Проблеми на Mac или Windows? Няма проблем! UGetFix може да ги реши лесно

от Jake Doevan - -

UGetFix е уебсайт, който наскоро беше пуснат и се управлява от екип на 2-spyware. От много години екипът ни се интересува от справяне с компютърни вируси (адуер, браузърни хайджакъри, малуер, спайуер, кейлогъри, рансъмуер, мошенически анти-спайуери и др.). Докато гореспоменатите компютърни заплахи предизвикват голяма част от проблемите, пречещи на потребителите да използват компютрите си и да браузват нормално, появата на услугата Askit в 2-spyware показа, че хората доста често се нуждаят от помощ с подобни на пръв поглед прости задачи като премахването на подобен софтуер. Затова сме съхранили въпросите, които не са свързани с вируси и сме ги разделили в няколко категории, избрали сме най-често срещаните технически проблеми, пред които се изправят хората, когато ползват компютрите си, и започнахме да ги решаваме в UGetFix.

UGetFix е ориентирана както към Mac, така и към Windows потребителите. Известно е, че голяма гама от безплатни приложения за подобряване на браузването, някои задачи или просто за удоволствие, са вкарали някои потребители в цикъла инсталиране-изтриване-инсталиране на програми. Тъй като е доста трудно да се намери програма, която отговаря на очакванията изцяло, хората продължават да инсталират и да премахват нови приложения всеки ден. Въпреки това голяма част от потребителите вярват, че премахването на програми е също толкова лесно, колкото инсталирането им. За съжаление премахването изисква както време, така и усилия, защото усложнени баси данни или регистри трябва да бъдат проверени и всички свързани файлове – изтрити. Бъдете честни – изтривате ли програмите по правилния начин? Вероятно не. Последиците от неправилното деинсталиране могат да са различни. Могат да са досадни изскачащи прозорци, проблеми с стартирането на компютъра, забавяния, крашове, недостиг на РАМ и дисково пространство и т.н. Затова броят на молбите за помощ, свързани с премахването на дадени приложения от Windows или Mac се увеличава.

В допълнение базата данни на UGetFix съдържа много статии, обясняващи как да поправите .dll / .exe файлови грешки. В подобен случай си имаме работа с Windows, защото той се състои от хиляди изпълними файлове, способни да бъдат пуснати под Microsoft DOS или Windows. Веднъж щом .exe или .dll файла е повреден, хората започват да получават съобщение за грешка, което трябва да бъде взето като сериозно предупреждение, че Windows се нуждае от оптимизация. Статии в UGetFix обясняват в подробности какво предизвиква подобни грешки и предоставя разбираеми обяснения как трябва да се поправят.

Накрая, нашите специалисти по сигурността внимателно анализират какъв софтуер се предлага за оптимизация на Windows и Mac. Те са разграничили онези, които са най-полезни по целия свят и са предоставили надеждни линкове за свалянето им. Имайте предвид, че всички препоръчани софтуери са безплатни. В допълнение, за тези, които не обичат да ползват допълнителен софтуер, UGetFix обяснява как да деинсталирате програми и да поправите грешки ръчно. Като цяло ако имате затруднения с Mac или Windows, посетете UGetFix.com за решение. Ако не мжоете да намерите подходяща тема, можете винаги да използвате Askit услугата и да повдигнете въпрос!

За автора
Jake Doevan
Jake Doevan - Животът е твърде кратък, за да си губим времето с вируси

Свържете се с Jake Doevan
За компанията Esolutions

Източник: https://www.2-spyware.com/5341
Прочети на друг език

Вашето мнение за Issues on Mac and Windows OS? No problem! UGetFix can now help to fix them easily

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Файлове
Софтуер
Сравни
Харесайте ни във Фейсбук