Премахни KMSPico вирус (Упътване за премахване) - 2017 актуализация

Упътване за премахване на KMSPico вируси

Какво е Вирусът KMSPico?

KMSPico е опасен инструмент, създаден да активира нерегистрирани продукти на Microsoft

Вирусът KMSPicoKMSPico е опасен инструмент, който активно се предлага за активация на Windows 10, 7 или Microsoft Offic

KMSPico е нелегален софтуер, който предлага да активира безплатно Windows 10, както и други версии на операционна система Windows. За съжаление тази Система за управление на ключове (Key Management System) не е безопасна и няма нищо общо с Microsoft Corporation. Специалистите предупреждават, че потребителите могат да изложат компютрите си на опасност, използвайки това приложение, тъй като то изисква деактивация на антивирусния софтуер. В резултат на това системата става уязвима на потенциално нежелани програми и дори зловреден софтуер. За съжаление потребителите все още търсят сайтове, от които да изтеглят KMSPico за да преодолеят ограниченията на Microsoft и да използват продуктите на Windows или Microsoft безплатно. Все още никой от тях не предоставя надеждна информация за това как работи този инструмент. Вероятно потребителите се подвеждат по неверни статии и излагат компютрите си на различни кибер заплахи без дори да подозират.

Наименование KMSPico
Тип Нелегален системен инструмент
Ниво на опасност Високо
Основен файл Secoh-qad.exe
Разпространение Може да бъде изтеглен от ненадеждни уеб страници или да достигне до системата чрез софтуерни пакети (бандлинг)
Потенциални опасности Компютрите могат да бъдат инфектирани с други ненадеждни и потенциално опасни програми
Премахване Деинсталирайте KMSPico и проверете системата с професионален инструмент за премахване на зловреден софтуер, за да сте сигурни, че няма вируси. Според нас най-добрият избор е FortectIntego

Докато обсъждате този инструмент и се чудите дали KMSPico е безопасен за потребителите или не, трябва първо да разберете какво всъщност означава термина KMS или Key Management Service(Услуга за управление на ключове). В действителност това е технология, използвана от Microsoft, за активиране на услуги през локална мрежа без да е необходимо всеки отделен компютър да се свързва с разработчика.

Обикновено мрежовите администратори се свързват със сървърите на KMS чрез Отдалечена процедура (Remote Procedure Call) и след това активират желаните услуги. Обаче през 2017 и дори по-рано, създателите или етичния хакерски екип, както сами се представят, предлагат начин да се замени съществуващия ключ с нов лицензионен ключ и активиране на услугите без свързване към KMS сървър. Тази дейност се смята за незаконна!

Първият проблем, който се появява при използването на KMSpico за Windows 10, 7 и други версии на операционната система, е фактът, че изтича и трябва да се подновява на всеки 180 дни. Това означава, че програмата трябва да работи на компютъра без почивка, за да могат потребителите да я използват както трябва. Изглежда обаче, че никой от IT специалистите не е запознат с всички функции на този софтуер и е възможно да се появят и други проблеми.

Затова съветваме потребителите или да избягват този инструмент, или да деинсталират KMSPico заедно със Secoh-qad.exe, Secoh-qad.dll и други подобни компоненти незабавно. Нелегалните програми могат да бъдат използвани за отваряне на задни врати (бекдор) в системата и за привличане на още зловреден софтуер. Затова ви съветваме да поддържате компютъра си безопасен и чист.

Ако смятате, че компютърът ви може да се зарази с различни зловредни програми, привлечени от този софтуер, направете бързо сканиране с FortectIntego. Тази антивирусна бързо ще засече всички потенциално нежелани програми и ако е необходимо ще премахне КMSPico. Също така ще поддържа системата ви защитена и за в бъдеще.

Основни опасности свързани с използването на KMSPico

Въпреки че потребителите търсят официалния инструмент KMSPico, този софтуер не е одобрен от Microsoft Corporation и по никакъв начин не може да се счита за легитимен. В действителност по време на инсталацията той изисква да деактивирате всички приложения за сигурност на компютъра, което води до незащитена компютърна система и по-голяма вероятност да се заразите със зловреден софтуер.

Специалистите съобщават, че програмата се засича от антивирусните програми като хакерски инструмент под следните наименования:

 • W32/Generik.GKMQDON!tr
 • Trojan.Win32.Chapak.ffkokb

Освен това потребители съобщават, че се натъкват на проблеми с прокси настройките след инсталирането на този инструмент. Това е така, защото пиратския софтуер често модифицира параметрите по подразбиране на операционната система и си взаимодейства с легитимния софтуер. Има много дискусии за така наречения вирус KMSpico, който влошава качеството на сърфирането ви:

Не го инсталирайте. Предупреждавам ви, изключих антивирусната си програма и инсталирах това приложение. Това ми докара много зловреден софтуер, 5 нови непознати приложения и промени данните на браузъра му.

Все още Reddit, Quora и други технически форуми с пълни с въпроси за споделяне на линк за изтегляне на програмата и дискусии дали приложението е безопасно. Имайте предвид, че има много „специалисти“, свързани с този инструмент, които активно твърдят колко полезен и безопасен е този инструмент. Бъдете внимателни с подобни твърдения и проверявайте по няколко пъти информацията, която сте намерили онлайн. Ако сте били насочени да изтеглите Kmspico от сайта MyDigitalLife, по-добре стойте далеч.

Хакващия инструмент KMSPico

Имайте предвид, че програмата нарушава политиките на Microsoft. Също така, хората, които стоят зад този инструмент няма да ви дадат гаранция, че е безопасен за използване. Преди няколко години, зловредният инсталатор е използван за разпространението на рансъмуера Domino. Също така, след инсталирането на този активатор се откриват и адуерни програми и затова някои специалисти по сигурност започват да наричат тази опасна програма адуер.

Кибер престъпниците се възползват от факта, че потребителите търсят полезен компютърен софтуер и то безплатно, затова те инфектират най-търсените компютърни програми със зловредни компоненти, като троянски коне или червеи или по-малко опасни заплахи като адуер. В този случай, зловредният софтуер може да предизвика неудобства като показване на досадни реклами или пренасочване на потребителите към зловредни уеб страници. Така че няма съмнение, че трябва да премахнете KMSPico, за да бъде системата ви защитена.

Бихме искали да ви посъветваме да НЕ изтегляте и използвате подобни нелегални инструменти. Вирусът KMS определено НЕ е безопасен инструмент, така че добре е да избягвате уеб страниците, посочени по-горе. Обикновено те се появяват в първите резултати от Google търсенето и изглеждат наистина убедително.

Операционни системи, за които е валидна програмата

Когато е представен официално инструментът, той се рекламира като активатор за продуктите на Windows и Microsoft Office. Според създателите му, той може да преодолее ограниченията и да помогне да потребителите да използват софтуера колкото дълго желаят. И все пак няма съмнение, че деактивирането на антивирусната програма за използването на този софтуер не е добра идея.

KMSPico Windows 10

Това е последната версия на инструмента, който се предполага, че помага на потребителите да преодолеят забраните и да получат възможност да използват Windows 10 без такси и ограничения. И все пак специалистите по сигурност НЕ препоръчват да изтегляте този софтуер, тъй като е незаконен. Въпреки че тези, които го рекламират твърдят, че не може да бъде засечен от Microsoft, това не е вярно. Може да бъдете глобени и дори да отидете в затвора за използването на нелегален софтуер. В момента KMSPico Windows 10 вече се блокира от Windows Defender, така че от потребителите се иска да деактивират Защитата в реално време. Това е повече от нелепо.

KMSPico за Windows 10

KMSPico Windows 7

Тази версия обещава да активира операционната система без намесата на потребителя. И все пак това не е активация за постоянно, както се твърди от хакерите онлайн. Освен това, имайте предвид, че някои източници, предлагащи KMSPico Windows 7 не са съвсем безопасни. След като изтеглите инструмента, той може да стартира злонамерените си дейности след като мине известно безопасно време. По-горе споменатите дейности включват събирането на чувствителна информация, инсталиране на зловреден софтуер и други подобни.

KMSPico Office 2016

KMSPico Office 2016 е версия предлагана за преодоляване на забраните на Microsoft. Инструментът обещава да осигури оригинален лиценз и премиални характеристики безплатно. Въпреки това неговите процеси никога не спират работата си във фонов режим, така че има голяма вероятност системата да се срине или да не функционира добре. Не може да използвате нелегалния лиценз, предоставян от този инструмент, ако го деинсталирате. И все пак това е единственият начин за безопасно и безаварийно използване на компютъра ви.

Няма как да знаете какви допълнителни функции има програмата, която сте на път да инсталирате. Ако искате да използвате пълна безопасна и легална версия на Windows или Microsoft Office, трябва да закупите официалния лицензионен ключ. Освен това винаги поддържайте антивирусния и антишпионския си софтуер актуален, за да се предпазите от уязвимости и да сте в безопасност, докато сте онлайн.

Ако сте инсталирали тази нелегална програма силно ви препоръчваме да проверите компютъра си с програма против зловреден софтуер. Подробно системно сканиране ще ви помогне да разберете дали сте инсталирали зловредни програми заедно с тази.

Зловредният софтуер KMSPico

Нелегалният софтуер може да се появи в компютъра ви без вашето знание

Има два начина, по които този хакващ инструмент може да попадне в системата ви – може да го изтеглите директно от различни съмнителни уеб страници, които го рекламират или авторите могат да го разпространяват заедно с приложения на трети лица и така да проникне в системата ви без вашето позволение.

Проблемът е, че създателите на опасни или потенциално нежелани програми обикновено използват техниката на софтуерен бандлинг, която им помага да разпространяват съмнителните си продукти заедно с друг безплатен софтуер. В този случай инсталационните настройки на невинно изглеждаща програма може да ви вмъкнат и други програми и да ги инсталират едновременно с основния софтуер.

Освен това, не забравяйте, че програмата работи тихомълком във фонов режим, така че трябва да сте изключително внимателни при инсталацията на безплатни приложения. В противен случай дори няма да забележите как този ненадежден софтуер ще нахлуе в системата ви и ще започне да извършва потенциално опасните си дейности.

Според екипа на NoVirus.uk може да избегнете KMSpico и свързаните с него приложения като следвате тези стъпки:

 1. Никога не деактивирайте антивирусната програма;
 2. Изтегляйте приложения само от официални уеб страници или ауторизирани дистрибутори;
 3. Използвайте Разширени/Потребителски настройки в инсталационния помощник и търсете евентуални допълнителни компоненти;
 4. Поддържайте операционната си система и софтуера за сигурност винаги актуализирани.

Деинсталирайте KMSPico и се отървете от проблемите свързани с операционната система

Терминът вирусът KMSPico се използва да опише нежеланите последствия от този нелегален софтуер. За съжаление, кракнатата от този инструмент операционна система може да причини компютърни проблеми и да попречи на безопасното ви сърфиране. Затова няма нужда да държите този софтуер в системата си или още повече тепърва да го изтегляте.

Най-безопасният начин за премахване на KMSpico от компютъра и да се отървете от проблеми, свързани с операционната ви система, е пълно системно сканиране с професионален инструмент за премахване на зловреден софтуер. След сканирането може да сте сигурни, че приложението ще бъде премахнато от системата ви заедно с други потенциално опасни компоненти.

След премахването на KMSpico ви съветваме да проверите системата за следните изпълними файлове, за да сте сигурни, че са напълно премахнати:

 • Secoh-qad.exe
 • AutoPico.exe
 • Service_KMS.exe
 • unins000.exe
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe
 • tap-windows-9.21.0.exe

В случай, че не може да деинсталирате KMSpico, следвайте дадените по-долу инструкции и се научете как да подготвите компютъра си за премахване на зловреден софтуер. Също така, бъдете внимателни, за да не изтриете по погрешка важни системни файлове. В противен случай ще нанесете дори по-големи щети на компютъра си и може да го повредите необратимо.

Специално предложение
действай сега!
Свали
Fortect Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Intego Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Съвместим с macOS
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Fortect Intego, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Fortect Intego разполага с безплатен неограничен скенер. Fortect Intego предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Fortect, може да опитате с SpyHunter 5.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Intego, може да опитате с Combo Cleaner.

Упътване за ръчно премахване на KMSPico вируси

Деинсталиране от Windows

За да се отървете от KMSpico на Windows, от вас се изисква да се отървете от следните компоненти, които може да са свързани с хакващия инструмент:

 • KMSpico_setup.exe
 • [email protected]
 • www.ratondownloads.com.br AT2016.rar
 • Activator.rar
 • KMSpico_10.2.0.san.rar
 • Re-Loader RATON.exe

За да премахнете Вирусът KMSPico от устройства с Windows 10/8, следвайте дадените по-долу стъпки:

 1. Въведете Control Panel (Контролен панел) в полето за търсене на Windows и натиснете Enter или кликнете върху резултатите от търсенето.
 2. В Programs/Програми, изберете Uninstall a program/Деинсталиране на програма. Деинсталиране от Windows
 3. От списъка открийте записите свързани с Вирусът KMSPico (или всякакви други инсталирани наскоро съмнителни програми).
 4. Кликнете с десния бутон на мишката върху приложението и изберете Uninstall/Деинсталиране.
 5. Ако се появи User Account Control/Управление на потребителски профили натиснете Yes/Да.
 6. Изчакайте да се финализира деинсталацията и натиснете OK. Деинсталиране от Windows

Ако използвате Windows 7/XP, използвайте следните инструкции:

 1. Кликнете върху старт менюто Windows Start > Control Panel/Контролен панел разположен в десния прозорец (ако използвате Windows XP, кликнете върху Add/Remove Programs/Добавяне/премахване на програма).
 2. В Контролния панел, изберете Programs/Програми > Uninstall a program/Деинсталиране на програма. Деинсталиране от Windows
 3. Изберете нежеланото приложение като кликнете върху него веднъж.
 4. В горния край натиснете Uninstall/Change/Деинсталиране/Промяна.
 5. В прозореца за потвърждение, изберете Yes/Да.
 6. Натиснете OK след като процеса по премахване бъде финализиран.

Накрая, винаги трябва да мислите за защита от крипто-рансъмуери. За да защитите компютъра си от KMSPico и други рансъмуери, използвайте добър анти спайуер, като например FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner или Malwarebytes

Препоръчано за Вас

Не позволявайте на правителството да ви шпионира

Правителствата имат много причини за проследяване на потребителски данни и шпиониране на гражданите, затова е добре да се замислите и да разберете повече за съмнителните практики за събиране на информация. За да избегнете нежелано проследяване или шпиониране, трябва да бъдете напълно анонимни в Интернет. 

Може да изберете различно местоположение, когато сте онлайн и имате достъп до желани материали без ограничение на специфично съдържание. Може да се радвате на Интернет връзка без рискове да бъдете хакнати, като използвате VPN услугата Private Internet Access.

Управлявайте информацията, която може да бъде използвана от правителството или трети страни и сърфирайте в мрежата без да бъдете шпионирани. Дори да не участвате в някакви незаконни дейности или се доверявате на избора си на услуги и платформи, имайте едно наум за собствената си сигурност и вземете превантивни мерки като използвате VPN услуга.

Архивиране на файлове в случай на атака на зловреден софтуер

Компютърните потребители могат да понесат различни загуби, които се дължат на кибер инфекции или на техни собствени грешки. Софтуерни проблеми, причинени от зловреден софтуер или загуба на информация, дължаща се на криптиране, могат да доведат до различни последици за устройството ви или дори до непоправими щети. Когато разполагате с адекватни актуални резервни файлове лесно може да се възстановите след подобен инцидент и да се върнете към работата си.

Актуализациите на резервните файлове след всяка промяна в устройството са изключителни важни, за да може да се върнете на точното място, на което сте спрели работа, когато зловреден софтуер или друг проблем с устройството е причинило загуба на информация или е прекъснало работата ви.

Когато разполагате с предишна версия на важен документ или проект, може да избегнете чувството на безсилие и стреса. Доста е полезно в случай на изненадваща зловредна атака. Използвайте Data Recovery Pro за възстановяване на системата.

За автора
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ръководителят

Ако това безплатно упътване за премахване Ви е помогнало и сте доволни от нашата услуга, моля подкрепете ни, като направите дарение, за да продължим да поддържаме услугата. Дори най-малката сума ще бъде оценена.

Свържете се с Ugnius Kiguolis
За компанията Esolutions

Ръководства за премахване на други езици