Степен на сериозност:  
  (10/100)

Премахни TAP Provider V9 for Private Tunnel реклами (Безплатни инструкции) - Просто упътване за премахване

Вирусът TAP Provider V9 for Private Tunnel и опасностите, които крие

TAP Provider V9 for Private Tunnel ads

Вирусът TAP Provider V9 for Private Tunnel е програма от рекламен тип (адуер), която похищава компютрите на потребителите, за да генерира доход за създателите си. Има много начини, по които потенциално нежеланите програми могат да събират приходи. TAP Provider V9 по-специално използва рекламната онлайн техника плащане на клик (pay-per-click).

Вирусът работи съвместно с редица трети лица и промотира техните продукти и техните уеб страници, в рекламите, които генерира. Колкото повече реклами генерира този адуер, толкова по-голяма е вероятността потребителят да отвори някоя от тях и да донесе печалба. Поради тази причина рекламите на TAP Provider V9 for Private Tunnel са многобройни и натрапчиви.

Не се изненадвайте, ако изскачащи реклами, банери, текстови линкове и друг вид реклами залеят компютъра ви. Всичко това е, защото компютърът ви е бил заразен с адуер вирус.

В такъв случай, добре е да затворите браузъра си и веднага да сканирате компютъра си с надежден антивирусен инструмент. За тази цел ви препоръчваме ReimageIntego. Ако антивирусната програма открие заплахата, тя ще премахне The TAP Provider V9 for Private Tunnel веднага и повече няма да се занимавате с досадните и реклами.

Потребителите, които са се сблъскали с похитителя TAP Provider V9 for Private Tunnel се оплакват, че след като тази програма се инсталира на компютъра ви, тя оказва значително влияние на работата на системата. Компютърът става много бавен и браузърът започва да не отговаря или може дори да се срине. Друг, често срещан проблем свързан с TAP Provider V9 for Private Tunnel е пренасочването.

Свързано е с факта, че рекламите показвани от тази програма не винаги водят до източниците, за които са предназначени. С други думи, не е сигурно, че ще бъдете отведени до някой онлайн магазин след отваряне на рекламата му, предлагаща ви невиждани сделки за покупка на смартфон или компютър.

По-вероятно е рекламите на TAP Provider V9 for Private Tunnel да ви пренасочат до съмнителни уеб страници, които ви пробутват фалшиви софтуерни ъпдейти или ви окуражават да инсталирате непознати приложения или други продукти,за които никога не сте чували.

Ако случайно попаднете на такава страница, най-добре е веднага да я напуснете, да затворите браузъра си и да сканирате системата си за инфекция. Ако не се погрижите за навременното премахване на TAP Provider V9 for Private Tunnel, може да докарате доста по-сериозни проблеми на компютъра си.

TAP Provider V9 for Private Tunnel adsадуерът TAP Provider V9 for Private Tunnel

Техники за разпространение на адуер:

Методите за разпространение на адуер програми като TAP Provider V9 for Private Tunnel са отдавна познати на специалистите по компютърна сигурност. И все пак обикновените потребители не са запознати с начините, по които потенциално нежеланите програми могат да се промъкнат в компютрите им. Трябва да имате предвид, че вируса TAP Provider V9 for Private Tunnel не може да нахълта в компютъра ви без вашата намеса.

В действителност, ако забележите тази програма на компютъра си, има голяма вероятност неволно да сте я инсталирали заедно с други безплатни програми. Ако в компютъра ви не се намират никакви вируси, продължавайте да го поддържате в това състояние като инсталирате надежден антивирусен софтуер и правите редовни сканирания на системата си за вируси.

Също така е важно да инсталирате новите програми чрез разширените им инсталационни настройки, като по този начин ще сте сигурни, че в компютъра ви не могат да проникнат никакви съмнителни приложения.

Предложения за премахване на TAP Provider V9 for Private Tunnel:

Ако вече сте засипани от рекламите на TAP Provider V9 for Private Tunnel и не желаете повече пренасочвания, препоръчваме ви системно сканиране с надежден антишпионски софтуер. Той ще премахне автоматично вируса TAP Provider V9 for Private Tunnel и цялата процедура ще трае едва няколко минути.

Не забравяйте, че антивирусната ви програма трябва да бъде актуализирана до последната си версия, за да може да открие всички лоши файлове на компютъра ви. Разбира се, може да се опитате да премахнете TAP Provider V9 for Private Tunnel и свързаните с него файлове и ръчно; и все пак трябва да имате предвид, че тези файлове може да бъдат трудни за откриване.

Ако имате опит с ръчното премахване на вируси и знаете точно къде да търсите, може да следвате подготвеното от нашите специалисти ръководство за премахване на TAP Provider V9 for Private Tunnel, което е дадено по-долу.

Може да премахнете, нанесените от вируса щети, като използвате ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner и Malwarebytes са подходящи за откриване на потенциално нежелани програми и вируси, заедно с всичките им файлове и записи в регистрите, които са свързани с тях.

Специално предложение
действай сега!
Свали
Reimage Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Intego Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Supported versions Съвместим с OS X Supported versions
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Reimage Intego, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Reimage Intego разполага с безплатен неограничен скенер. Reimage Intego предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Reimage, може да опитате с SpyHunter 5.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Intego, може да опитате с Combo Cleaner.

Упътване за ръчно премахване на TAP Provider V9 for Private Tunnel реклами:

Премахване на TAP Provider V9 for Private Tunnel от Windows системи

 1. Натиснете Start Control Panel Programs and Features (ако сте Windows XP потребител, натиснете Add/Remove Programs). Натиснете 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (ако сте 'Windows XP' потребител, натиснете 'Add/Remove Programs').
 2. Ако сте Windows 10 / Windows 8 потребител, натиснете дясно копче на долния ляв ъгъл на екрана. След като Quick Access Menu се покаже, изберете Control Panel и Uninstall a Program. Ако сте 'Windows 10 / Windows 8' потребител, натиснете дясно копче на долния ляв ъгъл на екрана. След като 'Quick Access Menu' се покаже, изберете 'Control Panel' и 'Uninstall a Program'.
 3. Изтрийте TAP Provider V9 for Private Tunnel и свързани програми
  Тук потърсете TAP Provider V9 for Private Tunnel или други наскоро добавени подозрителни програми.
 4. Изтрийте ги и натиснете OK, за да запазите промените. Натиснете дясно копче на всеки съмнителен елемент и натиснете 'Uninstall'

Премахване на TAP Provider V9 for Private Tunnel от Mac OS X система

 1. Ако използвате OS X, натиснете Go горе вляво и изберете Applications. Натиснете 'Go' и изберете 'Applications'
 2. Изчакайте, докато видите папката Applications и гледайте за TAP Provider V9 for Private Tunnel или други съмнителни програми. Сега натиснете дясно копче на всяко подобно въведение и изберете Move to Trash. Натиснете върху всяко зловредно въведение и изберете 'Move to Trash'

Премахване на TAP Provider V9 for Private Tunnel от Internet Explorer (IE)

 1. Премахнете опасни приставки
  Отворете Internet Explorer, натиснете на зъбното колело (IE меню) в горния десен ъгъл на браузъра и изберете Manage Add-ons. Натиснете меню и изберете 'Manage add-ons'
 2. Ще видите Manage Add-ons прозорец. Тук потърсете за TAP Provider V9 for Private Tunnel и други подозрителни приставки. Изключете тези въведения, като натиснете Disable: Дясно копче на всеки зловреден елемент и изберете 'Disable'
 3. Променете началната си страница, ако е била променена от вируса:
  Натиснете върху зъбното колело (меню) в горния десен ъгъл на браузъра и изберете Internet Options. Останете в General таб.
 4. Тук, премахнете зловредни линкове и въведете предпочитано име на домейн. Натиснете Apply, за да запазите промените. изтрийте зловредни линкове, въведете желано име на домейн и натиснете 'Apply', за да запазите промените
 5. нулирай Internet Explorer
  Натиснете зъбното колело (меню) отново и изберете Internet options. Отидете в таба Advanced.
 6. Тук изберете Reset.
 7. Когато сте в нови прозорец, проверете Delete personal settings и изберете Reset отново, за да завършите премахването на TAP Provider V9 for Private Tunnel. Отидете в 'Advanced' таба и натиснете 'Reset'. Сега изберете 'Delete personal settings' и натиснете 'Reset' отново

Премахнете рекламите от TAP Provider V9 for Private Tunnel от Microsoft Edge

Рестартирайте настройките на Microsoft Edge (Метод 1):

 1. Пуснете Microsoft Edge и цъкнете на More (трите точки в горния десен ъгъл на екрана).
 2. Кликнете върху Settings, за да отворите повече опции.
 3. Веднъж щом се появи екрана Settings, цъкнете върху Choose what to clear под опцията Clear browsing data. Отидете в Настройки и изберете 'Choose what to clear'
 4. Тук изберете какво искате да премахнете и кликнете Clear. Изберете бутона 'Clear'
 5. Сега трябва да кликнете с десен бутон върху Start (Windows логото). Тук изберете Task Manager. Отворете старт менюто и изберете 'Task Manager'
 6. Като сте в таба Processes, потърсете Microsoft Edge.
 7. Цъкнете с десен бутон и изберете опцията Go to details. Ако не виждате опцията Go to details, цъкнете More details и повторете предните стъпки. Дясно копче на 'Microsoft Edge' и изберете 'Go to details' Изберете 'More details' ако 'Go to details' не се появи
 8. Когато се появи таба Details, намерете всяко въведение с името Microsoft Edge в него. Дясно копче и изберете End Task, за да спрете тези въведения. Намерете въведения от Microsoft Edge и изберете 'End Task'

Рестартиране на браузъра Microsoft Edge (Метод 2):

Ако Метод 1 не Ви помогне, трябва да използвате подробния метод за рестартиране на Edge.

 1. Забележка: трябва да направите копие на данните си преди да използвате този метод.
 2. Намерете тази папка на компютъра си: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Изберете всяко въведение, запазено там и цъкнете дясно копче. След това опцията Delete. Отидете в папката на Microsoft Edge на компютъра Ви, десен бутон на всяко въведения и изберете 'Delete'
 4. Кликнете Start (Windows логото) и напишете window power в реда Search my stuff.
 5. Дясно копче на Windows PowerShell и изберете Run as administrator. Намерете Windows PowerShell, дясно копче и изберете 'Run as administrator'
 6. След като сте администратор: прозорец на Windows PowerShell се появява, след което трябва да поставите тази команда след PS C:\WINDOWS\system32> и да натиснете Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Копирайте нужната команда и натиснете 'Enter'

След като тези тъпки бъдат завършени, TAP Provider V9 for Private Tunnel трябва да е премахнат от Microsoft Edge браузъра Ви.

Премахване на TAP Provider V9 for Private Tunnel от Mozilla Firefox (FF)

 1. Премахни опасни разширения
  Отворете Mozilla Firefox, натиснете на иконката на менюто (горе вдясно) и изберете Add-ons Extensions. Натиснете меню и изберете 'Add-ons'
 2. Тук, изберете TAP Provider V9 for Private Tunnel и други съмнителни приставки. Натиснете Remove, за да изтриете тези въведения. Изберете 'Extensions' и потърсете зловредни въведения. Натиснете 'Remove', за да се отървете от всяко от тях
 3. нулирай Mozilla Firefox
  Натиснете Firefox меню горе вляво и натиснете въпросителната. Тук, изберете Troubleshooting Information. Влезте в менюто и след това в '?'. Изберете 'Troubleshooting Information'
 4. Сега ще видите Reset Firefox to its default state съобщение с Reset Firefox бутон. Натиснете този бутон няколко пъти и завършете премахването на TAP Provider V9 for Private Tunnel. Натиснете 'Reset Firefox' няколко пъти

Премахване на TAP Provider V9 for Private Tunnel от Google Chrome

 1. Изтрийте зловредни приставки
  Отворете Google Chrome, натиснете на иконката на менюто (горе вдясно) и изберете Tools Extensions. Влезте в менюто. Изберете 'Tools' и 'Extensions'
 2. Тук, изберете TAP Provider V9 for Private Tunnel и други зловредни приставки и изберете иконката с кофата, за да ги изтриете. Гледайте за зловредни въведения и изтрийте всяко едно като натиснете върку иконката с кофа
 3. Изберете менюто отново и след това Settings Manage Search engines под секция Search. Докато сте в 'Settings', изберете 'Manage search engines...'
 4. Докато сте в Search Engines..., премахтете зловредни сайтове за търсене. Трябва да оставите само Гугъл или Вашия предпочитан домейн. Натиснете 'X', за да премахнете зловредни линкове
 5. нулирай Google Chrome
  Кликнете на менюто горе вдясно на Вашия Google Chrome и изберете Settings.
 6. Скролнете надолу до края на страницата и натиснете Reset browser settings. Докато сте в 'Settings', скролнете надолу до 'Reset browser settings' и го кликнете
 7. Натиснете Reset, за да потвърдите действието и да завършите премахването на TAP Provider V9 for Private Tunnel. Кликнете на 'Reset', за да завършите премахване то

Премахване на TAP Provider V9 for Private Tunnel от Safari

 1. Премахни опасни разширения
  Отворете Safari уеб браузър и кликнете на Safari в менюто горе вляво на екрана. След като направите това, изберете Preferences. Натиснете 'Safari' и изберете 'Preferences'
 2. Тук, изберете Extensions и гледайте за TAP Provider V9 for Private Tunnel или други съмнителни въведения. Кликнете на Uninstall, за да се отървете от всяко от тях. Отидете на 'Extensions' и изтрийте зловредните приставки
 3. нулирай Safari
  Отворете Safari браузър и кликнете на Safari в менюто горе вляво. Тук, изберете Reset Safari.... Натиснете 'Safari' и изберете 'Reset Safari...'
 4. Сега ще видите подробен диалогов прозорец, пълен с опции за рестартиране. Всички тези опции обикновено са отбелязани, но можете да изберете кои от тях искате да рестартирате. Натиснете Reset, за да завършите процеса по премахване на TAP Provider V9 for Private Tunnel. Изберете всички опции и кликнете на 'Reset'

Не позволявайте на правителството да ви шпионира

Правителствата имат много причини за проследяване на потребителски данни и шпиониране на гражданите, затова е добре да се замислите и да разберете повече за съмнителните практики за събиране на информация. За да избегнете нежелано проследяване или шпиониране, трябва да бъдете напълно анонимни в Интернет. 

Може да изберете различно местоположение, когато сте онлайн и имате достъп до желани материали без ограничение на специфично съдържание. Може да се радвате на Интернет връзка без рискове да бъдете хакнати, като използвате VPN услугата Private Internet Access.

Управлявайте информацията, която може да бъде използвана от правителството или трети страни и сърфирайте в мрежата без да бъдете шпионирани. Дори да не участвате в някакви незаконни дейности или се доверявате на избора си на услуги и платформи, имайте едно наум за собствената си сигурност и вземете превантивни мерки като използвате VPN услуга.

Архивиране на файлове в случай на атака на зловреден софтуер

Компютърните потребители могат да понесат различни загуби, които се дължат на кибер инфекции или на техни собствени грешки. Софтуерни проблеми, причинени от зловреден софтуер или загуба на информация, дължаща се на криптиране, могат да доведат до различни последици за устройството ви или дори до непоправими щети. Когато разполагате с адекватни актуални резервни файлове лесно може да се възстановите след подобен инцидент и да се върнете към работата си.

Актуализациите на резервните файлове след всяка промяна в устройството са изключителни важни, за да може да се върнете на точното място, на което сте спрели работа, когато зловреден софтуер или друг проблем с устройството е причинило загуба на информация или е прекъснало работата ви.

Когато разполагате с предишна версия на важен документ или проект, може да избегнете чувството на безсилие и стреса. Доста е полезно в случай на изненадваща зловредна атака. Използвайте Data Recovery Pro за възстановяване на системата.

За автора
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ако това безплатно упътване за премахване Ви е помогнало и сте доволни от нашата услуга, моля подкрепете ни, като направите дарение, за да продължим да поддържаме услугата. Дори най-малката сума ще бъде оценена.

Свържете се с Linas Kiguolis
За компанията Esolutions

Източник: https://www.2-spyware.com/remove-tap-provider-v9-for-private-tunnel-ads.html
Ръководства за премахване на други езици

Вашето мнение за TAP Provider V9 for Private Tunnel ads

Your email address will not be published. Required fields are marked *