Помощ за други езици - намерете 2spyware.com на Вашия език

Търсили ли сте някога конкретно упътване за премахване на рансъмуер или браузърен хайджакър, но английският не е родният ви език? Наред с 24 други езици, сега български, латвийски и естонски потребители ще могат да търсят решения за своите кибер проблеми. Говорящите британски английски могат да намерят подобрената страница. Нека разгледаме набързо тези нови страници, които включват важна информация за последните кибер заплахи и тяхното премахване.

Обновеният сайт novirus.uk предлага много ревюта на малуер и възможностите за тяхното премахване. Уеб страницата покрива различни обновени браузърни хайджакъри, троянци и други вируси, които главно се опитват да атакуват британски интернет потребители. В допълнение можете да намерите информация за системните си файлове и обяснения за това как да различите зловредните файлове от легитимните такива. Ненужно е да казваме, че уебсайта предлага няколко различни инструмента за премахване на вируси.

За латвийците сме предоставили сайт на техния роден език. Той включва полезни съвети за скорошни малуерни трендове в латвийския кибер регион. Ако компютърът Ви е бил инфектиран с вируса Cerber в viruss.lv можете да намерите както инструкции за автоматично премахване, така и за ръчно. Естонският еквивалент на 2-spyware.com, намиращ се на viirused.ee предоставя практични съвети за това как да избегнете криптиращи вируси. Посетителите могат да четат ревюта и статии за потенциално зловредни файлове. Още повече, сайтът предоставя ъпдейти за нови опасни вируси. Сега можете да се запознаете с начини за елиминиране на CryptXXX или Facebook вируса. Домейнът предлага тествани антивирусни, които да повишат сигурността на устройството Ви. Българските интернет потребители могат да си отдъхнат, защото сайтът virusi.bg предоставя решения и лесни упътвания за потребители, които предпочитат ръчно или автоматично премахване на малуер.

Всяка среща с малуер може да е различна, затова всички тези сайтове гарантират и възможност за контакт с техническа поддръжка, където с удоволствие ще се отговори на въпросите Ви и ще Ви бъде помогнато с процеса по премахване. В раздела за коментари можете да споделяте откритията си или просто да изказвате мнения за конкретен вирус или браузърен хайджакър. Намерете коментарите на други потребители, които вероятно се тормозят от същия проблем. Накрая, няма да има нужда да губите време в търсене на статия за премахване на вируси. Цялата жизненоважна информация е предоставена в сайта на Вашия роден език. Ако все още не сте разгледали новите ни страници, намравете го сега и споделете!

За автора
Julie Splinters
Julie Splinters - Специалист по премахване на зловреден софтуер

Джули Сплинтерс е редактор на новините на Virusi.bg. Има бакалавърска степен по Английска филология, обаче интересът

Свържете се с Julie Splinters
За компанията Esolutions

Прочети на друг език
Файлове
Софтуер
Сравни