Премахни Go.padsdel.com pop-up вирус (Безплатни инструкции)

Упътване за премахване на Go.padsdel.com pop-up вируси

Какво е Вирусът Go.padsdel.com?

Какво знаем за рекламите на Go.padsdel.com?

Вирусът Go.padsdel.com може да започне да ви притеснява веднага след като сте инсталирали някоя безплатна програма. Въпреки че вирусът Padsdel не може да се причисли към категорията на зловредния софтуер, той все пак попада в категорията на шпионския софтуер и досажда на стотици компютърни потребители ежедневно. След като бъде инсталиран, той започва да показва всякакви видове реклами на трети лица, като използва уеб браузъра на жертвата. Отваря нов прозорец или раздел на браузъра и зарежда дадена реклама от домейна hxxp://go.padsdel.com/afu.php?id=[random ID]. Ако тези реклами започнат да ви досаждат ежедневно, добре е да премахнете вируса Padsdel – колкото по-скоро, толкова по-добре.

Go.padsdel.com virus

Въпреки че програмата показваща тези досадни изскачащи реклами не е особено разрушителна, тя се държи доста подозрително и като цяло няма работа в системата ви. Тя вмъква проследяващи бисквитки в браузъра на жертвата и започва да събира информация от скорошните потребителски търсения, клик-данни, история на сърфирането и друга подобна информация. След това адуерът генерира предложения базирани на потребителските интереси, след което ги доставя чрез изскачащите реклами на Go.padsdel.com. Трябва да знаете, че по-голяма част от тези реклами изглеждат атрактивно и подканващо, но това не означава, че трябва да ги отваряте без да се замислите. Истината е, че всички тези реклами имат за цел да ви подведат да кликнете върху тях. Всяка една от тях съдържа линк, който води към определено място в световната мрежа. За съжаление, можем само да кажем, че рекламите на Go.padsdel.com не са толкова надеждни колкото ни се иска да бъдат. Оказва се, че някои от тях могат да ни отведат до много несигурни уеб страници, които са пълни със съмнителен софтуер за изтегляне, подозрителни въпросници и друго съдържание, което може да изложи компютъра или личните ви данни на риск. Ето защо не ви препоръчваме да отваряте подобни реклами. Освен това, непрекъснатите изскачащи реклами ще ви досаждат и няма да ви оставят да сърфирате на спокойствие в мрежата. Имайки предвид неприятното “поведение” на този рекламен софтуер, ви съветваме да премахнете вируса Go.padsdel.com от системата. Може да го направите с инструменти като ReimageIntego или да използвате ръководството за ръчно премахване на Go.padsdel.com, което е дадено под статията.

Как да избегнем инсталирането на подобни програми?

Ако вече сте жертва на похищението на Go.padsdel.com, сигурно бихте искали да знаете как се е случило това. Работата е там, че доста често безплатни приложения се промъкват незабелязани в компютърната система, а потребителите не са направили нищо. За да се предпазят от атаки на шпионски или зловреден софтуер, потребителите трябва да предприемат определени действия, например да персонализират инсталационните настройки, когато изтеглят нов софтуер на компютъра си. Много е важно да бъдат избрани Потребителски/Разширени настройки и да бъдат махнати нежеланите приложения, за да се предпазите от проникването на софтуер на трети лица, който обикновено върви в пакет с популярни безплатни игри или програми. Бъдете внимателни и не разрешавайте По подразбиране/Стандартен инсталационен режим, в противен случай може да бъде инсталиран допълнителен софтуер без вашето знание.

Как да премахнем Go.padsdel.com?

Ако ви е писнало от изскачащите реклами на Go.padsdel.com, не губете повече време, а вземете мерки за премахването на инфекцията от системата. За да премахнете вируса Go.padsdel.com, използвайте надеждна антишпионска програма. Най-добрата, поне според нас, е ReimageIntego. И все пак, може също да използвате инструменти като SpyHunter 5Combo Cleaner или Malwarebytes. Ако сте против използването на програми против зловреден софтуер, може да хвърлите един поглед на тези инструкции за ръчно премахване на Go.padsdel.com – сигурни сме, че ще ви свършат добра работа в случай, че премахвате инфекцията сами.

Може да премахнете, нанесените от вируса щети, като използвате ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner и Malwarebytes са подходящи за откриване на потенциално нежелани програми и вируси, заедно с всичките им файлове и записи в регистрите, които са свързани с тях.

Специално предложение
действай сега!
Свали
Reimage Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Intego Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Съвместим с macOS
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Reimage Intego, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Reimage Intego разполага с безплатен неограничен скенер. Reimage Intego предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Reimage, може да опитате с SpyHunter 5.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Intego, може да опитате с Combo Cleaner.

Упътване за ръчно премахване на Go.padsdel.com pop-up вируси

Премахване на Go.padsdel.com pop-up от Windows системи

За цялостното деинсталиране на вируса Padsdel, трябва да почистите компютъра си от непознати/съмнителни/нелегитимни програми. Деинсталирайте всички непознати приложения едно по едно с помощта на това лесно упътване.

 1. Натиснете Start Control Panel Programs and Features (ако сте Windows XP потребител, натиснете Add/Remove Programs). Натиснете 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (ако сте 'Windows XP' потребител, натиснете 'Add/Remove Programs').
 2. Ако сте Windows 10 / Windows 8 потребител, натиснете дясно копче на долния ляв ъгъл на екрана. След като Quick Access Menu се покаже, изберете Control Panel и Uninstall a Program. Ако сте 'Windows 10 / Windows 8' потребител, натиснете дясно копче на долния ляв ъгъл на екрана. След като 'Quick Access Menu' се покаже, изберете 'Control Panel' и 'Uninstall a Program'.
 3. Изтрийте Go.padsdel.com pop-up и свързани програми
  Тук потърсете Go.padsdel.com pop-up или други наскоро добавени подозрителни програми.
 4. Изтрийте ги и натиснете OK, за да запазите промените. Натиснете дясно копче на всеки съмнителен елемент и натиснете 'Uninstall'

Премахване на Go.padsdel.com pop-up от Mac OS X система

 1. Ако използвате OS X, натиснете Go горе вляво и изберете Applications. Натиснете 'Go' и изберете 'Applications'
 2. Изчакайте, докато видите папката Applications и гледайте за Go.padsdel.com pop-up или други съмнителни програми. Сега натиснете дясно копче на всяко подобно въведение и изберете Move to Trash. Натиснете върху всяко зловредно въведение и изберете 'Move to Trash'

Премахнете вируса Go.padsdel.com pop-up от Microsoft Edge

Рестартирайте настройките на Microsoft Edge (Метод 1):

 1. Пуснете Microsoft Edge и цъкнете на More (трите точки в горния десен ъгъл на екрана).
 2. Кликнете върху Settings, за да отворите повече опции.
 3. Веднъж щом се появи екрана Settings, цъкнете върху Choose what to clear под опцията Clear browsing data. Отидете в Настройки и изберете 'Choose what to clear'
 4. Тук изберете какво искате да премахнете и кликнете Clear. Изберете бутона 'Clear'
 5. Сега трябва да кликнете с десен бутон върху Start (Windows логото). Тук изберете Task Manager. Отворете старт менюто и изберете 'Task Manager'
 6. Като сте в таба Processes, потърсете Microsoft Edge.
 7. Цъкнете с десен бутон и изберете опцията Go to details. Ако не виждате опцията Go to details, цъкнете More details и повторете предните стъпки. Дясно копче на 'Microsoft Edge' и изберете 'Go to details' Изберете 'More details' ако 'Go to details' не се появи
 8. Когато се появи таба Details, намерете всяко въведение с името Microsoft Edge в него. Дясно копче и изберете End Task, за да спрете тези въведения. Намерете въведения от Microsoft Edge и изберете 'End Task'

Рестартиране на браузъра Microsoft Edge (Метод 2):

Ако Метод 1 не Ви помогне, трябва да използвате подробния метод за рестартиране на Edge.

 1. Забележка: трябва да направите копие на данните си преди да използвате този метод.
 2. Намерете тази папка на компютъра си: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Изберете всяко въведение, запазено там и цъкнете дясно копче. След това опцията Delete. Отидете в папката на Microsoft Edge на компютъра Ви, десен бутон на всяко въведения и изберете 'Delete'
 4. Кликнете Start (Windows логото) и напишете window power в реда Search my stuff.
 5. Дясно копче на Windows PowerShell и изберете Run as administrator. Намерете Windows PowerShell, дясно копче и изберете 'Run as administrator'
 6. След като сте администратор: прозорец на Windows PowerShell се появява, след което трябва да поставите тази команда след PS C:\WINDOWS\system32> и да натиснете Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Копирайте нужната команда и натиснете 'Enter'

След като тези тъпки бъдат завършени, Go.padsdel.com pop-up трябва да е премахнат от Microsoft Edge браузъра Ви.

Премахване на Go.padsdel.com pop-up от Mozilla Firefox (FF)

Браузърът трябва да се почисти от компонентите на Padsdel, за да може да функционира нормално. Следвайте тези лесни стъпки за бързото премахване на Go.padsdel.com.

 1. Премахни опасни разширения
  Отворете Mozilla Firefox, натиснете на иконката на менюто (горе вдясно) и изберете Add-ons Extensions. Натиснете меню и изберете 'Add-ons'
 2. Тук, изберете Go.padsdel.com pop-up и други съмнителни приставки. Натиснете Remove, за да изтриете тези въведения. Изберете 'Extensions' и потърсете зловредни въведения. Натиснете 'Remove', за да се отървете от всяко от тях
 3. нулирай Mozilla Firefox
  Натиснете Firefox меню горе вляво и натиснете въпросителната. Тук, изберете Troubleshooting Information. Влезте в менюто и след това в '?'. Изберете 'Troubleshooting Information'
 4. Сега ще видите Reset Firefox to its default state съобщение с Reset Firefox бутон. Натиснете този бутон няколко пъти и завършете премахването на Go.padsdel.com pop-up. Натиснете 'Reset Firefox' няколко пъти

Премахване на Go.padsdel.com pop-up от Google Chrome

Вашите браузъри най-вероятно са засегнати от изскачащите реклами на вируса Go.padsdel.com? Уверете се, че не са натоварени със съмнителни добавки, които доста често се оказват отговорни за пренасочвания, изскачащи реклами и други неприятни явления.

 1. Изтрийте зловредни приставки
  Отворете Google Chrome, натиснете на иконката на менюто (горе вдясно) и изберете Tools Extensions. Влезте в менюто. Изберете 'Tools' и 'Extensions'
 2. Тук, изберете Go.padsdel.com pop-up и други зловредни приставки и изберете иконката с кофата, за да ги изтриете. Гледайте за зловредни въведения и изтрийте всяко едно като натиснете върку иконката с кофа
 3. Изберете менюто отново и след това Settings Manage Search engines под секция Search. Докато сте в 'Settings', изберете 'Manage search engines...'
 4. Докато сте в Search Engines..., премахтете зловредни сайтове за търсене. Трябва да оставите само Гугъл или Вашия предпочитан домейн. Натиснете 'X', за да премахнете зловредни линкове
 5. нулирай Google Chrome
  Кликнете на менюто горе вдясно на Вашия Google Chrome и изберете Settings.
 6. Скролнете надолу до края на страницата и натиснете Reset browser settings. Докато сте в 'Settings', скролнете надолу до 'Reset browser settings' и го кликнете
 7. Натиснете Reset, за да потвърдите действието и да завършите премахването на Go.padsdel.com pop-up. Кликнете на 'Reset', за да завършите премахване то

Премахване на Go.padsdel.com pop-up от Safari

 1. Премахни опасни разширения
  Отворете Safari уеб браузър и кликнете на Safari в менюто горе вляво на екрана. След като направите това, изберете Preferences. Натиснете 'Safari' и изберете 'Preferences'
 2. Тук, изберете Extensions и гледайте за Go.padsdel.com pop-up или други съмнителни въведения. Кликнете на Uninstall, за да се отървете от всяко от тях. Отидете на 'Extensions' и изтрийте зловредните приставки
 3. нулирай Safari
  Отворете Safari браузър и кликнете на Safari в менюто горе вляво. Тук, изберете Reset Safari.... Натиснете 'Safari' и изберете 'Reset Safari...'
 4. Сега ще видите подробен диалогов прозорец, пълен с опции за рестартиране. Всички тези опции обикновено са отбелязани, но можете да изберете кои от тях искате да рестартирате. Натиснете Reset, за да завършите процеса по премахване на Go.padsdel.com pop-up. Изберете всички опции и кликнете на 'Reset'

След изтриването на тази потенциално нежелана програма и поправянето на всеки един от браузърите Ви, препоръчваме да сканирате компютъра си с добра антивирусна. Това ще помогне да се отървете от регистърни следи от Go.padsdel.com pop-up и също така ще намери свързани паразити и възможни инфекции с малуер. За тази цел можете да използвате нашият най-добър малуер ремувър: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner или Malwarebytes.

Препоръчано за Вас

Не позволявайте на правителството да ви шпионира

Правителствата имат много причини за проследяване на потребителски данни и шпиониране на гражданите, затова е добре да се замислите и да разберете повече за съмнителните практики за събиране на информация. За да избегнете нежелано проследяване или шпиониране, трябва да бъдете напълно анонимни в Интернет. 

Може да изберете различно местоположение, когато сте онлайн и имате достъп до желани материали без ограничение на специфично съдържание. Може да се радвате на Интернет връзка без рискове да бъдете хакнати, като използвате VPN услугата Private Internet Access.

Управлявайте информацията, която може да бъде използвана от правителството или трети страни и сърфирайте в мрежата без да бъдете шпионирани. Дори да не участвате в някакви незаконни дейности или се доверявате на избора си на услуги и платформи, имайте едно наум за собствената си сигурност и вземете превантивни мерки като използвате VPN услуга.

Архивиране на файлове в случай на атака на зловреден софтуер

Компютърните потребители могат да понесат различни загуби, които се дължат на кибер инфекции или на техни собствени грешки. Софтуерни проблеми, причинени от зловреден софтуер или загуба на информация, дължаща се на криптиране, могат да доведат до различни последици за устройството ви или дори до непоправими щети. Когато разполагате с адекватни актуални резервни файлове лесно може да се възстановите след подобен инцидент и да се върнете към работата си.

Актуализациите на резервните файлове след всяка промяна в устройството са изключителни важни, за да може да се върнете на точното място, на което сте спрели работа, когато зловреден софтуер или друг проблем с устройството е причинило загуба на информация или е прекъснало работата ви.

Когато разполагате с предишна версия на важен документ или проект, може да избегнете чувството на безсилие и стреса. Доста е полезно в случай на изненадваща зловредна атака. Използвайте Data Recovery Pro за възстановяване на системата.

За автора
Lucia Danes
Lucia Danes - Изследовател на вируси

Ако това безплатно упътване за премахване Ви е помогнало и сте доволни от нашата услуга, моля подкрепете ни, като направите дарение, за да продължим да поддържаме услугата. Дори най-малката сума ще бъде оценена.

Свържете се с Lucia Danes
За компанията Esolutions

Ръководства за премахване на други езици