Restoro отзив

Restoro – препоръчителен инструмент за системно възстановяване на операционни системи Windows 

Restoro – впечатляващ инструмент за възстановяване на компютъра и премахване на зловреден софтуер. Когато пазарът е пълен с хиляди продукти, които обещават справяне с компютърни проблеми и премахване на зловреден софтуер, за човек е трудно е да избере най-подходящият. Въпреки това някои програми могат да свършват доста повече от други. Ако искате да научите повече за този софтуер, прочетете цялата статия за Restoro.

Професионалният инструмент за системно възстановяване на Windows Restoro представлява програма от типа всичко в едно, която може да възстановява повредени или липсващи записи в регистрите и да оправя настройки, да премахва лоши файлове, да изчиства дефектни файлове и др. Това значително подобрява стабилността на компютъра и повишава работната му скорост, което позволява на потребителите да се наслаждават на едно чисто устройство.   

Оправянето на компютъра с Restoro става много лесно, тъй като софтуерът използва забележителна технология – поддържа дистанционна база с данни с автентични и актуални файлове на Windows, които могат да заменят повредените такива в сканираната система. Базата данни непрекъснато се актуализира, така че няма да се притеснявате за неактуална информация.

Приложението е перфектно решение по отношение на премахването на адуер, браузър-похитители, рансъмуер, троянски коне, кийлогъри и други зловредни програми. Няма съмнение, че възстановяването от опасни вирусни инфекции може да се окаже трудна задача и Restoro може да е отличен помощник в това.

Като цяло, Restoro е перфектният инструмент, както за  IT специалисти, така и за по-неопитни компютърни потребители, тъй като има много лесен за използване интерфейс. Освен това, потребителите могат да се насладят на мултифункционален инструмент на достъпна цена.  

Софтуерът Restoro е разработен от опитни IT професионалисти

Софтуерът Restoro е напълно нов за пазара продукт, кой се появява през тази година (2018). Екипът разработчици се състои от професионални IT специалисти и програмисти, а изследователският отдел непрекъснато работи по подобрения и иновации, които да увеличат възможностите на софтуера.  

Екипът на Restoro изцяло се е посветил на своите потребители, както и на ценности като: честност и надеждност, иновации и опростеност. Освен това потребителите могат да се свързват с техническата поддръжка по всяко време, като се обадят на телефон 1-888-658-5291 или използват функцията за онлайн чат.

Инсталация, работа и цена на Restoro 

Restoro installation

Потребителите могат да изтеглят Restoro Windows 10 от официалната уеб страница. Процесът на изтегляне и инсталация е доста елементарен – просто следвайте инструкциите, които се появяват на екрана. Цялата процедура не отнема и минута, така че ще може да използвате софтуера почти веднага. Няма скрит софтуер в инсталатора, така че потребителите могат да инсталират Restoro без никакви притеснения, че ще се сдобият с някоя потенциално нежелана програма на компютъра си. 

Първоначалното сканиране ще извърши следните неща:

  • Веднага след приключване на инсталацията, софтуерът прави пълно системно сканиране. За да се възползва от функционалностите си той първо събира техническа информация за компютъра – процесор, дънна платка, модули с памет, видео карта и информация за локални драйвери. Протоколът от сканирането на Restoro включва също и общия размер на твърдия диск и свободното пространство, температурата на процесора, както и други параметри. 
  • След това Restoro за Windows проверява за проблеми със стабилността, като сривове на програми за последните няколко месеца. Открива проблемни приложения, които могат да доведат до нестабилност в работата на Windows. Освен това, приложението сканира регистрите на Windows, за да открие повредени или липсващи ключове на регистрите.
  • Най-накрая Restoro system repair сканира за зловредни приложения и евентуални следи оставени от тях. Сканира за троянски коне, рансъмуер, червеи и други паразити. По този начин потребителите могат да премахнат автоматично зловредния софтуер с Restoro.

Този анализ и изведените резултати от сканирането са напълно безплатни. Потребителите, които искат да оправят откритите проблеми автоматично, ще трябва да закупят лицензираната версия. Цените на Restoro са доста разумни, особено, ако решите да закупите допълнителни копия за повече компютри.   

В момента потребителите могат да закупят пълен лиценз за Restoro за 39.95 долара, който е валиден за една година. В случай, че са ви необходими повече от едно копие – може да получите още две само срещу 10 долара за всяко, което според нас е едно много добро предложение, тъй като обикновено в едно домакинство има повече от един компютър.

В крайна сметка потребителите могат да предпазят три различни компютъра за 59.95 долара на година, което е около 20 долара на устройство и е наистина изкушаваща сделка. 

Потребителите получават също и 60-дневна гаранция за връщане на парите. По този начин те могат да използват софтуера за два месеца и ако решат, че не съответства на нуждите им, могат да получат обратно цялата сума, която са платили. 

Restoro money back guarantee

Безопасен ли е за използване Restoro?

За съжаление не всички инструменти за възстановяване и приложения за премахване на зловреден софтуер са легитимни. Ако не сте чували за блоутуер и скеъруер, ние ще ви обясним какви са тези съмнителни приложения.

Блоутуер е софтуер предназначен да натоварва компютъра ви с браузър-разширения, ленти с инструменти, системни оптимизатори и различни други безполезни програми. За съжаление в повечето случаи това става без вашето позволение или пък сте оказвате подлъгани да инсталирате тези съмнителни приложения. 

Скеъруер е вид софтуер, който е предназначен да плаши потребителите като им показва фалшиви резултати от сканиране. Обикновено тази функция е присъща на системните оптимизатори и дори на инструментите за възстановяване.  

Затова, ако искате да знаете отговора на въпроса „Безопасен ли е Restoro?“, можем да ви уверим, че със сигурност е и не принадлежи към нито една от гореспоменатите категории. В действителност Restoro би открил такива приложения като зловредни и би ги премахнал. Причините, поради които смятаме, че софтуерът е легитимен, са следните:

  • Той не се групира със съмнителни приложения – инсталацията е сигурна;
  • Restoro показва колко точни са резултатите от сканиране като обозначава по съответния начин откритите елементи. Това означава, че потребителите няма да получават хиляди предупреждения, твърдящи, че компютърът им е на ръба на унищожението (типично са скеъруера), освен ако в действителност не е;
  • Restoro не показва никакви натрапчиви реклами, нито ви пренасочва към спонсорирани уеб страници. 

Въздържайте се от пиратски софтуер

Определени потребители са много запалени да използват нелегален софтуер – изтегляне на продукти като лицензионен ключ за Restoro или възстановяващ ключ за Restoro. Не ви съветваме да се замесвате в подобни дейности, тъй като не само е незаконно и наказуемо от лицензионното законодателство, но и изтеглянето на съмнителни файлове от сайтове за споделяне на файлове може да доведе до сериозна вирусна инфекция. 

Освен това софтуерът е продукт, в който обучени IT специалисти са вложили много време и усилия, придружени от много знания и безбройни часове екипна работа. Не би било честно да крадете от хора, които се трудят здраво, за да задоволят потребителите си с отлична услуга и приложение, което може да поправя повредени устройства с Windows.

Заключението

Restoro scan

В заключение можем да кажем, че Restoro е чудесно приложение, което може да възстановява, опреснява и поправя изцяло компютъра ви, без да се налага да преинсталирате Windows. Той дори може да поправи щетите, нанесени от различни кибер заплахи. Приложението е чудесно и в съчетание с програма против зловреден софтуер, което ви гарантира перфектно функциониращ компютър.

Надяваме се, че статията за Restoro ви е била полезна и сме успели да отговорим на въпроса „какво е Restoro?.“

Специално предложение
За автора
Lucia Danes
Lucia Danes - Изследовател на вируси

Свържете се с Lucia Danes
За компанията Esolutions

Отзими на други езици
Файлове
Софтуер
Сравни