Премахни Advanced PC Fixer вирус (Упътване за премахване) - актуализирано мар. 2017

Упътване за премахване на Advanced PC Fixer вируси

Какво е Вирусът Advanced PC Fixer?

Какво трябва да знаете преди да използвате Advanced PC Fixer?

Първото нещо, което трябва да знаете е, че Advanced PC Fixer не е вирус. Това е потенциално нежелана програма (PUP), която е представена от своите създатели – Pcvark Software Pvt. Ltd. като оптимизиращ инструмент. Програмата идва от същия издател, както и US System Care и има две верси – платена и безплатна. Потребителите могат да инсталират и двете версии от официалната уеб страница. И все пак, веднъж попаднала в компютъра ви, програмата започва да използва агресивните си скенери, за да генерира пари от пълната си версия. Търговците на софтуер за сигурност вече са включили този инструмент в базата си данни като MSIL/AdvancedPcCare.C, Win32.Application.PC, vark.AW32.Application.Pcvark!c, Program.Unwanted.1724, etc. И все пак, този инструмент нито е вирус, нито зловреден софтуер. Създателите на софтуера използват официалната си страница, за да рекламират този оптимизатор.

В крайна сметка, може да се окажете разочаровани след като инсталирате това приложение на компютъра си, защото това просто е поредният оптимизатор, който се интересува единствено от парите. Създателите на подобни програми активно използват умна маркетингова стратегия, която подвежда потребителите да повярват, че компютрите им са пълни с проблеми. След като изтеглите безплатната версия на Advanced PC Fixer, може да видите, че работи като скенер, който единствено открива проблемите в компютъра. Някои компютърни потребители може и да се заинтересуват от закупуването на платената версия на компютърния оптимизатор, който твърди, че може да оправи всички открити проблеми. И все пак, ако все още не сте закупили този инструмент, въобще не се и замисляйте. Вместо това, започнете с премахването на Advanced PC Fixer и се отървете от нежеланите системни сканирания.

Този инструмент се предполага, че подобрява скоростта на компютъра, оптимизира регистрите на Windows Registry и поправя различни грешки; но едва ли ще подобри работата на компютъра ви, а и увеличава съвсем малко свободното място. Размерът на регистрите може да бъде намален с само няколко килобайта, така че едва ли ще забележите някаква промяна. Ако се нуждаете от компютърен инструмент, потърсете други онлайн възможности онлайн. И все пак, преди да инсталирате приложение, което да ви е полезно, първо трябва да премахнете Advanced PC Fixer. За тази цел може да използвате ръководството за деинсталиране, което е дадено под статията. След неговото използване, винаги сканирайте системата си с надежден антивирусен софтуер, за да сте сигурни, че не сте заразени с вирус. Препоръчваме ви да изберете FortectIntego или SpyHunter 5Combo Cleaner; разбира се може да използвате и която и да е друга предпочитана от вас програма.

Екранно изображение на вируса Advanced PC Fixer

Възможно ли е оптимизаторът да е инсталиран без мое знание?

Както вече споменахме, Advanced PC Fixer има официална уеб страница и потребителите могат да инсталират безплатната версия или да закупят платената от там. Ако сте инсталирали приложението от там, няма от какво да се притеснявате. Според създателите на тази програма, те не използват бандлинг за да промотират инструмента си в интернет, така че не е възможно да се появи в компютъра ви изневиделица. Похищението на Advanced PC Fixer не може да стане случайно и този инструмент не се добавя като допълнителен компонент в софтуерни пакети. Ако искате да научите повече детайли за правилното инсталирането на безплатен софтуер, трябва да спрете да използвате „Препоръчани“ или „Стандартни“ настройки. За да видите квадратчетата с предварително избраните приложения, трябва да изберете „Разширени“ или „Потребителски“ настройки. Като използвате тези настройки, извършвайте всяка инсталационна стъпка внимателно и махайте отметките от предварително избраните приложения.

Как да премахнем Advanced PC Fixer?

Вирусът Advanced PC Fixer не е зловреден, така че зависи единствено от вас дали ще го оставите на компютъра си. Не е добър знак да бъдете прекъсвани от системните скенери и предупредителните съобщения всеки ден, така че ако тези известия ви досаждат, деинсталирайте оптимизатора. Ако не обмисляте закупуването на платената версия на програмата, премахнете Advanced PC Fixer без никакви колебания. За да го премахнете сами, следвайте дадените по-долу инструкции. Спазвайте ги внимателно, за да избегнете евентуални трудности:

  1. Натиснете “Start” бутона;
  2. Влезте в „Контролен панел“ (“Control Panel”);
  3. Открийте “Advanced PC Fixer” и изберете функцията „Деинсталирай“ (“Uninstall”);
  4. Завършете процеса като натиснете “OK”.

И все пак, след като приключите с ръчното премахване Advanced PC Fixer, добре е да помислите за сканиране на компютъра си с надеждна програма против зловреден софтуер, като FortectIntego или SpyHunter 5Combo Cleaner. Това ще гарантира, че компютърът ви е чист от потенциално нежелани програми и техните компоненти.

Специално предложение
действай сега!
Свали
Fortect Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Intego Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Съвместим с macOS
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Fortect Intego, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Fortect Intego разполага с безплатен неограничен скенер. Fortect Intego предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Fortect, може да опитате с SpyHunter 5.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Intego, може да опитате с Combo Cleaner.

Препоръчано за Вас

Не позволявайте на правителството да ви шпионира

Правителствата имат много причини за проследяване на потребителски данни и шпиониране на гражданите, затова е добре да се замислите и да разберете повече за съмнителните практики за събиране на информация. За да избегнете нежелано проследяване или шпиониране, трябва да бъдете напълно анонимни в Интернет. 

Може да изберете различно местоположение, когато сте онлайн и имате достъп до желани материали без ограничение на специфично съдържание. Може да се радвате на Интернет връзка без рискове да бъдете хакнати, като използвате VPN услугата Private Internet Access.

Управлявайте информацията, която може да бъде използвана от правителството или трети страни и сърфирайте в мрежата без да бъдете шпионирани. Дори да не участвате в някакви незаконни дейности или се доверявате на избора си на услуги и платформи, имайте едно наум за собствената си сигурност и вземете превантивни мерки като използвате VPN услуга.

Архивиране на файлове в случай на атака на зловреден софтуер

Компютърните потребители могат да понесат различни загуби, които се дължат на кибер инфекции или на техни собствени грешки. Софтуерни проблеми, причинени от зловреден софтуер или загуба на информация, дължаща се на криптиране, могат да доведат до различни последици за устройството ви или дори до непоправими щети. Когато разполагате с адекватни актуални резервни файлове лесно може да се възстановите след подобен инцидент и да се върнете към работата си.

Актуализациите на резервните файлове след всяка промяна в устройството са изключителни важни, за да може да се върнете на точното място, на което сте спрели работа, когато зловреден софтуер или друг проблем с устройството е причинило загуба на информация или е прекъснало работата ви.

Когато разполагате с предишна версия на важен документ или проект, може да избегнете чувството на безсилие и стреса. Доста е полезно в случай на изненадваща зловредна атака. Използвайте Data Recovery Pro за възстановяване на системата.

За автора
Alice Woods
Alice Woods

Ако това безплатно упътване за премахване Ви е помогнало и сте доволни от нашата услуга, моля подкрепете ни, като направите дарение, за да продължим да поддържаме услугата. Дори най-малката сума ще бъде оценена.

Свържете се с Alice Woods
За компанията Esolutions

Ръководства за премахване на други езици