yoursites123.com малуерът вече е включен в базите данни на различни антивирусни и програми за анти-спайуер и то не без причина!

Ако сте от онези потребители, които търсят за фрази като „eliminar yoursites123“ или „usunąć yoursites123“, защото сте се мъчили с тази търсачка, трябва да знаете, че можете да премахнете прорамата и всичките й компоненти с помощта на надежден анти-спайуер. В този случай силно препоръчваме да използвате FortectIntego за премахването на YourSites123.com, защото това е една от най-надеждните анти-спайуер програми, предлагани в Интернет днес.

YourSites123.com virus

Защо не трябва да използвате тази търсачка:

Yoursites123 е добавен към потенциално нежелани програми заради следните проблеми, които предизвиква:

 • инфилтрира компютри без предварително да иска разрешение;
 • променя регистъра на Windows и други системни настройки;
 • променя всички браузъри като премахва използваната досега начална страница и търсачката по подразбиране;
 • използва съмнителни приставки за събиране на потребителска информация при сърфиране;
 • показва фалшиви резултати от търсенията, водещи до пренасочване към спонсорирани домейни;
 • забавя браузъра и използва различни техники за да предотврати премахването си.

Още повече, търсачката, която YourSites123.com промотира е много коварна. Независимо че изглежда като тази на Yahoo, тя може да не Ви достави правилни резултати. Всеки един резултат може да е малко променен, за да Ви пренасочи към спонсориран сайт.

Затова тези резултати могат да съдържат хиперлинкове, които да пренасочват потребителите към сайтове от трети лица, за да се увеличи популярността им. Внимавайте, защото тези пренасочвания могат да Ви отведат в потенциално опасни сайтове, които могат да включват заразени файлове за сваляне. Ако сте попаднали на съмнителен домейн, който Ви предлага ъпдейти за Java или Flash Player, трябва да го затворите незабавно.

Докато няма гаранция, че всеки от резултатите на YourSites123.com е опасен, трябва да избегнете всякакъв риск от други потенциално нежелани програми и дори малуер. Защо да използвате тази съмнителна търсачка, след като има десетки други, които са надеждни?

Ако сте били подведени да си свалите този браузърен хайджакър докато сте инсталирали друга програма, трябва да премахнете YourSites123.com от машината си. Както вече споменахме, препоръчваме да използвате опцията за автоматично премахване, защото тя може да Ви помогне да засечете и премахнете подобни програми без много усилия.

Как да предотвратите попадането на YourSites123.com в системата Ви?

YourSites123.com не може да бъде намерен онлайн и не може да бъде свален директно от официален сайт на програма. Това означава, че тази програма обикновено е част от други програми (обикновено безплатни) и бива инсталирана без знанието на потребителя.

Главният ключ към безопасен инсталационен процес на безплатен софтуер е да бъдете внимателни и да преглеждате всяка стъпка на инсталацията без да бързате. Трябва да избягвате да инсталирате програми с настройки „По подразбиране“ или „Стандартна инсталация“. Вместо това избирайте подробните настройки. След това трябва да отмаркирате съмнителни оферти за безплатен бонус софтуер.

Уверете се, че сте отмаркирали полета, които казват: „Съгласен съм да направя [име на сайта] моя търсачка по подразбиране“ или „Направи [име на сайта] моя главна страница“. Независимо колко безобидна изглежда, тази търсачка може единствено да направи бъркотия в компютъра Ви.

Както вече споменахме, вирусът YourSites123.com може да Ви следи, да Ви прекъсне с подвеждащи изскачащи реклами, да Ви пренасочи към опасни сайтове и да Ви навлече допълнителни проблеми. Ако този браузърен хайджакър вече се е появил в браузъра Ви, не трябва да чакате, а да го премахнете незабавно. За да намерите упътването за премахване на YourSites123.com, проверете по-долу.

Как да премахнете този браузърен хайджакър?

Вирусът YourSites123 е неприятно приложение, което вече е засегнало хиляди компютри. За съжаление някои от тях дори не знаят, че си имат работа с браузърен хайджакър. Срамота е, защото подобни потребители лесно могат да бъдат пренасочени към зловредни сайтове.

Освен това могат да разкрият личната им информация на непознати, защото браузърни обекти и подобни компоненти често се разпространяват в един пакет с висура YourSites123.com. След като тествахме тази търсачка на нашите компютри, можем да кажем, че никога не трябва да я държите на своя компютър, защото е очевидно, че не носи нищо позитивно за потребителите.

За щастие можем да Ви покажем как да деинсталирате YourSites123.com от системата си. За тази цел решихме да приготвим много информативни инструкции за премахване, включващи илюстрации и снимки, свързани с процеса по премахване. Проверете упътването по-долу и разберете как да премахнете YourSites123 ръчно.

Независимо колко атрактивна може да ви се вижда опцията за ръчно премахване, препоръчваме да помислите за автоматично премахване. Ето главните плюсове при използването на инструмент за премахването на YourSites123.com и елиминирането на този браузърен хайджакър от системата Ви.

 • Помага Ви да засечете и премахнете всички компоненти на YourSites123.com, включително неговите файлове (показани долу), въведения в регистъра и подобни компоненти.
 • Можете да го държите на компютъра си колкото искате и да използвате неговата опция за предпазване в реално време. Благодарение на тази функция ще можете да избегнете рансъмуер, троянци, адуер, браузърни хайджакъри и подобни малуери в бъдеще.
 • Този инструмент ще Ви помогне да увеличите скоростта на компютъра си, като поправя грешки в регистъра, премава ненужни файлове от харддрайва и други компоненти.

Ъпдейт за премаването на Yoursites123.com:

Ако имате проблеми при премахването на YourSites123.com трябва да проверите Hosts файла си. Можете да го направите с помощта на тези стъпки:

 1. Намерете „Старт“ и „R“ на клавиатурата си и ги задръжте, докато видите прозорец „Run“;
 2. Тук поставете този текст без кавички: „notepad %windir%/system32/Drivers/etc/hosts“;
 3. Изберете „OK“.
 4. Когато се отвори текстовият файл, проверете IP адресите под „localhost“. Ако намирате странни адреси, това означава, че сте хакнати. Трябва да редактирате .txt файла и да премахнете такива и подобни адреси, свързани с YourSites123 или подобни браузърни хайджакъри: 127.0.0.1 down.baidu2016.com; 127.0.0.1 123.sogou.com; 0.0.0.0 pubads.g.doubleclick.net, 0.0.0.0 securepubads.g.doubleclick.net и т.н.

Сега опитайте да сканирате компютъра си с някоя от програмите, дадени долу, и премахнете зловредни файлове от него. Уверете се, че използвате последните версии на тези програми, за да сте сигурни, че всяка една от тях има вируса Yoursites123.com в базата си данни. Ако не искате да използвате опция за автоматично премахване, следвайте упътванията долу.

Освен това е препоръчително да проверявате Windows Task manager за зловредни/съмнителни въведения. За да го отворите, изберете „Start“ -> „Start Task Manager“ и кликнете върху раздел „Processes“. Ако виждате зловреден процес, свързан с този браузърен хайджакър, натиснете дясно копче върху него и изберете „End the process“.

Ъпдейт 2: Как да премахнете Yoursites123 от Opera?

След като забелязахме, че Yoursites123.com може да хаква Opera, добавихме просто упътване, обясняващо как да рестартирате този браузър и да се отървете от хайджакъра:

Сменете началната си страница:

 1. Стартирайте Opera и цъкнета на „Menu“;
 2. Отидете на „Settings“ -> „Preferences“. Трябва да попаднете в раздела „General“;
 3. Премахнете Yoursites123.com от секцията „Home Page“ и въведете предишно използваната;
 4. Натиснете „OK“, за да запазите промените.

Ако искате изцяло да рестартирате Opera, следвайте тези стъпки

 1. Затворете Opera и отворете командния ред от Start менюто (Натиснете Start и „R“, за да отворите „Run“, след което въведете „cmd“)
 2. Копирайте следния ред без кавички: „del %AppData%\Opera\Opera\operaprefs.ini“. Тази команда рестартира Operaprefs.ini файла
 3. Затворете cmd и отворете Opera.

Може да премахнете, нанесените от вируса щети, като използвате FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner и Malwarebytes са подходящи за откриване на потенциално нежелани програми и вируси, заедно с всичките им файлове и записи в регистрите, които са свързани с тях.

Специално предложение
действай сега!
Свали
Fortect Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Intego Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Съвместим с macOS
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Fortect Intego, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Fortect Intego разполага с безплатен неограничен скенер. Fortect Intego предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Fortect, може да опитате с SpyHunter 5.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Intego, може да опитате с Combo Cleaner.

Упътване за ръчно премахване на YourSites123.com вируси

Деинсталиране от Windows

За да премахнете Вирусът YourSites123.com от устройства с Windows 10/8, следвайте дадените по-долу стъпки:

 1. Въведете Control Panel (Контролен панел) в полето за търсене на Windows и натиснете Enter или кликнете върху резултатите от търсенето.
 2. В Programs/Програми, изберете Uninstall a program/Деинсталиране на програма. Деинсталиране от Windows
 3. От списъка открийте записите свързани с Вирусът YourSites123.com (или всякакви други инсталирани наскоро съмнителни програми).
 4. Кликнете с десния бутон на мишката върху приложението и изберете Uninstall/Деинсталиране.
 5. Ако се появи User Account Control/Управление на потребителски профили натиснете Yes/Да.
 6. Изчакайте да се финализира деинсталацията и натиснете OK. Деинсталиране от Windows

Ако използвате Windows 7/XP, използвайте следните инструкции:

 1. Кликнете върху старт менюто Windows Start > Control Panel/Контролен панел разположен в десния прозорец (ако използвате Windows XP, кликнете върху Add/Remove Programs/Добавяне/премахване на програма).
 2. В Контролния панел, изберете Programs/Програми > Uninstall a program/Деинсталиране на програма. Деинсталиране от Windows
 3. Изберете нежеланото приложение като кликнете върху него веднъж.
 4. В горния край натиснете Uninstall/Change/Деинсталиране/Промяна.
 5. В прозореца за потвърждение, изберете Yes/Да.
 6. Натиснете OK след като процеса по премахване бъде финализиран.

Премахване на YourSites123.com от Mac OS X система

 1. Ако използвате OS X, натиснете Go горе вляво и изберете Applications. Натиснете 'Go' и изберете 'Applications'
 2. Изчакайте, докато видите папката Applications и гледайте за YourSites123.com или други съмнителни програми. Сега натиснете дясно копче на всяко подобно въведение и изберете Move to Trash. Натиснете върху всяко зловредно въведение и изберете 'Move to Trash'

Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Изтриване на нежелани разширения от МS Edge:

 1. Натиснете Меню/Menu (трите хоризонтални точки в горния десен ъгъл на прозореца на браузъра) и изберете Разширения/Extensions.
 2. От списъка изберете разширението и кликнете върху иконата със зъбно колело.
 3. Кликнете върху Деинсталиране/Uninstall най-отдолу. Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Изчистете бисквитките и данните от сърфиране:

 1. Кликнете върху Меню/Menu (трите хоризонтални точки в горния десен ъгъл на прозореца на браузъра) и изберете  Поверителност и сигурност/Privacy & security.
 2. В раздела Изтриване на данните за сърфиране/Clear browsing data, натиснете бутона Изберете какво да изчистите/Choose what to clear.
 3. Изберете всичко (с изключение на пароли, въпреки че може да искате да включите също и разрешителни за медии, ако е приложимо) и натиснете Изтриване/Clear. Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Възстановете настройките за нов раздел и начална страница:

 1. Кликнете върху иконата на менюто и изберете Настройки/Settings.
 2. След това намерете раздел При стартиране/On startup.
 3. Натиснете Деактивирай/Disable в случай че откриете съмнителен домейн.

 Ако горният метод не сработи, нулирайте настройките на MS Edge по следния начин:

 1. Натиснете Ctrl + Shift + Esc, за да отворите Мениджъра на задачите/Task Manager.
 2. Натиснете стрелката Повече информация/More details в дъното на прозореца.
 3. Изберете раздел Информация/Details.
 4. Сега скролнете надолу и намерете всички записи, които съдържат Microsoft Edge в името си. Кликвате с десен бутон на всеки един от тях и избирате Край на задачата/End Task, за да прекъснете работата на MS Edge. Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Ако този начин не успее да ви помогне, ще трябва да използвате разширения метод за нулиране настройките на Edge. Не забравяйте, че преди това трябва да архивирате данните си. 

 1. В компютъра си намерете следната папка: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Натиснете Ctrl + A на клавиатурата, за да изберете всички папки.
 3. Кликнете с десен бутон върху тях и изберете Изтриване/Delete Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge
 4. Сега кликнете с десен бутон на мишката върху Start бутона и изберете Windows PowerShell (Admin).
 5. Когато се отвори новия прозорец, копирайте и поставете следната команда и след това натиснете Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Инструкции за базиран на Chromium Edge

Изтрийте разширенията от MS Edge (Chromium):

 1. Отворете Edge и изберете Настройки/Settings > Extensions/Разширения.
 2. Изтрийте нежеланите разширения като натиснете Премахване/Remove. Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Изчистване на кеша и данните за сайта:

 1. Отворете Меню/Menu и отидете в Настройки/Settings.
 2. Изберете Поверителност и услуги/Privacy and services.
 3. Под Изчистване на данните за сърфирането/Clear browsing data, натиснете Изберете какво да изчистите/Choose what to clear.
 4. Под Времеви диапазон/Time range, изберете През цялото време/All time.
 5. Изберете Почистване сега/Clear now. Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Нулиране на настройките на базиран на Chromium MS Edge:

 1. Отворете Меню/Menu и изберете Настройки/Settings.
 2. От лявата страна изберете Нулиране на настройките/Reset settings.
 3. Изберете Възстановяване на настройките до стойностите им по подразбиране/Restore settings to their default values.
 4. Потвърдете с Възстанови/Reset. Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Нулиране на настройките на Mozilla Firefox

Премахване на опасни разширения:

 1. Отворете браузъра Mozilla Firefox и кликнете върху Menu/Меню (три хоризонтални линии в горния десен ъгъл на прозореца).
 2. Изберете Add-ons/Добавки.
 3. Тук изберете плъгини, които са свързани с Вирусът YourSites123.com и натиснете Remove/Премахване. Нулиране на настройките на Mozilla Firefox

Нулирайте началната страница:

 1. Кликнете върху трите хоризонтални линии в горния десен ъгъл, за да се отвори менюто.
 2. Изберете Options/Опции.
 3. В опциите Home/начална страница, въведете предпочитан от вас сайт, който ще се отваря всеки път, когато отворите Mozilla Firefox.

Изчистете бисквитките и данните за уеб страницата:

 1. Натиснете Menu/Меню и изберете Options/Опции.
 2. Отидете в раздел Privacy & Security/Поверителност и сигурност.
 3. Скролнете надолу докато откриете Cookies and Site Data/Бисквитки и данни за уеб страницата.
 4. Натиснете Clear Data/Изчистване на данните…
 5. Изберете Cookies and Site Data/Бисквитки и данни за уеб страницата, както и Cached Web Content/Кеширано уеб съдържание и натиснете Clear/Изчистване. Нулиране на настройките на Mozilla Firefox

Нулиране на настройките на Mozilla Firefox

В случай че Вирусът YourSites123.com не бъде премахнато след като сте изпълнили горните инструкции, нулирайте настройките на Mozilla Firefox:

 1. Отворете браузъра Mozilla Firefox и натиснете Menu/Меню.
 2. Отидете в Help/Помощ и след това изберете Troubleshooting Information/Информация за разрешаване на проблеми. Нулиране на настройките на Mozilla Firefox
 3. В раздела Give Firefox a tune up/Настройки на Firefox кликнете върху Refresh Firefox…/Опресняване на Firefox…
 4. След като се появи изскачащия прозорец, потвърдете действието като натиснете Refresh Firefox/Опресняване на Firefox – това трябва да финализира премахването на Вирусът YourSites123.com. Нулиране на настройките на Mozilla Firefox

Нулиране на настройките на Google Chrome

Изтриване на зловредните разширения от Google Chrome:

 1. Отворете Google Chrome, кликнете върху Менюто/Menu (три вертикални точки в горния десен ъгъл) и изберете Още инструменти/More tools > /Разширения/Extensions.
 2. В новоотворения прозорец ще видите всички инсталирани разширения. Деинсталирайте всички съмнителни плъгини, които могат да имат връзка с Вирусът YourSites123.com като кликнете върху Премахване/Remove. Нулиране на настройките на Google Chrome

Изчистете кеш паметта и уеб данните от Chrome:

 1. Кликнете върху Меню/Menu и изберете и изберете Настройки/Settings.
 2. В раздела Поверителност и сигурност/Privacy and security, изберете Изчистване на данните за сърфирането/Clear browsing data.
 3. Изберете История на сърфиране, бисквитки и други данни за сайта/Browsing history, Cookies and other site data, както и Кеширани изображения/Cached images и файлове/files.
 4. Натиснете Изтриване на данни/Clear data. Нулиране на настройките на Google Chrome

Промяна на началната страница:

 1. Кликнете върху менюто и изберете Настройки/Settings.
 2. Потърсете съмнителен сайт като Вирусът YourSites123.com в раздела При стартиране/On startup.
 3. Кликнете върху Отваряне на специфична или няколко страници/Open a specific or set of pages и кликнете върху трите точки, за да се появи опцията Премахване/Remove.

Нулиране на настройките на Google Chrome:

Ако предните методи не са успели да ви помогнат, нулирайте настройките на Google Chrome, за да елиминирате всички компоненти на Вирусът YourSites123.com:

 1. Отворете Меню/Menu и изберете Настройки/Settings.
 2. В Настройки/Settings, скролвате надолу и кликвате върху Разширени/Advanced.
 3. Отново скролвате надолу и намирате раздела Нулиране и изчистване/ Reset and clean up.
 4. Сега натискате Възстановяване на настройките към първоначалното им състояние/Restore settings to their original defaults.
 5. Потвърдете с Нулиране на настройките/Reset settings за да финализирате премахването на Вирусът YourSites123.com. Нулиране на настройките на Google Chrome

Нулиране на настройките на Safari

Премахнете нежеланите разширения от Safari:

 1. Кликнете върху Safari > Preferences…/Предпочитания…
 2. В новия прозорец, изберете Extensions/Разширения.
 3. Изберете нежеланото приложение свързано с Вирусът YourSites123.com и изберете Uninstall/Деинсталирай. Нулиране на настройките на Safari

Изчистете бисквитките и други данни за уеб страници от Safari:

 1. Кликнете Safari > Clear History…/Изчисти история
 2. От падащото меню под Clear/Изчисти, изберете all history/цялата история.
 3. Потвърдете с Clear History/Изчисти историята. Нулиране на настройките на Safari

Нулирайте настройките на Safari, ако горните стъпки не са ви помогнали:

 1. Кликнете върхуSafari > Preferences…/Предпочитания…
 2. Отидете в раздел Advanced/Разширени.
 3. Поставете тикче на Show Develop menu/Показване на менюто за разработка в лентата с менюто.
 4. От лентата с менюто, кликнете Develop, и след това изберете Empty Caches/Изчисти кеш. Нулиране на настройките на Safari

След изтриването на тази потенциално нежелана програма и поправянето на всеки един от браузърите Ви, препоръчваме да сканирате компютъра си с добра антивирусна. Това ще помогне да се отървете от регистърни следи от YourSites123.com и също така ще намери свързани паразити и възможни инфекции с малуер. За тази цел можете да използвате нашият най-добър малуер ремувър: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner или Malwarebytes.

Препоръчано за Вас

Не позволявайте на правителството да ви шпионира

Правителствата имат много причини за проследяване на потребителски данни и шпиониране на гражданите, затова е добре да се замислите и да разберете повече за съмнителните практики за събиране на информация. За да избегнете нежелано проследяване или шпиониране, трябва да бъдете напълно анонимни в Интернет. 

Може да изберете различно местоположение, когато сте онлайн и имате достъп до желани материали без ограничение на специфично съдържание. Може да се радвате на Интернет връзка без рискове да бъдете хакнати, като използвате VPN услугата Private Internet Access.

Управлявайте информацията, която може да бъде използвана от правителството или трети страни и сърфирайте в мрежата без да бъдете шпионирани. Дори да не участвате в някакви незаконни дейности или се доверявате на избора си на услуги и платформи, имайте едно наум за собствената си сигурност и вземете превантивни мерки като използвате VPN услуга.

Архивиране на файлове в случай на атака на зловреден софтуер

Компютърните потребители могат да понесат различни загуби, които се дължат на кибер инфекции или на техни собствени грешки. Софтуерни проблеми, причинени от зловреден софтуер или загуба на информация, дължаща се на криптиране, могат да доведат до различни последици за устройството ви или дори до непоправими щети. Когато разполагате с адекватни актуални резервни файлове лесно може да се възстановите след подобен инцидент и да се върнете към работата си.

Актуализациите на резервните файлове след всяка промяна в устройството са изключителни важни, за да може да се върнете на точното място, на което сте спрели работа, когато зловреден софтуер или друг проблем с устройството е причинило загуба на информация или е прекъснало работата ви.

Когато разполагате с предишна версия на важен документ или проект, може да избегнете чувството на безсилие и стреса. Доста е полезно в случай на изненадваща зловредна атака. Използвайте Data Recovery Pro за възстановяване на системата.

За автора
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Ако това безплатно упътване за премахване Ви е помогнало и сте доволни от нашата услуга, моля подкрепете ни, като направите дарение, за да продължим да поддържаме услугата. Дори най-малката сума ще бъде оценена.

Свържете се с Olivia Morelli
За компанията Esolutions

Ръководства за премахване на други езици