Степен на сериозност:  
  (10/100)

Премахни Stack Player реклами (Упътване за премахване) - Jan 2021 актуализация

Защо да не държим софтуера Stack Player на компютъра си:

Stack Player ads

Вирусът Stack Player може да подведе неопитните компютърни потребители да го инсталират. Той може да обърка потребителя, защото се представя за полезен софтуер, който позволява да гледате видео клипове без да отваряте уеб браузър. И все пак, независимо от това колко полезна ви се струва тази програма на пръв поглед, изглежда, че нейните обещания не са особено ясни.

За съжаление функционалността на този плейър е много съмнителна, тъй като вместо да осигури полезни характеристики, той започва да извършва напълно различни и неприятни действия. Същото може да се каже за идентични рекламни програми като NowUSeeIt плейър или Playthru плейър.

Потребители, които са инсталирали тази програма често се оплакват от рекламите на Stack Player, които се появяват толкова често, че развалят цялостното ви удоволствие от сърфирането в интернет. Причината, поради която тази програма от адуерен тип не спира да пуска реклами за компютърния потребител е, че създателите и получават комисионна всеки път, когато някой кликне върху рекламите им.

Тази рекламна схема е известна като плащане за клик (pay-per-click). Това е много ефикасен начин за печелене на пари чрез промотиране на определени уеб страници и техните продукти и все пак, пренасочването, предизвикано от тези реклами може да доведе потребителя до несигурни уеб страници.

Затова, ако не одобрявате или не искате да сте част от този съмнителен метод за правене на пари, най-добре е да премахнете незабавно Stack Player от компютъра си. Може да използвате надеждни антивирусни инструменти като ReimageIntego, които да ви помогнат в процедурата за премахването.

Stack Player adsреклами Stack Player

Добре е да знаете, че похищаването от Stack Player обикновено се случва без знанието или съгласието на потребителя. Разбира се, може и сами да сте го изтеглили след като сте попаднали на него в мрежата, въпреки че това е малко вероятно да стане. В повечето случаи, започвате да виждате дразнещи реклами преди изобщо да сте заподозрели, че компютърът ви може да е заразен.

В такъв случай, трябва да сте наясно, че отварянето на тези реклами може да се окаже опасно. Имайте предвид, че “Реклами от [име на адуера]”, “Благодаение на [име на адуера]” и други реклами, съдържащи такива девизи не са типичните реклами, които сте свикнали да виждате на страниците с новини или на други комерсиални уеб страници.

Както и по-рано споменахме, тези изскачащи реклами, банери и текстови линкове може да не ви отведат до обещаната уеб страница или съответната сделка, които първоначално са показвали, а вместо това да ви пренасочат към съмнителни уеб страници, на които компютърът ви лесно може да се зарази с различни видове зловреден софтуер и вируси.

За съжаление, проблемът с пренасочването на Stack Player не е единственият на това съмнително приложение. То може, също така, да проследява информацията, която сте търсили и според това да генерира съответните реклами. По този начин рекламите стават по-привлекателни и е по-голяма вероятността потребителите да ги отворят, следователно това носи повече доход на създателите на адуера.

Освен това, данните, които се събират не са защитени от споделяне с евентуални ненадеждни трети лица или от продажба с комерсиална цел. И така, ако все още не смятате да премахвате  Stack Player, съветваме ви да помислите внимателно за това дали бихте искали да споделяте тази информация с непознати или да бъдете прекъсвани от многобройни реклами. Ако не желаете това, прочетете статията до края и ще научите как безопасно да премахнете този вирус от компютъра си.

Как това приложение е похитило системата ми без позволение?

За съжаление, проникване на програми от адуерен тип е един от най-честите проблеми, съобщаван от потребителите. Една от основните причини за разпространението на този тип вируси е претупването на инсталационния процес. Не трябва да се доверявате напълно на изтегления безплатен софтуер, защото именно тези програми обикновено са основните преносители на потенциално нежелано съдържание.

За да разберете дали сте изтеглили софтуерен пакет със зловредни добавки към него, винаги използвайте “Разширени” инсталационни настройки и следвайте внимателно всички стъпки. Ако софтуерният пакет съдържа допълнителни компоненти, вие ще може да ги видите и да отмените тяхното инсталиране, ако ви изглеждат подозрителни.

Освен това, винаги е препоръчително да оборудвате системата си с антивирусни инструменти и инструменти против зловреден софтуер, които ще осигурят на компютъра ви допълнителна защита.

Научете как да деинсталирате адуера Stack Player 

Наистина е възможно сами да деинсталирате вируса. Както сигурно вече знаете, обикновеното затваряне не помага. Необходимо е да намерите причината за тези реклами, например адуерната програма, която ги генерира. Това може да се окаже малко сложно, тъй като тези потенциално-нежелани програми обикновено се скриват в системата и не могат да бъдат открити лесно. За щастие, за тази цел има специално създадени програми.

Просто трябва да изтеглите надежден антишпионски софтуер, който автоматично ще сканира системата ви и ще премахне файловете, които са свързани с вируса от заразеното устройство. ReimageIntego или Malwarebytes могат да ви послужат като инструмент за премахване на Stack Player; Не забравяйте, че за да бъде ефикасно премахването, трябва да обновите антишпионския софтуер до неговата последна версия.

Трябва да посочим, че може да използвате и вариант за ръчно премахване, ако желаете. За тази цел сме подготвили ръководство за премахване, което ще намерите в края на тази статия. Не се притеснявайте да се свържете с нас, ако поради някаква причина не успеете да премахнете вируса чрез споменатите методи.

Може да премахнете, нанесените от вируса щети, като използвате ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner и Malwarebytes са подходящи за откриване на потенциално нежелани програми и вируси, заедно с всичките им файлове и записи в регистрите, които са свързани с тях.

Специално предложение
действай сега!
Свали
Reimage Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Intego Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows Supported versions Съвместим с OS X Supported versions
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Reimage Intego, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Reimage Intego разполага с безплатен неограничен скенер. Reimage Intego предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Reimage, може да опитате с SpyHunter 5.
Допълнителен софтуер
Различните програми имат различни цели. Ако не успеете да поправите повредените файлове с Intego, може да опитате с Combo Cleaner.
Екранна снимка на реклами Stack Player
Екранна снимка на реклами Stack PlayerЕкранна снимка на реклами Stack Player
Екранна снимка на реклами Stack Player

Упътване за ръчно премахване на Stack Player реклами:

Премахване на Stack Player от Windows системи

 1. Натиснете Start Control Panel Programs and Features (ако сте Windows XP потребител, натиснете Add/Remove Programs). Натиснете 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (ако сте 'Windows XP' потребител, натиснете 'Add/Remove Programs').
 2. Ако сте Windows 10 / Windows 8 потребител, натиснете дясно копче на долния ляв ъгъл на екрана. След като Quick Access Menu се покаже, изберете Control Panel и Uninstall a Program. Ако сте 'Windows 10 / Windows 8' потребител, натиснете дясно копче на долния ляв ъгъл на екрана. След като 'Quick Access Menu' се покаже, изберете 'Control Panel' и 'Uninstall a Program'.
 3. Изтрийте Stack Player и свързани програми
  Тук потърсете Stack Player или други наскоро добавени подозрителни програми.
 4. Изтрийте ги и натиснете OK, за да запазите промените. Натиснете дясно копче на всеки съмнителен елемент и натиснете 'Uninstall'

Премахване на Stack Player от Mac OS X система

 1. Ако използвате OS X, натиснете Go горе вляво и изберете Applications. Натиснете 'Go' и изберете 'Applications'
 2. Изчакайте, докато видите папката Applications и гледайте за Stack Player или други съмнителни програми. Сега натиснете дясно копче на всяко подобно въведение и изберете Move to Trash. Натиснете върху всяко зловредно въведение и изберете 'Move to Trash'

Премахване на Stack Player от Internet Explorer (IE)

 1. Премахнете опасни приставки
  Отворете Internet Explorer, натиснете на зъбното колело (IE меню) в горния десен ъгъл на браузъра и изберете Manage Add-ons. Натиснете меню и изберете 'Manage add-ons'
 2. Ще видите Manage Add-ons прозорец. Тук потърсете за Stack Player и други подозрителни приставки. Изключете тези въведения, като натиснете Disable: Дясно копче на всеки зловреден елемент и изберете 'Disable'
 3. Променете началната си страница, ако е била променена от вируса:
  Натиснете върху зъбното колело (меню) в горния десен ъгъл на браузъра и изберете Internet Options. Останете в General таб.
 4. Тук, премахнете зловредни линкове и въведете предпочитано име на домейн. Натиснете Apply, за да запазите промените. изтрийте зловредни линкове, въведете желано име на домейн и натиснете 'Apply', за да запазите промените
 5. нулирай Internet Explorer
  Натиснете зъбното колело (меню) отново и изберете Internet options. Отидете в таба Advanced.
 6. Тук изберете Reset.
 7. Когато сте в нови прозорец, проверете Delete personal settings и изберете Reset отново, за да завършите премахването на Stack Player. Отидете в 'Advanced' таба и натиснете 'Reset'. Сега изберете 'Delete personal settings' и натиснете 'Reset' отново

Премахнете рекламите от Stack Player от Microsoft Edge

Рестартирайте настройките на Microsoft Edge (Метод 1):

 1. Пуснете Microsoft Edge и цъкнете на More (трите точки в горния десен ъгъл на екрана).
 2. Кликнете върху Settings, за да отворите повече опции.
 3. Веднъж щом се появи екрана Settings, цъкнете върху Choose what to clear под опцията Clear browsing data. Отидете в Настройки и изберете 'Choose what to clear'
 4. Тук изберете какво искате да премахнете и кликнете Clear. Изберете бутона 'Clear'
 5. Сега трябва да кликнете с десен бутон върху Start (Windows логото). Тук изберете Task Manager. Отворете старт менюто и изберете 'Task Manager'
 6. Като сте в таба Processes, потърсете Microsoft Edge.
 7. Цъкнете с десен бутон и изберете опцията Go to details. Ако не виждате опцията Go to details, цъкнете More details и повторете предните стъпки. Дясно копче на 'Microsoft Edge' и изберете 'Go to details' Изберете 'More details' ако 'Go to details' не се появи
 8. Когато се появи таба Details, намерете всяко въведение с името Microsoft Edge в него. Дясно копче и изберете End Task, за да спрете тези въведения. Намерете въведения от Microsoft Edge и изберете 'End Task'

Рестартиране на браузъра Microsoft Edge (Метод 2):

Ако Метод 1 не Ви помогне, трябва да използвате подробния метод за рестартиране на Edge.

 1. Забележка: трябва да направите копие на данните си преди да използвате този метод.
 2. Намерете тази папка на компютъра си: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Изберете всяко въведение, запазено там и цъкнете дясно копче. След това опцията Delete. Отидете в папката на Microsoft Edge на компютъра Ви, десен бутон на всяко въведения и изберете 'Delete'
 4. Кликнете Start (Windows логото) и напишете window power в реда Search my stuff.
 5. Дясно копче на Windows PowerShell и изберете Run as administrator. Намерете Windows PowerShell, дясно копче и изберете 'Run as administrator'
 6. След като сте администратор: прозорец на Windows PowerShell се появява, след което трябва да поставите тази команда след PS C:\WINDOWS\system32> и да натиснете Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Копирайте нужната команда и натиснете 'Enter'

След като тези тъпки бъдат завършени, Stack Player трябва да е премахнат от Microsoft Edge браузъра Ви.

Премахване на Stack Player от Mozilla Firefox (FF)

 1. Премахни опасни разширения
  Отворете Mozilla Firefox, натиснете на иконката на менюто (горе вдясно) и изберете Add-ons Extensions. Натиснете меню и изберете 'Add-ons'
 2. Тук, изберете Stack Player и други съмнителни приставки. Натиснете Remove, за да изтриете тези въведения. Изберете 'Extensions' и потърсете зловредни въведения. Натиснете 'Remove', за да се отървете от всяко от тях
 3. нулирай Mozilla Firefox
  Натиснете Firefox меню горе вляво и натиснете въпросителната. Тук, изберете Troubleshooting Information. Влезте в менюто и след това в '?'. Изберете 'Troubleshooting Information'
 4. Сега ще видите Reset Firefox to its default state съобщение с Reset Firefox бутон. Натиснете този бутон няколко пъти и завършете премахването на Stack Player. Натиснете 'Reset Firefox' няколко пъти

Премахване на Stack Player от Google Chrome

 1. Изтрийте зловредни приставки
  Отворете Google Chrome, натиснете на иконката на менюто (горе вдясно) и изберете Tools Extensions. Влезте в менюто. Изберете 'Tools' и 'Extensions'
 2. Тук, изберете Stack Player и други зловредни приставки и изберете иконката с кофата, за да ги изтриете. Гледайте за зловредни въведения и изтрийте всяко едно като натиснете върку иконката с кофа
 3. Изберете менюто отново и след това Settings Manage Search engines под секция Search. Докато сте в 'Settings', изберете 'Manage search engines...'
 4. Докато сте в Search Engines..., премахтете зловредни сайтове за търсене. Трябва да оставите само Гугъл или Вашия предпочитан домейн. Натиснете 'X', за да премахнете зловредни линкове
 5. нулирай Google Chrome
  Кликнете на менюто горе вдясно на Вашия Google Chrome и изберете Settings.
 6. Скролнете надолу до края на страницата и натиснете Reset browser settings. Докато сте в 'Settings', скролнете надолу до 'Reset browser settings' и го кликнете
 7. Натиснете Reset, за да потвърдите действието и да завършите премахването на Stack Player. Кликнете на 'Reset', за да завършите премахване то

Премахване на Stack Player от Safari

 1. Премахни опасни разширения
  Отворете Safari уеб браузър и кликнете на Safari в менюто горе вляво на екрана. След като направите това, изберете Preferences. Натиснете 'Safari' и изберете 'Preferences'
 2. Тук, изберете Extensions и гледайте за Stack Player или други съмнителни въведения. Кликнете на Uninstall, за да се отървете от всяко от тях. Отидете на 'Extensions' и изтрийте зловредните приставки
 3. нулирай Safari
  Отворете Safari браузър и кликнете на Safari в менюто горе вляво. Тук, изберете Reset Safari.... Натиснете 'Safari' и изберете 'Reset Safari...'
 4. Сега ще видите подробен диалогов прозорец, пълен с опции за рестартиране. Всички тези опции обикновено са отбелязани, но можете да изберете кои от тях искате да рестартирате. Натиснете Reset, за да завършите процеса по премахване на Stack Player. Изберете всички опции и кликнете на 'Reset'

Не позволявайте на правителството да ви шпионира

Правителствата имат много причини за проследяване на потребителски данни и шпиониране на гражданите, затова е добре да се замислите и да разберете повече за съмнителните практики за събиране на информация. За да избегнете нежелано проследяване или шпиониране, трябва да бъдете напълно анонимни в Интернет. 

Може да изберете различно местоположение, когато сте онлайн и имате достъп до желани материали без ограничение на специфично съдържание. Може да се радвате на Интернет връзка без рискове да бъдете хакнати, като използвате VPN услугата Private Internet Access.

Управлявайте информацията, която може да бъде използвана от правителството или трети страни и сърфирайте в мрежата без да бъдете шпионирани. Дори да не участвате в някакви незаконни дейности или се доверявате на избора си на услуги и платформи, имайте едно наум за собствената си сигурност и вземете превантивни мерки като използвате VPN услуга.

Архивиране на файлове в случай на атака на зловреден софтуер

Компютърните потребители могат да понесат различни загуби, които се дължат на кибер инфекции или на техни собствени грешки. Софтуерни проблеми, причинени от зловреден софтуер или загуба на информация, дължаща се на криптиране, могат да доведат до различни последици за устройството ви или дори до непоправими щети. Когато разполагате с адекватни актуални резервни файлове лесно може да се възстановите след подобен инцидент и да се върнете към работата си.

Актуализациите на резервните файлове след всяка промяна в устройството са изключителни важни, за да може да се върнете на точното място, на което сте спрели работа, когато зловреден софтуер или друг проблем с устройството е причинило загуба на информация или е прекъснало работата ви.

Когато разполагате с предишна версия на важен документ или проект, може да избегнете чувството на безсилие и стреса. Доста е полезно в случай на изненадваща зловредна атака. Използвайте Data Recovery Pro за възстановяване на системата.

За автора
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Ако това безплатно упътване за премахване Ви е помогнало и сте доволни от нашата услуга, моля подкрепете ни, като направите дарение, за да продължим да поддържаме услугата. Дори най-малката сума ще бъде оценена.

Свържете се с Olivia Morelli
За компанията Esolutions

Източник: https://www.2-spyware.com/remove-stack-player-ads.html
Ръководства за премахване на други езици

Вашето мнение за Stack Player ads

Your email address will not be published. Required fields are marked *