Степен на сериозност:  
  (10/100)

Премахни ForYourWeb.net redirect (Обновено) - Jan 2021 актуализация

Мога ли да оставя вируса ForYourWeb.net на компютъра си?

Вирусът ForYourWeb.net е съмнителна търсачка, която лесно може да “превземе” браузъра ви. Съвместима е с браузърите Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer и Safari. Ето защо, всеки един от тях може да бъде засегнат. Нашите специалисти по компютърна сигурност разкриват, че тази потенциално-нежелана програма има за цел основно потребителите, живеещи в САЩ, Великобритания, Канада, Франция и Италия. И все пак,това не означава, че ако живеете в Нова Зеландия или Сингапур, този похитител ще ви подмине.В името на предпазливостта, запознайте се с методите за премахване на ForYourWeb.net. Един от тях е да инсталирате ReimageIntego.

След като този браузър похитител се настани в компютъра ви, той веднага активира пренасочването към ForYourWeb.net. Започва да ви води към непознати уеб страници, пълни с множество банери и изскачащи реклами вместо желаното от вас място. Имайте предвид, че трябва да се отнасяте към тази страница внимателно, тъй като може да бъде пълна със зловреден софтуер. Ако се промъкне в системата, може да затрудни компютърните процеси или в най-лошия случай да съсипе цялата система. Тъй като създателите на тази страница работят съвместно с трети лица, не очаквайте да ви предоставят надеждни резултати от търсенето. Вирусът ForYourWeb.net препраща към рекламни домейни вместо първоначалните информационни и легитимни уеб страници, които сте търсили.

The image showing ForYourWeb.net

Също така, тази потенциално-нежелана програма може да злоупотреби с поверителността ви, тъй като има склонност да събира не-лична информация и може да я предава на своите съдружници – рекламни компании. За тях тази информация представлява ценност, тъй като им позволява да генерират съответните pay-per-click (плащане на клик) реклами. След като бъде направен този анализ, може да започнете да виждате повече реклами, които да съответстват на предпочитанията ви. По този начин, по-наивните потребители може да ги отворят, след което да бъдат бомбардирани от по-настойчиви търговски предложения. На последно място, никога не може да сте сигурни дали информацията няма да попадне в ръцете на киберпрестъпниците. Затова колкото по-скоро премахнете ForYourWeb.net, толкова по-добре.

Как браузър-похитителя ForYourWeb.net можа да проникне в компютъра ми?

Важно е да подчертаем, че вирусът For Your Web обикновено се намира в пакет с други безплатни програми. Впоследствие, може да го инсталирате заедно с даунлоуд мениджър или мултимедиен плейър и след това с учудване да забележите похитителя като ваша начална страница, търсачка и при отваряне на нов раздел. Обикновено, тази потенциално-нежелана програма се скрива зад “Базови” настройки (“Basic” settings). Когато завършите прибързано инсталационния процес, вие нямате представа, че компютърът ви е бил похитен от ForYourWeb.net. Въпреки че този метод за разпространяване на потенциално-нежелани програми е напълно легитимен,той е доста заблуждаващ. С помощта на тази техника измамниците имат за цел да инфектират колкото се може повече устройства. Затова трябва да сте бдителни, когато инсталирате нова програма. Ако се интересувате как да се предпазите от проникването на потенциално-нежелани програми в компютъра ви, обърнете внимание на тези съвети. Избирайте “Разширени” настройки за инсталация и внимателно следете за всякакви ненужни приложения.

Как да премахнем вируса ForYourWeb.net?

Ако искате да запазите “здравословна” среда на търсене и бързо-работещ компютър, трябва да обмислите премахването на ForYourWeb.net. Всъщност, трябва да се погрижите за това без да губите време, за да се предпазите от пренасочване към съмнителни уеб страници и проследяване. За да направите това може да използвате или антишпионска програма, което е силно препоръчително или да използвате инструкциите за ръчно премахване. Уверете се, че сте изпълнили всички стъпки без да пропускате детайли. Много е важно напълно да премахнете ForYourWeb.net. Затова е важно да откриете и премахнете всички първични и вторични файлове. Затова препоръчваме да използвате дигитален инструмент, който разпознава такъв вид злонамерен софтуер лесно и за кратко време. Трябва да поддържате и антишпионския си софтуер и антивирусната си програма актуализирани за най-добра защита на системата и правилно функциониране на компютъра ви.

Може да премахнете, нанесените от вируса щети, като използвате ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner и Malwarebytes са подходящи за откриване на потенциално нежелани програми и вируси, заедно с всичките им файлове и записи в регистрите, които са свързани с тях.

Специално предложение
действай сега!
Свали
Reimage Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Intego Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Supported versions Съвместим с OS X Supported versions
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Reimage Intego, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Reimage Intego разполага с безплатен неограничен скенер. Reimage Intego предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Reimage, може да опитате с SpyHunter 5.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Intego, може да опитате с Combo Cleaner.

Упътване за ръчно премахване на ForYourWeb.net redirect:

Премахване на ForYourWeb.net от Windows системи

Когато деинсталирате ForYourWeb.net от операционна система Windows, потърсете също и тези записи: Yontoo, Delta-homes.com, DNS Unlocker, Download Terms 1.0, WebCake 3.0, Yealt, AddLyrics, VideoSaver, BrowserProtected by ponduit и др. Трябва да премахнете ВСЯКА непозната/небезопасна програма.

 1. Натиснете Start Control Panel Programs and Features (ако сте Windows XP потребител, натиснете Add/Remove Programs). Натиснете 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (ако сте 'Windows XP' потребител, натиснете 'Add/Remove Programs').
 2. Ако сте Windows 10 / Windows 8 потребител, натиснете дясно копче на долния ляв ъгъл на екрана. След като Quick Access Menu се покаже, изберете Control Panel и Uninstall a Program. Ако сте 'Windows 10 / Windows 8' потребител, натиснете дясно копче на долния ляв ъгъл на екрана. След като 'Quick Access Menu' се покаже, изберете 'Control Panel' и 'Uninstall a Program'.
 3. Изтрийте ForYourWeb.net и свързани програми
  Тук потърсете ForYourWeb.net или други наскоро добавени подозрителни програми.
 4. Изтрийте ги и натиснете OK, за да запазите промените. Натиснете дясно копче на всеки съмнителен елемент и натиснете 'Uninstall'
 5. Премахнете ForYourWeb.net от преките пътища на ForYourWeb.net
  Дясно копче на прекия път на Mozilla Firefox и изберете Properties. Натиснете дясно копче на иконката на браузъра и натиснете 'Properties'
 6. Отидете на Shortcut раздел и вижте полето Target. Изтрийте зловредни линкове, свързани с Вашия вирус. Изберете 'Shortcut' таб и изтрийте 'http://isearch.babylon.com...' или други съмнителни линкове

Повторете гореспоменатите стъпки за всички преки пътища на браузърите Ви, включително Internet Explorer и Google Chrome. Уверете се, че сте проверили всички места на тези преки пътища, включително десктоп, старт меню и таскбар.

Премахване на ForYourWeb.net от Mac OS X система

За да се предпазите от повторна поява на ForYourWeb.net в компютъра ви, трябва да деинсталирате ВСЯКО неизвестно/небезопасно приложение, включително Yontoo, Delta-homes.com, DNS Unlocker, Download Terms 1.0, WebCake 3.0, Yealt, AddLyrics, VideoSaver, BrowserProtected by Conduit, etc.

 1. Ако използвате OS X, натиснете Go горе вляво и изберете Applications. Натиснете 'Go' и изберете 'Applications'
 2. Изчакайте, докато видите папката Applications и гледайте за ForYourWeb.net или други съмнителни програми. Сега натиснете дясно копче на всяко подобно въведение и изберете Move to Trash. Натиснете върху всяко зловредно въведение и изберете 'Move to Trash'

Премахване на ForYourWeb.net от Internet Explorer (IE)

 1. Премахнете опасни приставки
  Отворете Internet Explorer, натиснете на зъбното колело (IE меню) в горния десен ъгъл на браузъра и изберете Manage Add-ons. Натиснете меню и изберете 'Manage add-ons'
 2. Ще видите Manage Add-ons прозорец. Тук потърсете за ForYourWeb.net и други подозрителни приставки. Изключете тези въведения, като натиснете Disable: Дясно копче на всеки зловреден елемент и изберете 'Disable'
 3. Променете началната си страница, ако е била променена от вируса:
  Натиснете върху зъбното колело (меню) в горния десен ъгъл на браузъра и изберете Internet Options. Останете в General таб.
 4. Тук, премахнете зловредни линкове и въведете предпочитано име на домейн. Натиснете Apply, за да запазите промените. изтрийте зловредни линкове, въведете желано име на домейн и натиснете 'Apply', за да запазите промените
 5. нулирай Internet Explorer
  Натиснете зъбното колело (меню) отново и изберете Internet options. Отидете в таба Advanced.
 6. Тук изберете Reset.
 7. Когато сте в нови прозорец, проверете Delete personal settings и изберете Reset отново, за да завършите премахването на ForYourWeb.net. Отидете в 'Advanced' таба и натиснете 'Reset'. Сега изберете 'Delete personal settings' и натиснете 'Reset' отново

Премахване на ForYourWeb.net от Mozilla Firefox (FF)

 1. Премахни опасни разширения
  Отворете Mozilla Firefox, натиснете на иконката на менюто (горе вдясно) и изберете Add-ons Extensions. Натиснете меню и изберете 'Add-ons'
 2. Тук, изберете ForYourWeb.net и други съмнителни приставки. Натиснете Remove, за да изтриете тези въведения. Изберете 'Extensions' и потърсете зловредни въведения. Натиснете 'Remove', за да се отървете от всяко от тях
 3. Променете началната си страница, ако е била променена от вируса:
  Натиснете меню (горе вдясно), изберете Options General.
 4. Тук изтрийте зловредни линкове и въведете предпочитан уебсайт или натиснете Restore to default/
 5. Натиснете OK, за да запазите промените. Докато сте в 'General' раздела, изтрийте зловредните линкове от 'Home Page' или кликнете на 'Restore to Default'. Кликнете на 'OK', за да запазите промените
 6. нулирай Mozilla Firefox
  Натиснете Firefox меню горе вляво и натиснете въпросителната. Тук, изберете Troubleshooting Information. Влезте в менюто и след това в '?'. Изберете 'Troubleshooting Information'
 7. Сега ще видите Reset Firefox to its default state съобщение с Reset Firefox бутон. Натиснете този бутон няколко пъти и завършете премахването на ForYourWeb.net. Натиснете 'Reset Firefox' няколко пъти

Премахване на ForYourWeb.net от Google Chrome

 1. Изтрийте зловредни приставки
  Отворете Google Chrome, натиснете на иконката на менюто (горе вдясно) и изберете Tools Extensions. Влезте в менюто. Изберете 'Tools' и 'Extensions'
 2. Тук, изберете ForYourWeb.net и други зловредни приставки и изберете иконката с кофата, за да ги изтриете. Гледайте за зловредни въведения и изтрийте всяко едно като натиснете върку иконката с кофа
 3. Променете началната си страница и търсачката по подразбиране, ако е била променена от вируса
  Натиснете на иконката на менюто и изберете Settings.
 4. Тук, гледайте за Open a specific page or set of pages под On startup опция и кликнете на Set pages. След като влезете в менюто и 'Settings', изберете 'Set pages'
 5. Сега би трябвало да видите друг прозорец. Тук, изтрийте зловредни търсачки и въведете тази, която искате да използвате като главна страница. Натиснете 'X', за да премахнете зловредни линкове
 6. Изберете менюто отново и след това Settings Manage Search engines под секция Search. Докато сте в 'Settings', изберете 'Manage search engines...'
 7. Докато сте в Search Engines..., премахтете зловредни сайтове за търсене. Трябва да оставите само Гугъл или Вашия предпочитан домейн. Натиснете 'X', за да премахнете зловредни линкове
 8. нулирай Google Chrome
  Кликнете на менюто горе вдясно на Вашия Google Chrome и изберете Settings.
 9. Скролнете надолу до края на страницата и натиснете Reset browser settings. Докато сте в 'Settings', скролнете надолу до 'Reset browser settings' и го кликнете
 10. Натиснете Reset, за да потвърдите действието и да завършите премахването на ForYourWeb.net. Кликнете на 'Reset', за да завършите премахване то

Премахване на ForYourWeb.net от Safari

 1. Премахни опасни разширения
  Отворете Safari уеб браузър и кликнете на Safari в менюто горе вляво на екрана. След като направите това, изберете Preferences. Натиснете 'Safari' и изберете 'Preferences'
 2. Тук, изберете Extensions и гледайте за ForYourWeb.net или други съмнителни въведения. Кликнете на Uninstall, за да се отървете от всяко от тях. Отидете на 'Extensions' и изтрийте зловредните приставки
 3. Променете началната си страница, ако е била променена от вируса:
  Отворете Вашия Safari уеб браузър и кликнете върху Safari в менюто. Тук, изберете Preferences както беше показано по-рано и изберете General.
 4. Тук вижте полето Homepage. Ако е променено от ForYourWeb.net, премахнете нежелания линк и въведете, този, който искате да използвате за търсенията си. Не забравяйте да включите "http://", преди да въведете адреса на страницата. Докато сте в 'General', изтрийте зловредните линкове и въведете желано име на домейн
 5. нулирай Safari
  Отворете Safari браузър и кликнете на Safari в менюто горе вляво. Тук, изберете Reset Safari.... Натиснете 'Safari' и изберете 'Reset Safari...'
 6. Сега ще видите подробен диалогов прозорец, пълен с опции за рестартиране. Всички тези опции обикновено са отбелязани, но можете да изберете кои от тях искате да рестартирате. Натиснете Reset, за да завършите процеса по премахване на ForYourWeb.net. Изберете всички опции и кликнете на 'Reset'

Не позволявайте на правителството да ви шпионира

Правителствата имат много причини за проследяване на потребителски данни и шпиониране на гражданите, затова е добре да се замислите и да разберете повече за съмнителните практики за събиране на информация. За да избегнете нежелано проследяване или шпиониране, трябва да бъдете напълно анонимни в Интернет. 

Може да изберете различно местоположение, когато сте онлайн и имате достъп до желани материали без ограничение на специфично съдържание. Може да се радвате на Интернет връзка без рискове да бъдете хакнати, като използвате VPN услугата Private Internet Access.

Управлявайте информацията, която може да бъде използвана от правителството или трети страни и сърфирайте в мрежата без да бъдете шпионирани. Дори да не участвате в някакви незаконни дейности или се доверявате на избора си на услуги и платформи, имайте едно наум за собствената си сигурност и вземете превантивни мерки като използвате VPN услуга.

Архивиране на файлове в случай на атака на зловреден софтуер

Компютърните потребители могат да понесат различни загуби, които се дължат на кибер инфекции или на техни собствени грешки. Софтуерни проблеми, причинени от зловреден софтуер или загуба на информация, дължаща се на криптиране, могат да доведат до различни последици за устройството ви или дори до непоправими щети. Когато разполагате с адекватни актуални резервни файлове лесно може да се възстановите след подобен инцидент и да се върнете към работата си.

Актуализациите на резервните файлове след всяка промяна в устройството са изключителни важни, за да може да се върнете на точното място, на което сте спрели работа, когато зловреден софтуер или друг проблем с устройството е причинило загуба на информация или е прекъснало работата ви.

Когато разполагате с предишна версия на важен документ или проект, може да избегнете чувството на безсилие и стреса. Доста е полезно в случай на изненадваща зловредна атака. Използвайте Data Recovery Pro за възстановяване на системата.

За автора
Alice Woods
Alice Woods

Ако това безплатно упътване за премахване Ви е помогнало и сте доволни от нашата услуга, моля подкрепете ни, като направите дарение, за да продължим да поддържаме услугата. Дори най-малката сума ще бъде оценена.

Свържете се с Alice Woods
За компанията Esolutions

Източник: https://www.2-spyware.com/remove-foryourweb-net-redirect.html
Ръководства за премахване на други езици

Вашето мнение за ForYourWeb.net redirect

Your email address will not be published. Required fields are marked *