Virusi представя ReviewedbyPro - нова страница за борба със зловредния софтуер

Център за новини и рецензии свързани с кибер сигурността

Този септември стартира една нова уеб страница за кибер сигурност. Посетете Reviewedbypro.com – място, на което запалени специалисти по сигурността споделят гледните си точки за най-мощните решения против зловреден софтуер.

При наличието на милиони нови вируси, които се пускат всяка седмица (почти 1 милион на ден!), добре е да обмислите инсталирането на надежден инструмент за сигурност. Без него може да се окажете заразени още през първия ден на вашето сърфиране, да повредите устройството си и да станете жертва на кражба на лична информация!

Кибер заплахите варират в широки граници по отношение на функциите си. И все пак, каквато и да е целта им, вие ще се окажете засегнати по време на този процес.Например, рансъмуерът е предназначен да измъкне парите ви като криптира всичките ви файлове и иска откуп в замяна на декриптиращ ключ.

Троянските коне могат да се промъкват в системата като предполагаеми безопасни файлове и да позволят на хакер да управлява компютъра ви. Дори адуерът може да ви причини значителни щети, като залива браузъра ви с досадни изскачащи реклами, вмъкнати в текста реклами и банери до положение, при което да не може да използвате устройството.

Как да намерим подходящ софтуер за кибер сигурност

ReviewedbyPro може да ви помогне да не се изгубите в света на приложенията за сигурност. Рецензиите, които са публикувани там ще ви помогнат да намерите най-добрият инструмент за сигурност в зависимост от нуждите ви.

Има също така раздели посветени на изтеглянето, инсталирането и използването на софтуера, които включват и подробни (стъпка по стъпка) упътвания за потребителя. За да вземете правилното решение, ще намерите и сравнителни таблици с основните характеристики.

Тъй като от Reviewed by Pro силно държим на поверителността на потребителите, предлагаме голямо разнообразие от отзиви за VPN (Virtual Private Network/Виртуална частна мрежа). VPN ви позволява да сърфирате сигурно с публичен безжичен интернет (WiFi) и ви предпазва от кибер опасности, когато се налага да работите на места като кафета или ресторанти.

При изобилието от VPN отзиви и сравнителни таблици, имате възможност да сравнявате цени, допълнителни характеристики и друга подобна информация.

Ако вече сте избрали желания софтуер, може да проверите раздела Новини на ReviewedbyPro.com за да научите за най-новите атаки на зловреден софтуер и как да се защитите от тях.

Последни бележки за ReviewedbyPro

В случай че имате въпрос свързан със сигурността,поверителността или друга подобна тема, чувствайте се спокойни да споделите притесненията си със специалист на уеб страницата. Има раздел за задаване на въпроси (ПОПИТАЙ НИ) в горния десен ъгъл на страницата, където може да зададете своите въпроси.

Освен това може да прочетете вече зададени въпроси и да споделите мнение в коментарите. Имайте предвид, че за да може да коментирате, трябва да сте регистриран потребител на страницата. Не чакайте повече, а посетете уеб страницата, създадена от хора, които наистина са загрижени за сигурността и поверителността ви.

За автора
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ръководителят

Ъгниъс Кигуолис е професионален изследовател на малуер, който също така е собственик и основател на Virusi.bg.

Свържете се с Ugnius Kiguolis
За компанията Esolutions

Прочети на друг език
Файлове
Софтуер
Сравни