Проблеми на Mac или Windows? Няма проблем! UGetFix може да ги реши лесно

UGetFix е уебсайт, който Issues on Mac and Windows OS? No problem! UGetFix can now help to fix them easily наскоро беше пуснат и се управлява от екип на 2-spyware. От много години екипът ни се интересува от справяне с компютърни вируси (адуер, браузърни хайджакъри, малуер, спайуер, кейлогъри, рансъмуер, мошенически анти-спайуери и др.). Докато гореспоменатите компютърни заплахи предизвикват голяма част от проблемите, пречещи на потребителите да използват компютрите си и да браузват нормално, появата на услугата Askit в 2-spyware показа, че хората доста често се нуждаят от помощ с подобни на пръв поглед прости задачи като премахването на подобен софтуер. Затова сме съхранили въпросите, които не са свързани с вируси и сме ги разделили в няколко категории, избрали сме най-често срещаните технически проблеми, пред които се изправят хората, когато ползват компютрите си, и започнахме да ги решаваме в UGetFix.

UGetFix е ориентирана както към Mac, така и към Windows потребителите. Известно е, че голяма гама от безплатни приложения за подобряване на браузването, някои задачи или просто за удоволствие, са вкарали някои потребители в цикъла инсталиране-изтриване-инсталиране на програми. Тъй като е доста трудно да се намери програма, която отговаря на очакванията изцяло, хората продължават да инсталират и да премахват нови приложения всеки ден. Въпреки това голяма част от потребителите вярват, че премахването на програми е също толкова лесно, колкото инсталирането им. За съжаление премахването изисква както време, така и усилия, защото усложнени баси данни или регистри трябва да бъдат проверени и всички свързани файлове – изтрити. Бъдете честни – изтривате ли програмите по правилния начин? Вероятно не. Последиците от неправилното деинсталиране могат да са различни. Могат да са досадни изскачащи прозорци, проблеми с стартирането на компютъра, забавяния, крашове, недостиг на РАМ и дисково пространство и т.н. Затова броят на молбите за помощ, свързани с премахването на дадени приложения от Windows или Mac се увеличава.

В допълнение базата данни на UGetFix съдържа много статии, обясняващи как да поправите .dll / .exe файлови грешки. В подобен случай си имаме работа с Windows, защото той се състои от хиляди изпълними файлове, способни да бъдат пуснати под Microsoft DOS или Windows. Веднъж щом .exe или .dll файла е повреден, хората започват да получават съобщение за грешка, което трябва да бъде взето като сериозно предупреждение, че Windows се нуждае от оптимизация. Статии в UGetFix обясняват в подробности какво предизвиква подобни грешки и предоставя разбираеми обяснения как трябва да се поправят.

Накрая, нашите специалисти по сигурността внимателно анализират какъв софтуер се предлага за оптимизация на Windows и Mac. Те са разграничили онези, които са най-полезни по целия свят и са предоставили надеждни линкове за свалянето им. Имайте предвид, че всички препоръчани софтуери са безплатни. В допълнение, за тези, които не обичат да ползват допълнителен софтуер, UGetFix обяснява как да деинсталирате програми и да поправите грешки ръчно. Като цяло ако имате затруднения с Mac или Windows, посетете UGetFix.com за решение. Ако не мжоете да намерите подходяща тема, можете винаги да използвате Askit услугата и да повдигнете въпрос!

За автора
Jake Doevan
Jake Doevan - Животът е твърде кратък, за да си губим времето с вируси

Свържете се с Jake Doevan
За компанията Esolutions

Прочети на друг език
Файлове
Софтуер
Сравни