Plumbytes tutorial

от Jake Doevan - -
12

Безплатна или пълна версия на Plumbytes?

Plumbytes е антишпионска програма, която бързо набира популярност сред компютърните потребители. Въпреки че собственикът на тази програма Plumbytes Software Lp. е сравнително нова софтуерна компания, тя бързо се разраства и доказва, че нова антишпионска програма може да бъде също толкова добра, колкото някоя стара и добре позната. Plumbytes осигурява много важна защита, която открива, спира и деинсталира съмнителни шпионски програми или опасни зловредни вируси. Също така, тази програма има удобен за употреба интерфейс, така че дори и най-неопитните компютърни потребители могат лесно да се справят с нея и да запазят компютрите си чисти. Освен това Plumbytes Software осигурява безплатна денонощна техническа поддръжка за потребителите на продукта и помага за премахването на почти всеки упорит компютърен вирус, като осигурява персонализирани решения. За да научите малко повече за принципите на работа на Plumbytes, прочетете следната рецензия.

Също както и останалите антишпионски програми, тя не осигурява пълния набор от характеристики безплатно. Пълната версия на Plumbytes Anti-Malware струва 34,99 евро (без ДДС). Лицензираната версия на това приложение открива и премахва малуер, шпионски софтуер, защитава браузърите от браузър-похитители и дори от най-опасните компютърни заплахи като червеи, троянски коне и руткит. И все пак, потребителите, които желаят да изпробват безплатно тази програма преди да я закупят, да тестват колко бързо сканира системата или просто да видят дали компютърът им има нужда от почистване, могат да опитат безплатната версия на софтуера. Имайте предвид, че безплатната версия може да открива малуер, но не може да го деинсталира. Ако потребителят реши да не използва този антишпионски софтуер, винаги може да деинсталира Plumbytes от Контролния панел (Control Panel).

Изтегляне на Plumbytes

Може да изтеглите инсталационния файл на Plumbytes Anti-Malware тук. Файлът (antimalwaresetup.exe) заема само 568 Kb, така че изтеглянето няма да ви отнеме повече от няколко секунди. За да стартирате инсталацията, кликнете два пъти върху изтегления файл. Изскача прозорец, който ви пита дали сте съгласни тази програма да прави промени на компютъра ви, кликвате OK и се показва инсталатора на Plumbytes. За да започнете инсталацията, натиснете Install/Инсталирай. Инсталаторът ще изтегли програмата и ще я инсталира в системата. Plumbytes е лека програма, така че инсталационният процес не отнема повече от няколко минути.

Сканиране на системата с Plumbytes

Програмата започва Smart Scan („Умно сканиране“) веднага след като бъде инсталирана. Plumbytes използва много-етапен сканиращ алгоритъм, който работи до пет пъти по-бързо в сравнение с останалите. С други думи Plumbytes сканира системата бързо, но подробно. Тя проверява не само файлове и програми, съхранявани в системата, но сканира и уеб браузърите и открива всички съмнителни проследяващи бисквитки, разширения или други добавени към тях компоненти. След приключване на сканирането, програмата позволява на потребителя да избере кои от откритите заплахи да останат на компютъра и кои да бъдат изтрити.  

Plumbytes Smart Scan

Може да зададете на програмата да проверява системата с включването на компютъра. Отидете в Settings/Настройки > и поставете отметки на Launch Anti-Malware at PC Startup/Стартиране на програмата със стартирането на компютъра и Perform Scan on Startup/Сканиране при стартиране. Добре е, също така, често да проверявате за софтуерни актуализации и да ги инсталирате незабавно – по този начин, базата с данни ще бъде попълнена с най-новите дефиниции на вируси и антишпионската програма ще може да ги открива и премахва. За да актуализирате програмата отидете в раздела Overview/Преглед и натиснете Check for Updates/Проверка за актуализации. Ако има налични, инсталирайте ги.

Plumbytes Anti-Malware

Aктивация на Plumbytes Anti-Malware и премахване на откритите заплахи

Когато тази защитна програма приключи със сканирането (Smart Scan), тя представя всички открити заплахи. Потребителят може да избере кои от тях да бъдат изтрити и кои да останат. За да изтрие опасните компоненти, потребителят трябва да активира софтуера като въведе сериен ключ за Plumbytes Serial Key, известен още и като лицензионен ключ за Plumbytes. Ако не разполагате с такъв, кликнете върху бутона Remove Threats/Премахни заплахите и след това натиснете I want to purchase the key/Искам да закупя лицензионен ключ. От тук ще бъдете препратени към уеб страницата, от където може да закупите ключа. Ако вече сте закупили пълната версия на Plumbytes и разполагате с лицензионен ключ, просто го въведете в съответното поле и натиснете Activate/Активирайте. След това се върнете към резултатите от сканирането и отново натиснете Remove Now/Премахни сега. Амтишпионската програма започва да изтрива зловредните елементи един по един, като по този начин изчиства системата. След като бъдат изтрити всички зловредни програми, може да се наложи да рестартирате компютъра си, за да бъдат приложени промените.  

Remove threats with Plumbytes

Специално предложение
действай сега!
Свали
Plumbytes Гарантирана
Удовлетвореност
Свали
Plumbytes Гарантирана
Удовлетвореност
Съвместим с Microsoft Windows
Какво да правим, ако не успеем с премахването?
Ако не сте успели да се справите с щети, нанесени от вирус, с помощта на Plumbytes Anti-Malware, задайте своите въпроси на екипа ни по поддръжка и дайте колкото се може повече подробности.
Plumbytes Anti-Malware разполага с безплатен неограничен скенер. Plumbytes Anti-Malware предлага по-пълен скенер само след закупуване на платената версия. Когато безплатният скенер открие проблеми, може да ги поправите като използвате безплатната функция за ръчно възстановяване или да закупите пълната версия, за да ги поправите автоматично.

Отзими на други езици

Файлове
Софтуер
Сравни