Премахни DNS Unlocker адуер (Инструкции за премахване) - актуализирано авг. 2017

Упътване за премахване на DNS Unlocker адуер

Какво е Вирусът DNS Unlocker?

Какво е DNS Unlocker?

DNS Unlocker adware

Вирусът DNS Unlocker е безплатно приложение, което вече предизвика различни дискусии между интернет потребителите. Точно затова, специалистите по защитен софтуер са решили да го разгледат по-задълбочено. За съжаление, резултатите не са много задоволителни, защото изглежда, че този инструмент се категоризира като рекламен софтуер (adware) и потенциално нежелано приложение.

Също както и клонинга му CloudScout, той съобщава: Отключете блокирани уеб страници и дигитални медии безплатно! Нашият DNS сървър е по-бърз от VPM, по-лесен за инсталиране (Unblock blocked websites and digital media for Free! Our DNS service is faster than VPM, simpler to setup...). И все пак, изглежда, че дори да нямате намерение да сваляте тази програма на компютъра си, тя може да се появи на него без вашето одобрение. Това е така, защото се разпространява чрез измислена маркетингова стратегия наречена „групиране“. Специалистите по компютърна сигурност са установили, че се разпространява заедно с друг безплатен софтуер, например програми за изтегляне на информация, програми за създаване на PDF формуляри, мултимедийни плейъри и др.

Такива софтуерни пакети обикновено се промотират на популярни уеб страници като download.com, soft32.com, softonoc.com, cnet.com и др. Освен това, за да откриете рекламния софтуер DNS Unlocker докато инсталирате друг безплатен софтуер, трябва да следите внимателно всяка стъпка от инсталацията, защото този инструмент се разкрива по много подвеждащ начин. Затова, именно се и категоризира като потенциално нежелана програма (ПНП/PUP).

DNS Unlocker поддържа по-голяма част от популярните браузъри включително Google Chrome, Mozilla Firefox и Internet Explorer. След като попадне в компютъра, може да се опита да похити всички уеб браузъри и да започне лансирането на маркетингови кампании, които се използват, за да генерират рекламни приходи. За тази цел може да генерира тонове реклами, които се появяват под формата на текстови линкове, банери, изскачащи реклами (pop-up) и др.

Внимавайте с тези комерсиални предложения, дори да ви изглеждат привлекателни. В действителност, този съмнителен рекламен софтуер, има за цел да ви накара да посетите определени уеб страници, които за съжаление, може да са както ненадеждни, така и небезопасни. За да избегнете проблема с това рисково пренасочване на DNS Unlocker, подминавайте всички негови реклами и избягвайте всяко друго съдържание, предоставяно от тази програма. Ако вече сте видели заблуждаващи реклами, били сте пренасочени, усетили сте забавяне в работата на компютъра си и други проблеми, най-добре е да започнете пълно сканиране на системата с надеждна програма против зловреден софтуер, например FortectIntego.

DNS Unlocker adware

Как DNSUnlocker може да похити компютъра ми?

Както споменахме по-горе, проникването на този паразит в компютъра е пряко свързано със софтуерните пакети. Неговите създатели разчитат на пакетния метод на разпространение, който е подвеждащ метод за разпространение на програми от рекламен тип (adware), браузър похитители и други потенциално нежелани програми измежду нищо неподозиращите потребители.

Обикновено, този рекламен софтуер започва да се показва веднага след инсталирането на популярни приложения като програми за сваляне или софтуер за видео стрийминг. Бъдете много внимателни, защото софтуерните пакети обикновено съдържат повече от две програми, така че е много вероятно DNS Unlocker да бъде придружен от друга потенциално нежелана програма (ПНП/PUP), например, Linkey вирус, CinemaPlusPro adware, CrossBrowser, Iminent Toolbar и други хибриди между рекламен софтуер и браузър похитители.

Ако искате да се предпазите от инсталирането на подобни софтуерни пакети, трябва да сте по-внимателни, когато инсталирате безплатни програми. Винаги избирайте опцията за Разширена (Advanced) или Custom (Потребителска) инсталация, която е по-обхватна в сравнение с Бърза (Quick) или Основна (Basic) инсталация. По този начин ще имате възможност да видите и да махнете отметките на всички програми, които са за „изтегляне по избор“. За тази цел трябва да преминете през целия инсталационен процес стъпка по стъпка и да махнете отметките, които са предварително зададени по подразбиране.

Премахването на DNS Unlocker е препоръчително да се извърши колкото се може по-скоро, след като сте забелязали проникването му в компютъра си. В противен случай, може да се сблъскате с различни видове пренасочване, забавяне на работата на компютъра, реклами, изтичане на информация и други подобни проблеми. Може да се отървете от този досаден рекламен софтуер (adware) с помощта на ръководството за ръчно премахване или чрез опцията за автоматично премахване.

Ако времето ви е ценно и искате да сте сигурни, че всеки съмнителен компонент от този вирус е премахнат, не губете време и инсталирайте една от следните програми: FortectIntego, Malwarebytes. Трябва да актуализирате антишпионския софтуер, да го пуснете в действие, да стартирате пълно системно сканиране и да премахнете всички свързани с вируса DNS Unlocker файлове.

Обновление за премахването на вируса DNS Unlocker (1):

Изглежда, че този рекламен софтуер може да обърка DNS настройките на компютъра ви. За да премахнетеDNS Unlocker напълно, трябва да изпълните стъпките по премахването му, които са дадени на следващата страница и да възстановите DNS настройките на компютъра си. За тази цел следвайте инструкциите:

 1. Отворете „Контролен Панел (Control Panel)“ на компютъра и отидете на „Мрежи и Интернет (Network and Internet)“ -> „Мрежи и Център за споделяне (Network and Sharing Center)“-> „Променете настройките на адаптера (Change Adapter Settings)“. Трябва да видите активната интернет връзка.
 2. С десен бутон на мишката избирате „Свойства (Properties)“ ще намерите „Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)“. Сложете отметка и отново натиснете „Свойства (Properties)“. Когато сте в прозореца Свойства, уверете се, че са избрани опциите “Автоматично получаване на IP адрес (Obtain an IP address automatically)” и “Автоматично получаване на адрес на DNS сървър (Obtain DNS server address automatically!)”. Както вече ви предупредихме, зловредният DNS Unlocker може да се опита да промени тези настройки, за да се предпази от премахване!
 3. Изберете „OK”, за да запазите промените.

Обновление за премахването на вируса DNS Unlocker (2):

Известно е, че това приложение от рекламен тип има вече няколко обновления. Според последните новини, той може да скрие файловете си на компютъра ви, така че да останат незабелязани. Ако вече сте използвали актуален антишпионски софтуер, за да сканирате компютъра си за зловредни файлове или сте следвали нашите инструкции за ръчно отстраняване на DNS Unlocker и не сте успели да го отстраните, трябва да изпълните следните стъпки след неуспешното премахване:

 1. Отворете „Контролен Панел (Control Panel)“ и отидете на „Облик и Персонализиране (Appearance and Personalization)“ -> „Опции за папките (Folder Options)“
 2. Отидете на бутон „Изглед (View/0“ и изберете „Показвай скритите файлове, папки и дискове (Show hidden files, folders and drives)“ и махнете отметката от „Скрий разширенията на познатите типове файлове (Hide extensions for known file types)“. Натиснете „Приложи (Apply)“, за да запазите промените.
 3. Сега натиснете едновременно клавиши Windows и R, за да стартирате Run (Изпълни) и въведете %temp%. След като натиснете „Enter“, ще се озовете в нова директория.
 4. Изберете всички временни файлове, които са видими тук и ги изтрийте.

Също така, проверете „Програмни файлове (Program Files)“ и „Папки с програмна информация (Program Data Folders)“ за подозрителни файлове, които може да принадлежат на вируса DNS Unlocker. Уверете се, че сте проверили и двете дискови пространства C: и D:. На-накрая, ако рекламите на DNS Unlocker продължат да се показват в уеб браузъра ви, отидете в папката „Информация за приложения“ („Appdata“) и изтрийте профила си в този браузър.

Други версии на DNS Unlocker:

DNS Unlocker Версия 1.3: Този тип DNS Unlocker е същият като предшественика си. Той претендира да може да установява връзка към различен DNS сървър, като ледствието от това е осигуряване на достъп до блокирани домейни. И все пак, също както и при по-старата версия, това е приложение поддържащо рекламен софтуер, който активно търси да генерира приходи най-вече от реклама. Освен това, може да проследява „жертвите“ си и да събира лична информация.

Типично за тази програма е, че прониква в компютрите чрез софтуерни пакети, като опционален компонент. След като веднъж проникне, започва показването на спонсорирани изскачащи реклами (pop-up) и предизвиква пренасочване на браузъра. Също така може да инсталира бисквитки, да събира и споделя информация, да злоупотребява с ресурсите на компютъра, да подправя настройките на браузъра, да блокира опитите за нейното премахване и други неспоменати действия.

DNS Unlocker Версия 1.4: Малко след появата на Версия 1.3 на DNS Unlocker, се появява нова актуализация на DNS Unlocker. Среща се под името DNS Unlocker версия 1.4. Освен някои технически обновления, принципът на това приложение се запазва същия – да похищава уеб браузъри и да показва спонсорирани реклами. Програмирана е по такъв начин, че да генерира трафик към спонсорираните уеб страници и да увеличава ранка на домейните на трети лица. Трябва да споменем, че също се използва и за събиране на лична информация без да иска позволение и може да повлияе отрицателно на работата на уеб браузъра.

Както сами виждате, вирусът DNS Unlocker се крие под различни имена и понякога, посредством реклами, лесно може да ви подведе да си мислите, че си имате работа с поредната потенциално нежелана програма (ПНП/PUP). Ако имате проблеми с рекламни изявления, носещи етикет „Осъществено от DNS (Powered by DNS)“, „достига до вас благодарение на DNSUnlocker (brought to you by DNSUnlocker)“ и други подобни, вие си имате работа със същия вирус.

В този случай, трябва да използвате дадените по-долу инструкции стъпка по стъпка, за да възстановите компютъра си. Имайте предвид, че тази заплаха се счита за агресивна, затова нашият екип препоръчва да използвате опцията за автоматично премахване.

Може да премахнете, нанесените от вируса щети, като използвате FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner и Malwarebytes са подходящи за откриване на потенциално нежелани програми и вируси, заедно с всичките им файлове и записи в регистрите, които са свързани с тях.

Специално предложение
действай сега!
Свали
Fortect Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Intego Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Съвместим с macOS
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Fortect Intego, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Fortect Intego разполага с безплатен неограничен скенер. Fortect Intego предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Fortect, може да опитате с SpyHunter 5.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Intego, може да опитате с Combo Cleaner.

Упътване за ръчно премахване на DNS Unlocker адуер

Деинсталиране от Windows

За да премахнете Вирусът DNS Unlocker от устройства с Windows 10/8, следвайте дадените по-долу стъпки:

 1. Въведете Control Panel (Контролен панел) в полето за търсене на Windows и натиснете Enter или кликнете върху резултатите от търсенето.
 2. В Programs/Програми, изберете Uninstall a program/Деинсталиране на програма. Деинсталиране от Windows
 3. От списъка открийте записите свързани с Вирусът DNS Unlocker (или всякакви други инсталирани наскоро съмнителни програми).
 4. Кликнете с десния бутон на мишката върху приложението и изберете Uninstall/Деинсталиране.
 5. Ако се появи User Account Control/Управление на потребителски профили натиснете Yes/Да.
 6. Изчакайте да се финализира деинсталацията и натиснете OK. Деинсталиране от Windows

Ако използвате Windows 7/XP, използвайте следните инструкции:

 1. Кликнете върху старт менюто Windows Start > Control Panel/Контролен панел разположен в десния прозорец (ако използвате Windows XP, кликнете върху Add/Remove Programs/Добавяне/премахване на програма).
 2. В Контролния панел, изберете Programs/Програми > Uninstall a program/Деинсталиране на програма. Деинсталиране от Windows
 3. Изберете нежеланото приложение като кликнете върху него веднъж.
 4. В горния край натиснете Uninstall/Change/Деинсталиране/Промяна.
 5. В прозореца за потвърждение, изберете Yes/Да.
 6. Натиснете OK след като процеса по премахване бъде финализиран.

Премахване на DNS Unlocker от Mac OS X система

 1. Ако използвате OS X, натиснете Go горе вляво и изберете Applications. Натиснете 'Go' и изберете 'Applications'
 2. Изчакайте, докато видите папката Applications и гледайте за DNS Unlocker или други съмнителни програми. Сега натиснете дясно копче на всяко подобно въведение и изберете Move to Trash. Натиснете върху всяко зловредно въведение и изберете 'Move to Trash'

Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Изтриване на нежелани разширения от МS Edge:

 1. Натиснете Меню/Menu (трите хоризонтални точки в горния десен ъгъл на прозореца на браузъра) и изберете Разширения/Extensions.
 2. От списъка изберете разширението и кликнете върху иконата със зъбно колело.
 3. Кликнете върху Деинсталиране/Uninstall най-отдолу. Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Изчистете бисквитките и данните от сърфиране:

 1. Кликнете върху Меню/Menu (трите хоризонтални точки в горния десен ъгъл на прозореца на браузъра) и изберете  Поверителност и сигурност/Privacy & security.
 2. В раздела Изтриване на данните за сърфиране/Clear browsing data, натиснете бутона Изберете какво да изчистите/Choose what to clear.
 3. Изберете всичко (с изключение на пароли, въпреки че може да искате да включите също и разрешителни за медии, ако е приложимо) и натиснете Изтриване/Clear. Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Възстановете настройките за нов раздел и начална страница:

 1. Кликнете върху иконата на менюто и изберете Настройки/Settings.
 2. След това намерете раздел При стартиране/On startup.
 3. Натиснете Деактивирай/Disable в случай че откриете съмнителен домейн.

 Ако горният метод не сработи, нулирайте настройките на MS Edge по следния начин:

 1. Натиснете Ctrl + Shift + Esc, за да отворите Мениджъра на задачите/Task Manager.
 2. Натиснете стрелката Повече информация/More details в дъното на прозореца.
 3. Изберете раздел Информация/Details.
 4. Сега скролнете надолу и намерете всички записи, които съдържат Microsoft Edge в името си. Кликвате с десен бутон на всеки един от тях и избирате Край на задачата/End Task, за да прекъснете работата на MS Edge. Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Ако този начин не успее да ви помогне, ще трябва да използвате разширения метод за нулиране настройките на Edge. Не забравяйте, че преди това трябва да архивирате данните си. 

 1. В компютъра си намерете следната папка: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Натиснете Ctrl + A на клавиатурата, за да изберете всички папки.
 3. Кликнете с десен бутон върху тях и изберете Изтриване/Delete Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge
 4. Сега кликнете с десен бутон на мишката върху Start бутона и изберете Windows PowerShell (Admin).
 5. Когато се отвори новия прозорец, копирайте и поставете следната команда и след това натиснете Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Инструкции за базиран на Chromium Edge

Изтрийте разширенията от MS Edge (Chromium):

 1. Отворете Edge и изберете Настройки/Settings > Extensions/Разширения.
 2. Изтрийте нежеланите разширения като натиснете Премахване/Remove. Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Изчистване на кеша и данните за сайта:

 1. Отворете Меню/Menu и отидете в Настройки/Settings.
 2. Изберете Поверителност и услуги/Privacy and services.
 3. Под Изчистване на данните за сърфирането/Clear browsing data, натиснете Изберете какво да изчистите/Choose what to clear.
 4. Под Времеви диапазон/Time range, изберете През цялото време/All time.
 5. Изберете Почистване сега/Clear now. Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Нулиране на настройките на базиран на Chromium MS Edge:

 1. Отворете Меню/Menu и изберете Настройки/Settings.
 2. От лявата страна изберете Нулиране на настройките/Reset settings.
 3. Изберете Възстановяване на настройките до стойностите им по подразбиране/Restore settings to their default values.
 4. Потвърдете с Възстанови/Reset. Нулиране на настройките на MS Edge/Chromium Edge

Нулиране на настройките на Mozilla Firefox

Премахване на опасни разширения:

 1. Отворете браузъра Mozilla Firefox и кликнете върху Menu/Меню (три хоризонтални линии в горния десен ъгъл на прозореца).
 2. Изберете Add-ons/Добавки.
 3. Тук изберете плъгини, които са свързани с Вирусът DNS Unlocker и натиснете Remove/Премахване. Нулиране на настройките на Mozilla Firefox

Нулирайте началната страница:

 1. Кликнете върху трите хоризонтални линии в горния десен ъгъл, за да се отвори менюто.
 2. Изберете Options/Опции.
 3. В опциите Home/начална страница, въведете предпочитан от вас сайт, който ще се отваря всеки път, когато отворите Mozilla Firefox.

Изчистете бисквитките и данните за уеб страницата:

 1. Натиснете Menu/Меню и изберете Options/Опции.
 2. Отидете в раздел Privacy & Security/Поверителност и сигурност.
 3. Скролнете надолу докато откриете Cookies and Site Data/Бисквитки и данни за уеб страницата.
 4. Натиснете Clear Data/Изчистване на данните…
 5. Изберете Cookies and Site Data/Бисквитки и данни за уеб страницата, както и Cached Web Content/Кеширано уеб съдържание и натиснете Clear/Изчистване. Нулиране на настройките на Mozilla Firefox

Нулиране на настройките на Mozilla Firefox

В случай че Вирусът DNS Unlocker не бъде премахнато след като сте изпълнили горните инструкции, нулирайте настройките на Mozilla Firefox:

 1. Отворете браузъра Mozilla Firefox и натиснете Menu/Меню.
 2. Отидете в Help/Помощ и след това изберете Troubleshooting Information/Информация за разрешаване на проблеми. Нулиране на настройките на Mozilla Firefox
 3. В раздела Give Firefox a tune up/Настройки на Firefox кликнете върху Refresh Firefox…/Опресняване на Firefox…
 4. След като се появи изскачащия прозорец, потвърдете действието като натиснете Refresh Firefox/Опресняване на Firefox – това трябва да финализира премахването на Вирусът DNS Unlocker. Нулиране на настройките на Mozilla Firefox

Нулиране на настройките на Google Chrome

Изтриване на зловредните разширения от Google Chrome:

 1. Отворете Google Chrome, кликнете върху Менюто/Menu (три вертикални точки в горния десен ъгъл) и изберете Още инструменти/More tools > /Разширения/Extensions.
 2. В новоотворения прозорец ще видите всички инсталирани разширения. Деинсталирайте всички съмнителни плъгини, които могат да имат връзка с Вирусът DNS Unlocker като кликнете върху Премахване/Remove. Нулиране на настройките на Google Chrome

Изчистете кеш паметта и уеб данните от Chrome:

 1. Кликнете върху Меню/Menu и изберете и изберете Настройки/Settings.
 2. В раздела Поверителност и сигурност/Privacy and security, изберете Изчистване на данните за сърфирането/Clear browsing data.
 3. Изберете История на сърфиране, бисквитки и други данни за сайта/Browsing history, Cookies and other site data, както и Кеширани изображения/Cached images и файлове/files.
 4. Натиснете Изтриване на данни/Clear data. Нулиране на настройките на Google Chrome

Промяна на началната страница:

 1. Кликнете върху менюто и изберете Настройки/Settings.
 2. Потърсете съмнителен сайт като Вирусът DNS Unlocker в раздела При стартиране/On startup.
 3. Кликнете върху Отваряне на специфична или няколко страници/Open a specific or set of pages и кликнете върху трите точки, за да се появи опцията Премахване/Remove.

Нулиране на настройките на Google Chrome:

Ако предните методи не са успели да ви помогнат, нулирайте настройките на Google Chrome, за да елиминирате всички компоненти на Вирусът DNS Unlocker:

 1. Отворете Меню/Menu и изберете Настройки/Settings.
 2. В Настройки/Settings, скролвате надолу и кликвате върху Разширени/Advanced.
 3. Отново скролвате надолу и намирате раздела Нулиране и изчистване/ Reset and clean up.
 4. Сега натискате Възстановяване на настройките към първоначалното им състояние/Restore settings to their original defaults.
 5. Потвърдете с Нулиране на настройките/Reset settings за да финализирате премахването на Вирусът DNS Unlocker. Нулиране на настройките на Google Chrome

Нулиране на настройките на Safari

Премахнете нежеланите разширения от Safari:

 1. Кликнете върху Safari > Preferences…/Предпочитания…
 2. В новия прозорец, изберете Extensions/Разширения.
 3. Изберете нежеланото приложение свързано с Вирусът DNS Unlocker и изберете Uninstall/Деинсталирай. Нулиране на настройките на Safari

Изчистете бисквитките и други данни за уеб страници от Safari:

 1. Кликнете Safari > Clear History…/Изчисти история
 2. От падащото меню под Clear/Изчисти, изберете all history/цялата история.
 3. Потвърдете с Clear History/Изчисти историята. Нулиране на настройките на Safari

Нулирайте настройките на Safari, ако горните стъпки не са ви помогнали:

 1. Кликнете върхуSafari > Preferences…/Предпочитания…
 2. Отидете в раздел Advanced/Разширени.
 3. Поставете тикче на Show Develop menu/Показване на менюто за разработка в лентата с менюто.
 4. От лентата с менюто, кликнете Develop, и след това изберете Empty Caches/Изчисти кеш. Нулиране на настройките на Safari

След изтриването на тази потенциално нежелана програма и поправянето на всеки един от браузърите Ви, препоръчваме да сканирате компютъра си с добра антивирусна. Това ще помогне да се отървете от регистърни следи от DNS Unlocker и също така ще намери свързани паразити и възможни инфекции с малуер. За тази цел можете да използвате нашият най-добър малуер ремувър: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner или Malwarebytes.

Препоръчано за Вас

Не позволявайте на правителството да ви шпионира

Правителствата имат много причини за проследяване на потребителски данни и шпиониране на гражданите, затова е добре да се замислите и да разберете повече за съмнителните практики за събиране на информация. За да избегнете нежелано проследяване или шпиониране, трябва да бъдете напълно анонимни в Интернет. 

Може да изберете различно местоположение, когато сте онлайн и имате достъп до желани материали без ограничение на специфично съдържание. Може да се радвате на Интернет връзка без рискове да бъдете хакнати, като използвате VPN услугата Private Internet Access.

Управлявайте информацията, която може да бъде използвана от правителството или трети страни и сърфирайте в мрежата без да бъдете шпионирани. Дори да не участвате в някакви незаконни дейности или се доверявате на избора си на услуги и платформи, имайте едно наум за собствената си сигурност и вземете превантивни мерки като използвате VPN услуга.

Архивиране на файлове в случай на атака на зловреден софтуер

Компютърните потребители могат да понесат различни загуби, които се дължат на кибер инфекции или на техни собствени грешки. Софтуерни проблеми, причинени от зловреден софтуер или загуба на информация, дължаща се на криптиране, могат да доведат до различни последици за устройството ви или дори до непоправими щети. Когато разполагате с адекватни актуални резервни файлове лесно може да се възстановите след подобен инцидент и да се върнете към работата си.

Актуализациите на резервните файлове след всяка промяна в устройството са изключителни важни, за да може да се върнете на точното място, на което сте спрели работа, когато зловреден софтуер или друг проблем с устройството е причинило загуба на информация или е прекъснало работата ви.

Когато разполагате с предишна версия на важен документ или проект, може да избегнете чувството на безсилие и стреса. Доста е полезно в случай на изненадваща зловредна атака. Използвайте Data Recovery Pro за възстановяване на системата.

За автора
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ръководителят

Ако това безплатно упътване за премахване Ви е помогнало и сте доволни от нашата услуга, моля подкрепете ни, като направите дарение, за да продължим да поддържаме услугата. Дори най-малката сума ще бъде оценена.

Свържете се с Ugnius Kiguolis
За компанията Esolutions

Ръководства за премахване на други езици